|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece
27.1.2011 0:15:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: indy_25

Pa nisi ni oni cvjecke ni sveci i njih ima losih kao ljudi i imaju los karakter kako to uopste poredis.

Ovo sam pomilsila i ja...

Lepo ti pricas Bubo ali po meni to nikad nec da bude ok user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 226
27.1.2011 0:16:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Brana

Ali oni ih sigurno nece pustiti da slobodno ispolje svoju sexualnost nego ce ih usmeravati da budu isti kao i oni,a drugo deca kopiraju roditelje to svi znamo tako da mislim da to nije dobro,drugo dete treba da ima oca i majku i da se preko njih profilise a ne da ima dve mame ili tate!
Sta sutra dete pita a kako sam ja nastao sta da mu kaze dva muskarca ili dve zene!

Mogu da mu kažu : eto , mi ne možemo da imamo tako lepo dete kao ti . Ali smo te jako , jako želeli . Da te mazimo , uspavljujemo , da te volimo . Stvorili su te drugi ljudi , ali nažalost , nije im bilo suđeno da ih usrećiš kao nas .

S druge strane , hetero tata bi objasno to ovako : sine ''ebo sam ti mater ...

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 227
27.1.2011 0:17:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

S druge strane , hetero tata bi objasno to ovako : sine ''''ebo sam ti mater ...

Moram da se nasmejem na ovo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 228
27.1.2011 0:19:13   
indy_25

Ali oni ih sigurno nece pustiti da slobodno ispolje svoju sexualnost nego ce ih usmeravati da budu isti kao i oni,a drugo deca kopiraju roditelje to svi znamo tako da mislim da to nije dobro,drugo dete treba da ima oca i majku i da se preko njih profilise a ne da ima dve mame ili tate!
Sta sutra dete pita a kako sam ja nastao sta da mu kaze dva muskarca ili dve zene!

Mogu da mu kažu : eto , mi ne možemo da imamo tako lepo dete kao ti . Ali smo te jako , jako želeli . Da te mazimo , uspavljujemo , da te volimo . Stvorili su te drugi ljudi , ali nažalost , nije im bilo suđeno da ih usrećiš kao nas .

pa ne bi bas svaki tata sigurno a sigurno ne bi ni svaki homo ovako kako si ti napisala.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 229
27.1.2011 0:19:22   
Didy

A ja baš mislim suprotno... Njima su roditelji branili, okolina ih osuđivala, neće istu grešku praviti na svom detetu. Pustiće ga da bude širih shvatanja nego njegovi vršnjaci i to dete će biti od samog starta u prednosti, tolerantnije i širih vidika i moći će samo da odabere svoj put... Ja tu vidim samo dobre strane...
A to ugledanje na svoje roditelje, pa valjda u nekom životnom dobu shvatiš da ne želiš da budeš kao oni, već da želiš da budeš ti, jedan jedinstveni, svoj i različit od svih, pa i od njih, svojih roditelja... Ili neki nikad ni ne dođu do tog saznanja...

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 230
27.1.2011 0:19:28   
Brana

moj tata nikada meni nije tako objasnio i ne slazem se!moze da objasni i ovako ti si nastao kao vrhunac ljubavi mame i tate ti si nasa najveca ljubav i uspeh!
ali ova tema je isto kao i Bojkot vakcinacije i veoma podlozna svadji tako da se iskljucujem protivnik sam veliki ono sto nije normalno nije nazalost tako je i ne treba ga opravdavati ali to je moje misljenje i ja ga ne menjam niposto!eto toliko od mene!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 231
27.1.2011 0:20:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: indy_25

Pa nisi ni oni cvjecke ni sveci i njih ima losih kao ljudi i imaju los karakter kako to uopste poredis. i oni su pijanice narkomani kurve itd.

Naravno da nisu cvećke , slažem se , ali nismo ni mi , hetero ... Tu smo isti .
Uostalom , mislim da se osobe koje žele da usvoje dete dooooobro proveravaju ( i hetero parovi , a pogotovo gej) . Ne verujem da će iko dati dete na usvajanje nekim budalama , zato postoje službe koje se bave time . Ja govorim o DOBRIM ljudima , a izuzeci u gej ni u hetero svetu me ne zanimaju . Loš je loš , pa bio on hetero , bi , ili vanzemaljac .

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 232
27.1.2011 0:24:06   
Anoniman
Ma ljudi , Indi , Brano , ja sam pisala šta bi LOŠ hetero otac rekao svom detetu kako je nastalo ... Ne poredim bre normalne porodice ... Niste me razumele , moja je poenta : da li bi ste radije dale dete homoseksualnom paru ili ga ostavile pored hetero oca zlostavljača recimo , ili u kontejneru ? TO je moja poenta , čitajte šta pišem , pet puta ponavljam da sam stavila akcenat na DOBRE i LOŠE ljude !!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 233
27.1.2011 0:26:46   
Didy
Ja sam sto puta rekla da sam već sad spremna na to da ako moj sin jednog dana kaže da je gej, ja mu kažem da je to ok ako to njega čini srećnim... Uopšte mi to ne bi bilo strašno. Možda bi mi bilo strašno da živi u zemlji u Srbiji sa tim, ali što se mene lično tiče, ja ne planiram budućnost svoje dece, želim da je sami odaberu. Pa i ako poželi da usvoji dete sa tim nekim, i to bi mi bilo ok... Eto, ja to nikad neću izgovoriti pred njim i neću mu dati primer, jer on nije iz gej porodice, ali nikad se ne zna šta nosi život...

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 234
27.1.2011 0:26:51   
indy_25
Dacu ti jedan primjer koji nema veze s usvajanjem ali ima veze sa gey ljudima. Mozda si cula nedavno u Amsterdamu su silovana djeca od 2 do 5 g od strane cike koji ih je cuvao u obdnistu koji je bio gay. Ako hoces probnaci cu ti na internetu pa staviti. Bili su izuzetno inteligentni obojica i roditelji su im prekomjereno vjerovali sto se tice djece. Prosli su sve zive testove da bi cuvali dijecu i psiho i druge. Pa eto sta se na kraju desilo. Inace ljudi koji maltretiraju djecu mogu biti na izgled vrlo dobro i vrlo pametni da prevare i okolinu i te ljude koji su u komisji.

< Poruku je uredio indy_25 -- 27.1.2011 0:27:36 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 235
27.1.2011 0:30:06   
IVA 11
Jeste Indy, obicno se takva inteligencija granici sa ludilom...Prvi put cujem za taj slucaj, stvarno straaaasno! user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 236
27.1.2011 0:30:14   
indy_25
http://www.tip.ba/2010/12/13/vaspitac-seksualno-zlostavljao-vise-od-50-djece-u-holandiji/

Evo ti clanak

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 237
27.1.2011 0:30:34   
Anoniman
Znam , Indi , upravo ti to govorim - ima i njih loših , naravno , zato sam i rekla da sve delim na dobre i loše , ne delim na dobrog pedera i lošeg hetera , već na dobrog i lošeg čoveka ... Siluju i gejevi , siluju i heteroseksualci , zlo je zlo , ma s' kim se 'ebalo , da prostite ...

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 238
27.1.2011 0:32:04   
IVA 11
zlo je zlo , ma s' kim se 'ebalo

Jos se i rimuje! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 239
27.1.2011 0:32:55   
indy_25

Znam , Indi , upravo ti to govorim - ima i njih loših , naravno , zato sam i rekla da sve delim na dobre i loše , ne delim na dobrog pedera i lošeg hetera , već na dobrog i lošeg čoveka ... Siluju i gejevi , siluju i heteroseksualci , zlo je zlo , ma s' kim se 'ebalo , da prostite ...

ma nemam ja nista protiv tebe user posted image  naprotiv svi smo razliciti i imamo razlicita misljenja i ja to prihvatam jedino sto ne prihvatam homoseksualnost jednostavno moj organizam ne moze to da svari. u redu mi je sto ti imas takvo misljenje sasvim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 240
27.1.2011 0:33:17   
Alexis79
Slazem se Buba sa tobom.
Ljudi se dele na dobre i lose ,a ko sta radi u spavacaj sobi sab me gabri.

Nisam neki obozavalac homoseksualnih brakova i usvajanja dece ,ali moram da priznam da sve cesce vidjam heteroseksualne porodice koje su totalno ne funkcionalne .I gde ta deca pate .
Tako da 2 mame ili 2 oca ili mama i tata nije bitno .

Bitna je ljubav,postovanje ,poverenje .

To sto je neko gej ne znaci da je operisan od svakog moguceg osecaja.I kod njih je roditeljstvo veoma izrazeno.
Zasto bi bili za to uskraceni

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 241
27.1.2011 0:34:04   
Dada81
Strašno,a nisam ni pogledala.Verujte i ja ljude uvek,pa gotovo uvek klasifikujem kao DOBRE,dok se ne ispostavi da je suprotno,ako ostanu dobre-gde veća sreća!Znam i šta je Buba mislila,ne tiče me se boja kože,sve ostalo,pa i da je vanzemaljc,važno da je čovekuser posted image Nasmeja se sama sebi,šta napisah..Ali,uopšteno o ovoj temi šta još reći sem da bih morala još malo da razmislim...

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 242
27.1.2011 0:35:01   
Alexis79
E  zene odoh nesto me mm pohotno gleda user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 243
27.1.2011 0:36:22   
Brana
Idi nije ni cudo koliko se ispisamo u sexy temama!user posted image user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 244
27.1.2011 0:39:30   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Alexis79

E  zene odoh nesto me mm pohotno gleda user posted image

user posted image user posted image user posted image Too,Alexis,ja odbila svog,a nije mi pametno možda.Sutra može da me ucenjujeuser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 245
27.1.2011 0:40:01   
liliana
Da se ja pitam, ne bi mogli da usvajaju decu. Kod nas u Sloveniji ih ima dosta i več sad razmišljam kak ču sjutra Tini objasniti kad me bude pitala: "Mama, a kako se ove dve čike drže za ruke i ljube?!"... Brate, što nije normalno-nije...

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 246
27.1.2011 0:40:49   
indy_25
Ja svog cekam izasao je vani s drugom user posted image  ima da ga napadnem odma s vrata.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 247
27.1.2011 0:41:28   
IVA 11
Stvarno su u Sloveniji namnozeni homici samo tako. user posted image Potpisujem sve, priki! user posted image user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 248
27.1.2011 0:42:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: liliana
Brate, što nije normalno-nije...

Potpisujem

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 249
27.1.2011 0:42:19   
Anoniman
Verujte , i ja sam prva za "uobičajenost" - mama (žena) , tata (muškarac) i beba . Ali , kad su u pitanju neke teške životne situacije , recimo , vođena isključivo interesom deteta koje je na bilo koji način u toj situaciji uskraćeno za ljubav , i niko trenutno ne može da mu je pruži (recimo - napušteno je , na ulici , nedajbože zlostavljano i slično) - zašto ne dati dete nekome ko je pun ljubavi , ma ko to bio ?

Recite samo ILI - ILI na moje pitanje : DETE U KONTEJNER ILI KOD PEDERA? Šta bi ste izabrale ?

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here