Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.4.2012 10:24:50
|
|
|
|
Ognjena
|
Kad pokusam da otvorim dnevnik pise mi da korisnik nije podesio status? Sta to znaci?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.4.2012 10:26:55
|
|
|
|
Ognjena
|
A moja priča "čuči" negde još od prošlog leta.....
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.4.2012 12:18:11
|
|
|
|
anajid
|
Ja isto ne mogu da nadjem porodjejne price.Pise mi isto to sto i Ognjenki.Gde su premestene?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.4.2012 17:35:18
|
|
|
|
ljubičica
|
Baš bezveze što se toliko čeka na porođajnu priču... Ja sam svoju skoro napisala, ali po svemu sudeći neće biti skoro objavljena
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2012 22:33:08
|
|
|
|
ljubičica
|
HOĆE LI IZAĆI MOJA POROĐAJNA PRIČA !?
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2012 22:45:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Porođajne priče Selimo porođajne priče, iz rubrike u Dnevnik (klik ovde) :) Uskoro ću vam javiti sve detalje, a do tada molim za malo strpljenja :) guppy / uredništvo RR Guppy, ovo je bilo u oktobru, a i dalje ne radi, kako to?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.5.2012 21:57:02
|
|
|
|
pandina
|
Zasto ovo ne funkcionise?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.7.2012 13:09:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Macaki izgleda da ih vise i ne objavljuju. i ja sam moju odavno poslala... bas lepo sto ste objavili price!!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 0:22:43
|
|
|
|
Anoniman
|
zasto na ovaj mejl koji pise na prvoj strani ne moze da se posalje porodjajna prica?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 8:21:30
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama zasto na ovaj mejl koji pise na prvoj strani ne moze da se posalje porodjajna prica? Poslaću Dunji pp, pa će ispitati u čemu je problem
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 8:50:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Pisala sam juce uredniku, cekam da mi javi ..
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 8:55:11
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Pisala sam juce uredniku, cekam da mi javi .. A ja poslala pp UM da mi objasni šta se tačno dešava, pa da ti to prosledim, znam da si pisala da ti je net užasan
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 8:57:19
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 12:05:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Alexx odgovorila sam ti na pp. Dunja nadam se da ce urednik brzo odgovoriti, pa da je posaljem dok nisam otisla na odmor.... Hvala Vam obema...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 20:40:59
|
|
|
|
Tatamata
|
Unina mama, Popravljali smo podešavanja i sada opet možeš da pokušaš da pošalješ priču na porodjajne.price@ringeraja.rs Nadamo se da ćeš dobiti potvrdu o uspešnom slanju. :-) Tatamata
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 21:16:43
|
|
|
|
jovicaa
|
a gde mi mozemo da citamo te porodjajne price?
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 21:19:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Skroz gore levo uvek stoji link na rubriku Porodjajne price, ne mogu nesto da postavim link, cudan mi je net. Evo ovako http://www.ringeraja.rs/clanci/trudnoca/porodajne-price_36.html
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.8.2012 22:44:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Vam puno... Uspelo je... Nadam se da cete je objaviti...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 1.10.2012 13:04:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo sam htela da vas pitam kada cete objaviti moju porodjajnu pricu
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 11:36:12
|
|
|
|
Anoniman
|
bas sam se pitala kad ce biti objavljene nove price! um, tvoje nema! mogla bih i ja napisati, ali vise se ni ne secam detalja
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 11:39:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako je um Unina Mama, onda ima.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 11:40:32
|
|
|
|
Anoniman
|
u pravu si, ne znam kako je nisam prvi put primetila.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 13:10:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima moje price, ali su stavili ime Dunja, umesto UNA , hvala sto ste je objavili.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 13:18:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Saada vidim da ste mi kao uvod stavili deo price ispod mene, ali nema veze.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?