Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.1.2011 11:12:15
|
|
|
|
nela79
|
Pa da, zato smo mi jednog Spanca policajca koji se zove Daniel, koji bas i nije dijete :), zvali Danielito!! Svasta se nauci iz sapunica
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.1.2011 11:23:05
|
|
|
|
jabudic
|
Moja kuma ima sina Andreja, a zovu ga Aco... A Kalinu mozes zvati Kala, Kalica, Lina Nema imena kome ja ne mogu naci nadimak Morena, kako cemo da tepamo nasim Jakovima?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.1.2011 11:52:58
|
|
|
|
morena
|
Joj, jabudic, to sam se i ja pitala. Kako tepat Jakovu? Moja sestra ga je odmah prozvala Jakobus. Ma, bit će sve samo ne Jakov, ribica, ljubav, beba mamina, zlato.... znaš kako to ide. A s vremenom će i nešto od Jakova nastat, neka izvedenica. Ajde ti smišljaj, kažeš da imaš nadimak za svakog.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.1.2011 11:55:48
|
|
|
|
jabudic
|
Ja poznajem samo jednog Jakova, ima 27 godina i zovu ga Jale Brat mog muza ima sina Strahinju i zovu ga Strasni , a moj muz zeza kako ce nas Nemanja da prica: Kad odemo ja Strasni i Jaki (Jakov)... Ko bi takvoj trojci ista smio da uradi
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.1.2011 12:25:49
|
|
|
|
morena
|
I mm ga zove Jaki.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.1.2011 12:28:08
|
|
|
|
Olga75
|
ja imam nekoliko rodjaka kojima je ime Jakov i zovu ih Jasha
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.1.2011 12:33:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj deka se zvao Jakov i jedino ga je baka tako zvala, svi ostali su ga zvali Jakša ili Jakšan.
< Poruku je uredio Ana RR -- 24.1.2011 12:46:32 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.1.2011 12:45:47
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: olga75 ja imam nekoliko rodjaka kojima je ime Jakov i zovu ih Jasha Mi se prezivamo Jašovic, bilo bi malo previse "jahanja" i Jaša Jašović
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.1.2011 13:09:14
|
|
|
|
Olga75
|
jabudic , stvarno bi bilo malo Jasasto
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.1.2011 13:20:55
|
|
|
|
morena
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: olga75 ja imam nekoliko rodjaka kojima je ime Jakov i zovu ih Jasha Mi se prezivamo Jašovic, bilo bi malo previse "jahanja" i Jaša Jašović Kako to da ćete ga nazvati Jakov kad vam je prezime slično? Nama prezime počinje na V, pa sam se premišljala jer je zadnje V i prvo V Jakov V...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.1.2011 13:41:09
|
|
|
|
jabudic
|
Pa meni je OK sve dok neko ne pomisli da ga zove Jaša, tada uzimam pusku u ruke A Jakov Jašović mi je sasvim simpaticno, i fino mi se slaze...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.1.2011 14:18:04
|
|
|
|
morena
|
Je, istina, baš se slaže.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.1.2011 12:57:49
|
|
|
|
bubulence
|
mi smo juce saznali da je devojcica i nekoliko imena dolazi u obzir: teodora, emilija i dunja.... mada ko zna sta ce na kraju ispasti
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.1.2011 13:01:08
|
|
|
|
MarijaBg
|
Moj glas za Emilija
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.1.2011 13:04:24
|
|
|
|
jabudic
|
I moj Marija jeste li vi odlucili? Sve djevojcice u 2. tromjesecju
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.1.2011 13:07:22
|
|
|
|
MarijaBg
|
Mi nemamo ni ideju Ja bi neko neobicno, da ih nema 3 sa istim imenom u razredu A moji predlozi se izgleda nikom ne dopadaju, tako da nemam ime Koliko beba moze da bude bez imena, mesec dana?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.1.2011 13:08:22
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Pa meni je OK sve dok neko ne pomisli da ga zove Jaša, tada uzimam pusku u ruke A Jakov Jašović mi je sasvim simpaticno, i fino mi se slaze... Jaša će biti sigurno, ako ne zbog imena, a ono zbog prezimena. Mislim, ni meni se ne sviđa, ali na takve stvari možeš uticati u porodici i među prijateljima, ali čim ode među decu, tu već nema kontrole.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.1.2011 13:09:40
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence mi smo juce saznali da je devojcica i nekoliko imena dolazi u obzir: teodora, emilija i dunja.... mada ko zna sta ce na kraju ispasti Meni je Teodora najlepše, ali jeste vrlo često u poslednje vreme.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.1.2011 13:11:39
|
|
|
|
dejana007
|
a meni Dunja, ja to ime planirala za devojcicu
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.1.2011 13:15:30
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Didy Jaša će biti sigurno, ako ne zbog imena, a ono zbog prezimena. Mislim, ni meni se ne sviđa, ali na takve stvari možeš uticati u porodici i među prijateljima, ali čim ode među decu, tu već nema kontrole. A nece valjda, evo ni mm niko tako ne zove, ni njegovu bracu, pa se nadam da nece ni njega... Nemanja je za sad dobro prosao, Neca, Necka, Neso, itd, Jasa, srecom, niko ne pominje, mada, sto ti kazes, jos uvjek je porodica u pitanju. Mm bi da damo ime Stefan, ali posto je on dao Nemanji ime, sad se ja malo vise pitam, a meni je Jakov... Najljepse na svijetu
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.1.2011 13:18:45
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Mozda nekom bude od pomoci ovaj sajt, ima mnogo vise omena nego knjiga koju sam ja kupila http://www.svevlad.org.rs/imenoslov_files/obrovska_imenoslov.html I Jakov i Andjelika, naravno, strana imena u srpskom narodu Samo da mm ne vidi ovo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.1.2011 13:19:03
|
|
|
|
Didy
|
Mi smo hteli neko nesvakidašnje ime, tj. neko koje nije jako često, a onda mm krenuo da izvlači iz naftalina: Trivun, Milić, ja sam htela Todor, Jakov, mm se nije sviđalo i onda sam poludela i rekla bolje da bude i često, nego iz praistorije i ostade Stefan. Za sad je u vrtiću u grupici jedini.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.1.2011 13:19:25
|
|
|
|
coka11
|
Mi cekamo decaka, bice Lazar.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.1.2011 13:23:01
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Didy Jaša će biti sigurno, ako ne zbog imena, a ono zbog prezimena. Mislim, ni meni se ne sviđa, ali na takve stvari možeš uticati u porodici i među prijateljima, ali čim ode među decu, tu već nema kontrole. A nece valjda, evo ni mm niko tako ne zove, ni njegovu bracu, pa se nadam da nece ni njega... Nemanja je za sad dobro prosao, Neca, Necka, Neso, itd, Jasa, srecom, niko ne pominje, mada, sto ti kazes, jos uvjek je porodica u pitanju. Mm bi da damo ime Stefan, ali posto je on dao Nemanji ime, sad se ja malo vise pitam, a meni je Jakov... Najljepse na svijetu Hmmm... Nemanja nije Jaša jer se nadimak mogao napraviti od imena na sto načina. Ovde im nećeš ostaviti izbora ako bude Jakov. Inače, mene strašno nervira ta potreba ljudi da skraćuju imena i prave lakrdiju. Jedan od razloga što smo se odlučili za Stefan je bilo jer nema već neki opšteprihvaćen nadimak. I stvarno ga svi zovu po imenu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?