|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
28.1.2011 13:23:31   
Maleno85
Mi smo za curicu mislili Tamara ili Natasa, ali mog ujaka sin je dao svojoj curici ime Natasa, pa je nama ostalo ime Tamara. A za slucaj da bude djecak, e tu vec nemamo ime.. Ali smislicemo vec nesto sto nam se oboma svidja..user posted image

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 651
28.1.2011 13:26:31   
Didy

IZVORNA PORUKA: Maleno85

Mi smo za curicu mislili Tamara ili Natasa, ali mog ujaka sin je dao svojoj curici ime Natasa, pa je nama ostalo ime Tamara. A za slucaj da bude djecak, e tu vec nemamo ime.. Ali smislicemo vec nesto sto nam se oboma svidja..user posted image

Znači biće dečak.user posted image
Mm i ja smo se u mojoj prošloj trudnoći iz prve dogovorili da će biti Sofija ako bude devojčica, za muško ime nikako nismo mogli... Tek pred sam porođaj je pala konačna odluka, ja presekla.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Maleno85)
Direktna veza do poruke: 652
28.1.2011 13:34:53   
Maleno85
Nasa beba se kriije, nikako da dr vidi medjunozje, ali ona kaze da joj "lici" na curicu user posted image

Posto mi je termin 12.05(Sv. Vasilije Ostroski,. muz ima otkacenu ideju da se zove Vasilije, a ja tog sveca obozavam, ali mi se ime nikako ne svidja, pa bi moglo biti problema oko dogovora.. Mene odusevljava ime St efan i kad sam bila curica govorila sam da cu ja prvo roditi sina i da ce se zvati Stefan, ali se mm ne svidja zato sto u okruzenju imamo jako puno Stefana.. Ja i dalje imam osjecaj da cu roditi malog Stefu, kako ga god nazvali, mada bi me i jedna Tamarica odusevila user posted image

Kako god okrenes, mi cemo biti srecni, i bez rjesenja za musko imeuser posted image user posted image

T&N 15.05.2010.
TNT 14.05.2011.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 653
28.1.2011 13:37:14   
bubulence
IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Moj glas za Emilijauser posted image

i mm bi da bude Emilija...

za Teodoru se slazem sa Didy da je sada jako cesto, a moj brat od tetke treba isto da dobije cerkicu i izgleda da ce je nazvati Dunja....
tako da je 99% da ce biti Emilija user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 654
28.1.2011 13:38:34   
Maleno85
Bubulence i meni je Emilija najljepse i nekako najnjeznije od ta tri..user posted image user posted image

T&N 15.05.2010.
TNT 14.05.2011.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 655
28.1.2011 13:40:49   
MarijaBg
Bubulence, cak bi joj i nadimak bio divan Emauser posted image

(odgovor članu Maleno85)
Direktna veza do poruke: 656
28.1.2011 13:41:21   
Didy

Bubulence i meni je Emilija najljepse i nekako najnjeznije od ta tri..user posted image user posted image

Teodora jeste malo grubo, ali mi je u isto vreme i moćno. A sviđa mi se i značenje.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Maleno85)
Direktna veza do poruke: 657
28.1.2011 13:42:04   
MarijaBg
Maleno Tamara je divno imeuser posted image
Lepo je i Stefan, ali bas cestouser posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 658
28.1.2011 13:43:45   
MarijaBg
Ja ceo zivot pricam da ce se moja cerka zvati Milica, ali sad kad stvarno treba da dobijem devojcicu, nema sanse da joj dam ime koje dobija svako trece dete...

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 659
28.1.2011 13:43:52   
jabudic

A za slucaj da bude djecak, e tu vec nemamo ime.. Ali smislicemo vec nesto sto nam se oboma svidja..user posted image

Tako i mi stojimo sa djevojcicom, ako se slucajno ispostavi da nisu dobro vidjeli ostace nam dijete bez imena user posted image
Meni se svidja Andjelika, ali mm nije odusevljen...

(odgovor članu Maleno85)
Direktna veza do poruke: 660
28.1.2011 13:44:02   
bubulence

Bubulence, cak bi joj i nadimak bio divan Emauser posted image

daaa user posted image , to mi je prvo palo na pamet, nadimak mi se bas svidja....

maleno85 dok nismo znali da li je decak ili devojcica od muskih imena su u obzir dolazili Mihajlo, Vasilije i Aleksandar... zakljucujes da mi se Vasilije jaaaako svidja, ali mi se ne svidja Vasa, kako bi ga sigurno vecina zvala....

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 661
28.1.2011 13:45:10   
Maleno85
Ma nece ni biti Stefan, ja se pomirila, ali sta cu ako mm bude insistirao na imenu Vasilije?!user posted image

Neka mi Bog oprosti, ali meni se stvarno ne svidjauser posted image

Mada sam sigurna da mm nikad ne bi odabrao ime koje se meni ne svidja, ali se tako zagonetno smije kad spomene to ime, da ne znam da li se sali ili je ozbiljan. Meni se svidja ime Vasko, slicno je Vasiliju, ali je modernije.

T&N 15.05.2010.
TNT 14.05.2011.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 662
28.1.2011 13:46:39   
MarijaBg
Meni je ime Vasilije prelepo, ali nadimak Vasa mi zvuci kao neki deda... Deda Vasa moj komsija user posted image

(odgovor članu Maleno85)
Direktna veza do poruke: 663
28.1.2011 13:46:59   
jabudic

Nasa beba se kriije, nikako da dr vidi medjunozje, ali ona kaze da joj "lici" na curicu user posted image

Posto mi je termin 12.05(Sv. Vasilije Ostroski,. muz ima otkacenu ideju da se zove Vasilije, a ja tog sveca obozavam, ali mi se ime nikako ne svidja, pa bi moglo biti problema oko dogovora..

Meni je jako lijepo ime Vasilije...
A meni termin 06.07, a 07.07. je Ivandan, a porodica mm navalila ako bude tada mora biti Ivan, a ja mrzim to ime user posted image  
Bolje da se porodim nedelju prije nego dan kasnije user posted image

(odgovor članu Maleno85)
Direktna veza do poruke: 664
28.1.2011 13:47:33   
Maleno85

IZVORNA PORUKA: bubulence

maleno85 dok nismo znali da li je decak ili devojcica od muskih imena su u obzir dolazili Mihajlo, Vasilije i Aleksandar... zakljucujes da mi se Vasilije jaaaako svidja, ali mi se ne svidja Vasa, kako bi ga sigurno vecina zvala....

Moja Bubulence, mozda se i meni do maja svidi to ime, jako mi je drago, upravo zbog sveca Slava Mu i Milost, ali nikako da zamislim da mi se sin zove Vasilije, ali ako vec sad podjem zamisljati, mozda mi se i svidi do majauser posted image user posted image

T&N 15.05.2010.
TNT 14.05.2011.

Direktna veza do poruke: 665
28.1.2011 13:48:17   
bubulence

Ja ceo zivot pricam da ce se moja cerka zvati Milica, ali sad kad stvarno treba da dobijem devojcicu, nema sanse da joj dam ime koje dobija svako trece dete...

ja sam uvek govorila da ce moja biti Marija, najvise zbog nadimka Maja ali to ime ne dolazi u obzir posto mi je svekrva Marija pa ne bih da ispadne da smo dali ime po baki

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 666
28.1.2011 13:49:35   
Anoniman
vasilije je bas lepo ime, moja drugarica je dala to ime sinu. zovu ga vasa ili vaske i mnogo mi je to slatko ime.

ja sam oduvek volela da mi se dete zove filip i bila sam ljuta na tetku kad se brat rodio sto mu nije data to ime. 
bio je neki decko u obdanistu koji se zvao filip, a zvali  smo ga fica .  .  user posted image

sad kad mi cekamo bebu, za devojcicu imamo odavno spremljeno ime. to je ime jedne ruske svetiteljke koju mnogo postujemo  - ksenija.
a od muskih imena dolaze u obzir sava (najuzvisenije srpsko ime) i pavle (po blazenopocivsem nasem partrijarhu).

Direktna veza do poruke: 667
28.1.2011 13:50:16   
jabudic

Ja sam Milica, i uvjek sam bila jedina u skoli, u muzickoj, na fakultetu... Gdje god sam se kretala bila sam jedina... U citavom zivotu upoznala sam 3 Milice. Kod nas i nije tako cesto ime... 

Direktna veza do poruke: 668
28.1.2011 13:51:08   
MarijaBg
MM se vec pomirio sa tim da nema pravo da bira ime, moze samo da daje predlogeuser posted image
A ja zaista mislim da ime treba da daje majka,
pa valjda mi posle 9 meseci najbolje znamo koje bi ime nasoj bebi pristajalo.

(odgovor članu Maleno85)
Direktna veza do poruke: 669
28.1.2011 13:51:43   
nela79
Ja sam se sa Vanjom porodila na Uskrs 2009. Moji su se salili da dam ime Vaskrsije, ja rekoh moze al da se cuva za neko muzevo sljedece , vanbracno dijete. Kao sto vec neko rece, cast svetcu i prazniku, al ime ce dijete nositi za cijeli zivot

Direktna veza do poruke: 670
28.1.2011 13:52:53   
bubulence
meni Vasilije zvuci nekako mocno, muski, ne znam.... ali mi se jako dopada, ali naravno ukusi su razliciti.
npr, prvo musko ime koje je mm predlozio je bilo Veselin user posted image , ja sam u momentu rekla da nema sanse, a dve drugarice su mi rekle da je to ime predivno... i svi kojima sam rekla "zamisli predlozio mi je da se dete zove Veselin"
odgovor je bio "vao kako dobro i retko ime" user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 671
28.1.2011 13:53:00   
Anoniman
lepo je dati ime detetu po nekom svetitelju koji ce mu biti zastitnik. onda datum kada se taj svetitelj proslavlja slavite, to je detetu imendan.  user posted image
mene nerviraju imena koja nista ne znace: nadja, stasa, masa. . . to mi je kao da sprdam sa detetom.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 672
28.1.2011 13:54:58   
Anoniman
jao bubulence, i meni se isto ne dopada. ja poznajem jednu devojku koja se zove vesela. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 673
28.1.2011 13:56:18   
bubulence

MM se vec pomirio sa tim da nema pravo da bira ime, moze samo da daje predlogeuser posted image
A ja zaista mislim da ime treba da daje majka,
pa valjda mi posle 9 meseci najbolje znamo koje bi ime nasoj bebi pristajalo.

a i kao sto je neko rekao, tate daju prezime, mame treba da biraju ime user posted image user posted image user posted image . ma ja sa mojim mogu kako hocu, ako zapnem za neko ime nece mi se protiviti ali opet volela bih da se to ime svidi i meni i njemu... zato Emili trenutno pobedjuje user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 674
28.1.2011 13:58:38   
MarijaBg
Meni je Emilija savrseno ime, ja sam razmisljala o njemu, ali prababa mi se tako zvala,
a necu da dajem detetu ime po pokojnicima koji su mi bili bliski.

Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here