Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.4.2012 10:24:50
|
|
|
|
Ognjena
|
Kad pokusam da otvorim dnevnik pise mi da korisnik nije podesio status? Sta to znaci?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.4.2012 10:26:55
|
|
|
|
Ognjena
|
A moja priča "čuči" negde još od prošlog leta.....
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.4.2012 12:18:11
|
|
|
|
anajid
|
Ja isto ne mogu da nadjem porodjejne price.Pise mi isto to sto i Ognjenki.Gde su premestene?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.4.2012 17:35:18
|
|
|
|
ljubičica
|
Baš bezveze što se toliko čeka na porođajnu priču... Ja sam svoju skoro napisala, ali po svemu sudeći neće biti skoro objavljena
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2012 22:33:08
|
|
|
|
ljubičica
|
HOĆE LI IZAĆI MOJA POROĐAJNA PRIČA !?
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2012 22:45:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Porođajne priče Selimo porođajne priče, iz rubrike u Dnevnik (klik ovde) :) Uskoro ću vam javiti sve detalje, a do tada molim za malo strpljenja :) guppy / uredništvo RR Guppy, ovo je bilo u oktobru, a i dalje ne radi, kako to?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.5.2012 21:57:02
|
|
|
|
pandina
|
Zasto ovo ne funkcionise?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.7.2012 13:09:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Macaki izgleda da ih vise i ne objavljuju. i ja sam moju odavno poslala... bas lepo sto ste objavili price!!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 0:22:43
|
|
|
|
Anoniman
|
zasto na ovaj mejl koji pise na prvoj strani ne moze da se posalje porodjajna prica?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 8:21:30
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama zasto na ovaj mejl koji pise na prvoj strani ne moze da se posalje porodjajna prica? Poslaću Dunji pp, pa će ispitati u čemu je problem
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 8:50:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Pisala sam juce uredniku, cekam da mi javi ..
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 8:55:11
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Pisala sam juce uredniku, cekam da mi javi .. A ja poslala pp UM da mi objasni šta se tačno dešava, pa da ti to prosledim, znam da si pisala da ti je net užasan
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 8:57:19
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 12:05:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Alexx odgovorila sam ti na pp. Dunja nadam se da ce urednik brzo odgovoriti, pa da je posaljem dok nisam otisla na odmor.... Hvala Vam obema...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 20:40:59
|
|
|
|
Tatamata
|
Unina mama, Popravljali smo podešavanja i sada opet možeš da pokušaš da pošalješ priču na porodjajne.price@ringeraja.rs Nadamo se da ćeš dobiti potvrdu o uspešnom slanju. :-) Tatamata
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 21:16:43
|
|
|
|
jovicaa
|
a gde mi mozemo da citamo te porodjajne price?
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 21:19:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Skroz gore levo uvek stoji link na rubriku Porodjajne price, ne mogu nesto da postavim link, cudan mi je net. Evo ovako http://www.ringeraja.rs/clanci/trudnoca/porodajne-price_36.html
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 22:44:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Vam puno... Uspelo je... Nadam se da cete je objaviti...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 1.10.2012 13:04:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo sam htela da vas pitam kada cete objaviti moju porodjajnu pricu
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 11:36:12
|
|
|
|
Anoniman
|
bas sam se pitala kad ce biti objavljene nove price! um, tvoje nema! mogla bih i ja napisati, ali vise se ni ne secam detalja
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 11:39:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako je um Unina Mama, onda ima.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 11:40:32
|
|
|
|
Anoniman
|
u pravu si, ne znam kako je nisam prvi put primetila.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 13:10:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima moje price, ali su stavili ime Dunja, umesto UNA , hvala sto ste je objavili.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 13:18:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Saada vidim da ste mi kao uvod stavili deo price ispod mene, ali nema veze.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciŠta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?