|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece
27.1.2011 0:43:10   
IVA 11
Kod lezbejki! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 251
27.1.2011 0:43:33   
indy_25
IZVORNA PORUKA: liliana

Da se ja pitam, ne bi mogli da usvajaju decu. Kod nas u Sloveniji ih ima dosta i več sad razmišljam kak ču sjutra Tini objasniti kad me bude pitala: "Mama, a kako se ove dve čike drže za ruke i ljube?!"... Brate, što nije normalno-nije...

ja sam sinu rekla kad me pitao zasto njegov drug ima dvije mame da je to poremecaj kad se ljudi rode da im se ne svidjaju suprotni polovi nego isti.I da je Bog stvorio muskarca i zenu da bi bili zajedno a ne tako. 

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 252
27.1.2011 0:46:26   
indy_25
I ja bi izabrala prije lezbejke user posted image  njih donekle i mogu da shvatim. onda one mogu i da rode jer mogu da idu u banku donacije sperme i  same da se porode nije im potrebno usvajanje.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 253
27.1.2011 0:47:26   
Brand new mama
Kod nas je sam mehanizam usvajanja,manje vise kao i u drugim drzavama, toliko komplikovan da je realno ova tema koro pa nepotrebna.Mislim da sam vec pisala isto,ali reko da se ponovim- i meni je bolje da dete odrasste sa bar malo ljubavi,nego da ga "podignu" u nekoj hladnoj ustanovi.Sigurno i u sirotistima i ko zna gdje ima ljudi koji se bore za te klince i bar im malo ljubavi pruze,ali ima i onih koji svoj posao jednostavno odradjuju.Manijaka ima svugdje,bila je afera u Zagrebu u jednom domu za napustenu dece gdje je direktor(heteroseksualac sa porodicom) priredjivao orgije sa malisanima i krem drustvom.Tako da nemam nista protiv usvajanja klinaca od strane homoseksualnih osoba...a kad ce to zazivjeti za obicne i prosjecne paarove bog sveti zna.

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 254
27.1.2011 0:49:47   
liliana
Indi, hvala ti - setiču se valjda - zlu ne trebalo!!!user posted image A što se tiče jadne dece koju život nije mazio-samo im još u životu i pederi fale!!!!!!!!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 255
27.1.2011 0:50:07   
Anoniman
Pod "pederi" sam aludirala na homoseksualne osobe uopšte , nebitno , lezbejke ili homoseksualce - muškarce . Poentu sam postigla , uglavnom . A ona je bila da je bolje da dete bude kod kakvih takvih dobrih ljudi nego u kakavom takvom dobrom kontejneru .

A sad idem spavati . user posted image

Ljubac , žene !

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 256
27.1.2011 0:51:05   
IVA 11
Da im pojasne neke stvari, piiiiiii user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 257
27.1.2011 0:51:54   
indy_25
Laku noc lijepo spavaj i slatko sanjaj i ljubi malu Ninicku.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 258
27.1.2011 0:52:20   
liliana
IZVORNA PORUKA: IVA 11

Da im pojasne neke stvari, piiiiiii user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 259
   RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece
27.1.2011 0:53:18   
viking
A jel neko stao da razmisli zašto će se dete sa homoseksualnim roditeljima loše osećati, biti zadirkivano, zbunjeno, diskriminisano... Pa zato što su baš ti heteroseksualni roditelji naučili svoju decu da diskriminišu druge, zato što su drugačiji. Ako je nedostatak odgovora na pitanje "Kako sam ja nastao?" najveći problem u životu tog deteta, onda je to srećno dete. Manite se mržnje, osuda, podela....
Ponoviću svoj post od pre nekoliko strana, pošto mi je ovo mnogo važno. I još nešto, statistički, velike su šanse da će neko od nas koji ovde raspravljamo imati gej dete. Šta će biti onda?

IZVORNA PORUKA: viking RR

Svi se slažemo da je za svako dete najbolje da odrasta u toplom porodičnom domu sa mamom i tatom, bratom i sestrom, bakama i dekama... Međutim, nije istina da samo i jedino takva sredina može da obezbedi pravilan rast i razvoj dece. Da to jeste istina, onda bi sva deca koja na primer rastu samo sa jednim roditeljem takođe bila "nenormalna". Dakle, više od pola planete.
Najbitnije za svako dete su ljubav, razumevanje, sigurnost i podrška, a manje je važno ko sve to obezbeđuje. Iracionalno je misliti da će homoseksualno roditelji "vaspitati" dete da bude peder. To nema veze sa vaspitanjem već sa hemijom u organizmu. Uostalom, i homoseksualci su rasli uz oba roditelja pa im to ništa nije "pomoglo".
Skotova ima na sve strane, kao i dobrih i brižnih ljudi, i uopšte nije važno da li su homo ili hetero.
Ljubav, pažnja, razumevanje i podrška. Samo to.  

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 260
27.1.2011 0:58:23   
indy_25
Viking jezik pregrizla. Moj sin vec ima curu hehehhe. Nego da vam ispricam nesto jedna moja kona holandzanka kupila sinu roze gacice. I pitam je ja sto mu je kupila roze a ona kaze da vidim kako ce se ponasati ako kao prihvati onda mozda ima sklonosti da bude gej. Mali ima 13 g i na zeli da ga testira.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 261
27.1.2011 0:59:43   
IVA 11
Joj Indi, sto se tamo radi, hehe!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 262
27.1.2011 1:01:09   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
I zamisli pozeli dete sve roze onda user posted image
Kanapce i o banderu user posted image user posted image user posted image
(Salim se malo)

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 263
27.1.2011 1:01:54   
liliana

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
27.1.2011 1:02:42   
Brana
jako mali broj gay populacije je rodjeno sa tim poremecajem to je naucno dokazano da samo 10 posto gay je rodjeno tako drugo su pretezno bisexualci ili su postali pederi iz nekog straha od neuspeha ili loseg iskustva sa zenama itd..dosta ljudi znam koji imaju svoje porodice a postali su gay,moja sestra ima druga pedera pa znam kako i na koji nacin funkcionisu jer je on poznat gay,drugo danas je in biti druaciji itd...
Ako je tako normalno biti gay onda bi se ljudska vrsta ugasila jer ne bi bilo zena niti ko bi radjao decu u normalnoj porodici ne moze biti dete gay,ili je nastalo u porodici u kojoj otac nije imao normalnu ulogu,ili nasilje u porodici ili su majke dominirale i oca potoskivale ima odlicna naucna knjiga o tome koju sam sa zadovoljstvom procitala.Kao sto mi ucimo nasu decu moralnim principima tako ce i oni uciti tu usvojenu decu da je to normalno,takodje niko nikog ne diskrimise oni neka rade u krevetu sta hoce ali onda i mi treba da se osecamo diskriminisano jer necu da moje dete gleda pipanje i ljubljenje dva muska ilii dve zene,ono sto nije normalno nije,jos malo pa ce onda i pedofili imati svoja prava a o tome se vec prica jer imaju svoje udruzenje,nekrofili,itd....

< Poruku je uredio Brana -- 27.1.2011 1:04:17 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 265
27.1.2011 1:05:15   
indy_25
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

I zamisli pozeli dete sve roze onda user posted image
Kanapce i o banderu user posted image user posted image user posted image
(Salim se malo)

Nisu oni takvi kod njih je to normala. Jedna zena iz Bosne drugarica od moje svekrve njena cerka ima djevojku. Nasla je djevojku prije 4 godine a do tada je bila s muskarcima vjerovatno da je bila u Bosni udala bi se za nekog muskarca .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
27.1.2011 1:05:33   
Brana
IZVORNA PORUKA: indy_25

Viking jezik pregrizla. Moj sin vec ima curu hehehhe.

i moj ima vec ugovorene snajke!user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 267
27.1.2011 1:05:53   
liliana
Kad vidim što sve ljudi čine da bi bili IN dodje mi da za sve budem OUT!!!

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 268
27.1.2011 1:07:27   
Brana

Ajmo onda i mi u lezbejke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 269
27.1.2011 1:07:46   
Anoniman

Slazem se...
Ja sam ionako uvek bila kontras! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 270
27.1.2011 1:08:49   
indy_25
Brano slazem se stobom u potpunosti. Moje misljenje je da su zene lezbejke jer se razocaraju u muskarce pa nadju neku znenicu finu i tako pocnu zajedno a muskarcima je G tacka u guzi citala sam to u jednoj knjizi da svaki muskarac koji osjeti u guzi to njemu je bolje od sexa sa zenom. I vjerujem da svi probaju pa im se svidi sto se muskih tice. Zene svakako koriste opet vibratore sto je umjetni muski polni organ. Ostalih 10 posto spada u poremecaje s cim su se rodili i oni pretezno mijenjaju i hormone i cijelo tijelo idu na operacije itd.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 271
27.1.2011 1:09:28   
viking
Brkamo pojmove, niko ne kaže da je to "normalno" niti da je to ideal kome treba težiti. Srećna i harmonična porodica sa mamom i tatom je UVEK najbolje rešenje, ali srećna i harmonična homo porodica nije najgore što detetu može da se desi. To je moja poenta.

A ako o nekome zaključujemo samo na osnovu toga što je gej, ne uzimajući u obzir sve one faktore na osnovu kojih sudimo hetero ljudima, onda to svakako JESTE diskriminacija.

< Poruku je uredio viking RR -- 27.1.2011 1:12:48 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 272
27.1.2011 1:09:44   
liliana
Bolje biti kontraš, nego biti IN!!! (mislim na temu)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
27.1.2011 1:10:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: indy_25
a muskarcima je G tacka u guzi citala sam to u jednoj knjizi da svaki muskarac koji osjeti u guzi to njemu je bolje od sexa sa zenom.

Ovo sam citala i ja negde... user posted image

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 27.1.2011 1:11:05 >

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 274
27.1.2011 1:10:15   
Brana
user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here