Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 1:11:37
|
|
|
|
IVA 11
|
Jes', i to bi jos falilo, pa da se ja i djevojka mi, pobijemo ko je majka! Jaoooo!
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 1:11:42
|
|
|
|
Anoniman
|
I zato cuvajte pozadine vasih jacih polovina
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 1:13:26
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja I zato cuvajte pozadine vasih jacih polovina Pitala ja jednom mm da mu gurnam prstic ne da on nikako i onda ga ja ganjam po kuci a on bjezi. Kazem ja njemu da cemu se svidjeti. Kaze on jest pa da odem u pedere znaci i on je znao za tu G tacku
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 1:13:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao luda si I dovede ti posle decka i objavi da zeli razvod Ne diraj mecku
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 27.1.2011 1:17:23 >
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 1:15:38
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 IZVORNA PORUKA: pcelica Maja I zato cuvajte pozadine vasih jacih polovina Pitala ja jednom mm da mu gurnam prstic ne da on nikako i onda ga ja ganjam po kuci a on bjezi. Kazem ja njemu da cemu se svidjeti. Kaze on jest pa da odem u pedere znaci i on je znao za tu G tacku Kazi mu da je sa sapunom potpuno ne oset_no! odoh ja u off ima da bude pec stajem!
< Poruku je uredio Brana -- 27.1.2011 1:16:27 >
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 1:16:59
|
|
|
|
indy_25
|
ma ne da brano nikako
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 1:17:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Brance ajd u cafe bolje
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 9:32:40
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Brkamo pojmove, niko ne kaže da je to "normalno" niti da je to ideal kome treba težiti. Srećna i harmonična porodica sa mamom i tatom je UVEK najbolje rešenje, ali srećna i harmonična homo porodica nije najgore što detetu može da se desi. To je moja poenta. A ako o nekome zaključujemo samo na osnovu toga što je gej, ne uzimajući u obzir sve one faktore na osnovu kojih sudimo hetero ljudima, onda to svakako JESTE diskriminacija. Glas razuma, napokon Ajmo ljudi imati malo poštivanja prema ljudima koji vam ništa u životu nisu krivi!
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 9:39:52
|
|
|
|
*Alexx*
|
Lu, viking i ostale istih shvatanja: zbog vas je svet bolje mesto
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 9:45:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Priznajem da sam bila zestoko homofobicna do pre par godina kad sam upoznala jedno predivno stvorenje koje zaista svima zeli dobro,koje je svo tako leprsavo i nasmejano kad god ga vidim e od tad sam shvatila, da je gej-strejt samo pitanje odabira seksualnog partnera i prosto mi je neprijatno o ljudima suditi na osnovu toga. Sto se usvajanja tice, ne znam, trebalo bi im svakako onoguciti da budu makar hranitelji ako ne usvojitelji. Deci je bolje u prodici nego u domovima.
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 9:46:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: viking RR Brkamo pojmove, niko ne kaže da je to "normalno" niti da je to ideal kome treba težiti. Srećna i harmonična porodica sa mamom i tatom je UVEK najbolje rešenje, ali srećna i harmonična homo porodica nije najgore što detetu može da se desi. To je moja poenta. A ako o nekome zaključujemo samo na osnovu toga što je gej, ne uzimajući u obzir sve one faktore na osnovu kojih sudimo hetero ljudima, onda to svakako JESTE diskriminacija. Glas razuma, napokon Ajmo ljudi imati malo poštivanja prema ljudima koji vam ništa u životu nisu krivi!
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 10:31:19
|
|
|
|
majathegreat
|
Pojam porodica je odavno dobio drugo, lepše značenje, za razliku od koncepta porodične zadruge koji je još debelo ukorenjen u ljudskoj svesti. Volela bih da ima manje čovekomrzaca koji odgajaju decu, svet će biti lepše mesto.
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 10:38:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR A jel neko stao da razmisli zašto će se dete sa homoseksualnim roditeljima loše osećati, biti zadirkivano, zbunjeno, diskriminisano... Pa zato što su baš ti heteroseksualni roditelji naučili svoju decu da diskriminišu druge, zato što su drugačiji. Ako je nedostatak odgovora na pitanje "Kako sam ja nastao?" najveći problem u životu tog deteta, onda je to srećno dete. Manite se mržnje, osuda, podela.... Ponoviću svoj post od pre nekoliko strana, pošto mi je ovo mnogo važno. I još nešto, statistički, velike su šanse da će neko od nas koji ovde raspravljamo imati gej dete. Šta će biti onda? IZVORNA PORUKA: viking RR Svi se slažemo da je za svako dete najbolje da odrasta u toplom porodičnom domu sa mamom i tatom, bratom i sestrom, bakama i dekama... Međutim, nije istina da samo i jedino takva sredina može da obezbedi pravilan rast i razvoj dece. Da to jeste istina, onda bi sva deca koja na primer rastu samo sa jednim roditeljem takođe bila "nenormalna". Dakle, više od pola planete. Najbitnije za svako dete su ljubav, razumevanje, sigurnost i podrška, a manje je važno ko sve to obezbeđuje. Iracionalno je misliti da će homoseksualno roditelji "vaspitati" dete da bude peder. To nema veze sa vaspitanjem već sa hemijom u organizmu. Uostalom, i homoseksualci su rasli uz oba roditelja pa im to ništa nije "pomoglo". Skotova ima na sve strane, kao i dobrih i brižnih ljudi, i uopšte nije važno da li su homo ili hetero. Ljubav, pažnja, razumevanje i podrška. Samo to. Svaka čast, Viking, apsolutno se slažem!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 10:39:48
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: viking RR A jel neko stao da razmisli zašto će se dete sa homoseksualnim roditeljima loše osećati, biti zadirkivano, zbunjeno, diskriminisano... Pa zato što su baš ti heteroseksualni roditelji naučili svoju decu da diskriminišu druge, zato što su drugačiji. Ako je nedostatak odgovora na pitanje "Kako sam ja nastao?" najveći problem u životu tog deteta, onda je to srećno dete. Manite se mržnje, osuda, podela.... Ponoviću svoj post od pre nekoliko strana, pošto mi je ovo mnogo važno. I još nešto, statistički, velike su šanse da će neko od nas koji ovde raspravljamo imati gej dete. Šta će biti onda? O tome sam baš ja pisala na prethodnim stranama, razmišljanja nam se kreću u istom smeru. IZVORNA PORUKA: Didy Ja sam sto puta rekla da sam već sad spremna na to da ako moj sin jednog dana kaže da je gej, ja mu kažem da je to ok ako to njega čini srećnim... Uopšte mi to ne bi bilo strašno. Možda bi mi bilo strašno da živi u zemlji u Srbiji sa tim, ali što se mene lično tiče, ja ne planiram budućnost svoje dece, želim da je sami odaberu. Pa i ako poželi da usvoji dete sa tim nekim, i to bi mi bilo ok... Eto, ja to nikad neću izgovoriti pred njim i neću mu dati primer, jer on nije iz gej porodice, ali nikad se ne zna šta nosi život... Smatram da će od moje dece postati dobri ljudi, za to će imati dobar primer u porodici, sve ostalo neka sami biraju, manje je važno.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 10:39:49
|
|
|
|
majathegreat
|
Takođe
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 10:42:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Didy, divno razmišljaš, slažem se sa tobom
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 10:58:02
|
|
|
|
lenaa
|
KLIK
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 11:24:24
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: viking RR Brkamo pojmove, niko ne kaže da je to "normalno" niti da je to ideal kome treba težiti. Srećna i harmonična porodica sa mamom i tatom je UVEK najbolje rešenje, ali srećna i harmonična homo porodica nije najgore što detetu može da se desi. To je moja poenta. A ako o nekome zaključujemo samo na osnovu toga što je gej, ne uzimajući u obzir sve one faktore na osnovu kojih sudimo hetero ljudima, onda to svakako JESTE diskriminacija. Glas razuma, napokon Ajmo ljudi imati malo poštivanja prema ljudima koji vam ništa u životu nisu krivi! Svaka čast, potpuno se slažem. Uvijek kažem da treba se potruditi i shvatiti, a ne samo kritikovati i osuđivati.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 11:29:09
|
|
|
|
Olga75
|
Ponovo cu reci , homoseksualizam se ne bira. To je tako , nikako nije za psihijatrijsko lecenje jos manje za osudu i podsmeh Vecina njih su normalni ljudi sa obicnim rezonima i ako zele da usvoje decu to nije nista nenormalno . Moju zvercicu vrlo cesto pricuva moj prijatelj iz detinjstva koji je gej oduvek i mogu samo da kazem da je vreme koje provede sa njim njoj samo na korist .
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 11:30:39
|
|
|
|
snješka
|
Olga, jeste, ali samo jedan mali dio. To je biološki poremećaj. Ali je problem što je veliki broj osoba gej samo zato što je to in.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 11:33:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Snješka, ja iskreno ne verujem da bi neki muškarac dozvolio da mu drugi muškarac znaš već šta samo zato što je to in, a da mu to nimalo nije zapisano u dnk ili gde već. Pa koliko god da želiš da budeš primećen, i in, i šta već, nije to mala stvar
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 11:35:04
|
|
|
|
snješka
|
Ma znam ja to, ali vjeruj mi da ih ima. Nisu baš svi muškarci "homo balkanikusi".
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 11:36:23
|
|
|
|
magnetic
|
Misim da bi deca koja bi bila usvojena od strane homoseksualnih osoba imala problema u obdanistu,skoli,cak i sa roditeljima njihovih drugara(naravno ne svih).
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 11:38:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Znam ja Snješka da ima i toga, ali mislim da je taj broj skoro zanemarljiv i da su to osobe koje imaju neke traume iz detinjstva...ali neću da zalazim u priču, obećala sam sebi da neću da se oglašavam na ovu temu...
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 27.1.2011 11:38:15
|
|
|
|
viking
|
Kao što imaju deca koja na primer nose naočare, koja su debela, trapava, imaju neobično ime ili prezime i td, itd... Kada bi ta deca koja ih zezaju imala malo kućnog vaspitanja, ne bi bilo tako. IZVORNA PORUKA: magnetic Misim da bi deca koja bi bila usvojena od strane homoseksualnih osoba imala problema u obdanistu,skoli,cak i sa roditeljima njihovih drugara(naravno ne svih).
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?