Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 26.1.2011 22:02:59
|
|
|
|
morena
|
Po mojem mišljenju: zašto ne? Oni mogu biti jednako dragi, topli roditelji djetetu, kao i svi mi. I bilo bi bolje da jedno napušteno dijete dobije ljubav 2 roditelja, nego da živi napušteno u domu. Jedini je problem naše društvo koje vidi jako usko i koje svoju djecu uči da je to nenormalno i poremećeno. Onda dolazi do toga da se djetetu koje ima homoseksualne roditelje druga djeca rugaju.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 26.1.2011 22:05:05
|
|
|
|
indy_25
|
Po mom misljenju ne ja nikako ne prihvatam homoseksualce uopste i bez djece a pogotovo sa djecom.
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 26.1.2011 22:07:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Po mom misljenju ne ja nikako ne prihvatam homoseksualce uopste i bez djece a pogotovo sa djecom. Slazem se
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 26.1.2011 22:08:18
|
|
|
|
Didy
|
Da. I verujem da bi mnoga takva deca bila mnogo srećnija, ako ništa drugo, a ono što bi u startu bila odgajana da ne treba da imaju predrasude i da vide dalje od svog nosa i da nije sve tako crno-belo.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 26.1.2011 22:08:43
|
|
|
|
Olga75
|
Homoseksualci se uglavnom tako rode. To nije stvar izbora , cak sam u par radova procitala da drugacije percipiraju feromone i odatle krece seksualna privlacnost ka istom polu . Sti se tice usvajanja apsolutno se slazem sa Morenom
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 26.1.2011 22:12:10
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Po mom misljenju ne ja nikako ne prihvatam homoseksualce uopste i bez djece a pogotovo sa djecom. Potpisujem!
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 26.1.2011 22:12:14
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: morena Po mojem mišljenju: zašto ne? Oni mogu biti jednako dragi, topli roditelji djetetu, kao i svi mi. I bilo bi bolje da jedno napušteno dijete dobije ljubav 2 roditelja, nego da živi napušteno u domu. Jako lepo receno
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 26.1.2011 23:49:49
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
a zasto homoseksualci dobijaju samo musku decu?????ima li ko sa devojciom????
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 26.1.2011 23:51:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja mislim da bajku pred spavanje može da ti pročita bilo ko , i zagrljaj može da ti pruži bilo ko , i da ti obriše suzu , i da te razveseli , da ti poljubi vrelo čelo kad si bolestan ... Zar je bitno kog je pola taj neko i da li ih je dvoje jednakih , a dobrih ljudi ? Ne znam , mislim da , ako neko može da te usreći , da te čuva , da te voli , pazi , otprati do oltara , plače od sreće nad prvim unučetom - nije bitno da li je gay ili hetero ... Naravno da mi smetaju extremi koji mašu svojim gay orjentirima na sve strane , želeći celom svetu da pokažu svoju različitost , ali umereni ljudi koji imaju dobro srce mi uopšte ne smetaju ... Ti ljudi će od nekog deteta iz doma svojom ljubavlju načiniti budućeg lekara , pilota , učitelja ... Ovo sam napisala vođena samo interesom deteta ... Šta bi za njega bilo bolje . Bog jeste ženama dao moć da , uz pomoć muškarca rode dete , ali šta kad ta ista žena odmah po rođenju zadavi svoje dete ili ga baci u kontejner ? Hoću da kažem da ima osoba koji ne cene dovoljno moć majčinstva koju im je priroda podarila , dok ima onih koji bi je itekako cenili , samo nisu dovoljno "po pravilima" . Htedoh da opet pametujem , pa nađoh da sam to već odradila
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 26.1.2011 23:55:03
|
|
|
|
indy_25
|
Imam komsinicu koja je lezbejka bila je prije udata i ima sina iz prvog braka i sada se udala za jednu curu. ma fuj mi je kad ih vidim zajedno u parku sa djetetom a i moj mali je tu. jedna je ko fol musko i oblaci se tako a druga je malo zenstvenija. Lijepo sam objasnila sinu zasto je to tako jer me pitao zasto on ima dvije mame.
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 26.1.2011 23:56:51
|
|
|
|
IVA 11
|
Uh, i meni je to odvratno...jos se one podijele ko je "musko", a ko "zensko"!
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 26.1.2011 23:59:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja to nikad ne mogu da razumem, opravdam... Samo cu da ponovim: "Bog je stvorio Adama i Evu a ne Adama i Stevu"
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:00:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma nije bitno da li su oni odvratni , već kakvi su prema detetu . Ako mogu da ga vole i paze , da mu pruže ljubav - što da ne ? Meni je normalnije da dete neko voli i pazi , pa makar i dva pedera , nego da ga rodi majka koja će ga udaviti golim rukama ili ga ostaviti u kontejneru . Ima ih nažalost i takvih .
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:02:14
|
|
|
|
Dada81
|
E,ovde bih ubacila onu temu''zamisliti nekog tokom sexa''muškarce ne mogu nikako,kako se maze,itd,itd...Tema je još i usvajanje dece..pa,da slažem se sa Mirom,dok nisu extremi,mogu toj deci biti čak jako fini uzori.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:03:16
|
|
|
|
indy_25
|
Pa dobro to jeste lijepo ali ima i njih koji nisu dobri prema djeci a ne samo nas hetero. Ne znam ja ne volim ni da ih vidim ni da ih poznajem iako ih vidjam na svakom cosku. Meni se oni gade ajde zene i nekako ali muskarci buaaa bas mi se sad povraca.
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:04:10
|
|
|
|
Didy
|
Tako je, Buba Miro, to je osnovna poenta cele priče. Toliko je onih kojima ja nikad ne bih dala decu, a imaju ih. Verujem da homoseksualci koji žele decu, žele ih zaista iskreno i spremni su da im pruže mnogo više od onih kojima se "omaklo" da imaju decu.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:05:32
|
|
|
|
bratzz
|
Nisam citala prethodne postove,nemam vremena, ali moj stav je da sam izricito protiv toga da homosesualci usvajaju decu.
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:09:08
|
|
|
|
Didy
|
Verujem da bismo, kad bi se svaki par proveravao da li je podoban da ima decu, ubrzo izumrli od bele kuge... Pogotovo ako bih ja bila u komisiji... Najmanje je važno u celoj priči šta taj neko ima u gaćama.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:09:17
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ma nije bitno da li su oni odvratni , već kakvi su prema detetu . Ako mogu da ga vole i paze , da mu pruže ljubav - što da ne ? Meni je normalnije da dete neko voli i pazi , pa makar i dva pedera , nego da ga rodi majka koja će ga udaviti golim rukama ili ga ostaviti u kontejneru . Ima ih nažalost i takvih . Jeste, svakave majke postoje i to je nazalost tako oduvijek. Moja komsinica je svoju bebu ostavila u kontejneru, nije ni znala cije je dijete. Mislim ko god da ga je napravio-njeno je! Ja to ne mogu da zamislim, pa kako sjutra to dijete usmjeriti, da cerka ima djevojku, a momak momka, meni je to... A kad pomislim na pedere i da to dijete nije njihovo, prodje mi kroz glavu sto bi tom djetetu napravili, svega danas ima.
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:09:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Iskreno - kada god sam slušala o homoseksualcima , konkretno o dvojici muškaraca (ili pak gledala neke emisije na TV) - uvek su to bili ljudi : vrlo elokventni , inteligentni , školovani , razumeju se u umetnost , modu , uredni su , pedantni , romantični , kulturni , nežni , osećajni , svestrani ... Zašto odmah svi vide onu scenu ispod čaršava ? Meni to uopšte ne pada prvo u oči . Odavno već delim ljude na DOBRE i LOŠE , a u intimni im se život ne mešam . Ako dva DOBRA čoveka mogu da svojom ljubavlju od nekog deteta naprave još boljeg čoveka - ne zanima me ko koga popka i kakav je odnos penisa i vagina u krevetu . Bitno mi je da su DOBRI ljudi . A džaba mi je sav "normalan" heteroseksualni svet ako je LOŠ , i ako će siroto dete da pati pored heteroseksualnog oca alkoholičara ili promiskuitetne heteroseksualne majke . Glup primer , ali eto ...
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:10:04
|
|
|
|
Brana
|
Ali oni ih sigurno nece pustiti da slobodno ispolje svoju sexualnost nego ce ih usmeravati da budu isti kao i oni,a drugo deca kopiraju roditelje to svi znamo tako da mislim da to nije dobro,drugo dete treba da ima oca i majku i da se preko njih profilise a ne da ima dve mame ili tate! Sta sutra dete pita a kako sam ja nastao sta da mu kaze dva muskarca ili dve zene!
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:11:39
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja prvo pomislim na to dete koje u skoli treba da izjavi da ima dva oca ili dve majke... I nekako mi je to vec
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 27.1.2011 0:12:12 >
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:12:34
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Iskreno - kada god sam slušala o homoseksualcima , konkretno o dvojici muškaraca (ili pak gledala neke emisije na TV) - uvek su to bili ljudi : vrlo elokventni , inteligentni , školovani , razumeju se u umetnost , modu , uredni su , pedantni , romantični , kulturni , nežni , osećajni , svestrani ... Zašto odmah svi vide onu scenu ispod čaršava ? Meni to uopšte ne pada prvo u oči . Odavno već delim ljude na DOBRE i LOŠE , a u intimni im se život ne mešam . Ako dva DOBRA čoveka mogu da svojom ljubavlju od nekog deteta naprave još boljeg čoveka - ne zanima me ko koga popka i kakav je odnos penisa i vagina u krevetu . Bitno mi je da su DOBRI ljudi . A džaba mi je sav "normalan" heteroseksualni svet ako je LOŠ , i ako će siroto dete da pati pored heteroseksualnog oca alkoholičara ili promiskuitetne heteroseksualne majke . Glup primer , ali eto ... Pa nisi ni oni cvjecke ni sveci i njih ima losih kao ljudi i imaju los karakter kako to uopste poredis. i oni su pijanice narkomani kurve itd.
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:13:03
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Zašto odmah svi vide onu scenu ispod čaršava ? To sam se i ja zapitala...
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 27.1.2011 0:13:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja A ja prvo pomislim na to dete koje u skoli treba da izjavi da ima dva oca i li dve majke... I nekako mi je to vec Bolje da ima dva dobra oca koja će ga odvesti u školu i napraviti mu sendvič za užinu , nego da ima jednog lošeg kojeg će da se stidi ili kojeg nikad neće upoznati .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?