Ana007
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Drage zene, majke, domacice, vrednice ...kako mogu da procitam vrlo korisnih saveta i svega i svacega ima na ovom vasem forumu, pa rekoh da se uclanim i ja i podelim svoju muku s vama, a mozda dobijem i savet Moja beba je stara 25 dana i od pocetka je na AD mleku jer iz mene nije pocurila ni kap, a onda mi se uvukla bradavica...i bas je bilo grozno....U bolnici je pila Humanu, ali uz velike muke i probleme...dok pije, pije...a kad nece, nece vala i kraj...pljuje mleko i zadrzava u ustima i kasnije se zadavi E, kad su nas konacno (posle 8 dana) pustili iz bolnice, lepo sam joj kupila Nan Sensitiv misleci da je on najbolji ali elem ona mi za dve nedelje napredovala samo 260 grama a krene da pljuje i njega...ja joj promenim i kupim Nan 1 (sve u dogovoru sa pedijatrom) i prvi dan super...za tri dana 90grama napredka opet problemi...SAD SE GOSPODJICA USPAVA DOK JEDE I NEMA SILE DA JE PROBUDI...TV POJACAMO DO KRAJA, IZIGRAVAMO DVORSKE LUDE, STIPAMO JE, PRESVLACIMO...MA NEMA SILE DA JE PROBUDI!!!! Rodjena je sa 4kg 400gr, iz bolnice izasli sa 4kg i 200gr a sada ima 4kg i 550gr, pije 90ml i ima 5 obroka jer 6. ne znam kako da joj uvrstim jer ne mogu da je probudim, Veceras, nakon kupanja je popila svega 70ml i to uz hranjenje sat vremena i stipanje i ostalo...spava cura kao klada...ne znam sta cu plasim se da joj nesto fali pa joj merila temperaturu i hvala Bogu sve je ok...ali sta cu sto jede manje i spava i uspava se tokom obroka Kod mene je bio sličan slučaj na početku,s tim što sam je dojila,rođena je kao velika beba 4 350,i redovno je spavala na siki,štipkanje,pipkanje,umivanje,galama ma ništa ko top je spavala.Prva dva meseca je dobijala po 600 gr.Činjenica je da veće bebe po rodjenju sporije napreduju.Mleko mi se smanjivalo,pa sam počela da je dohranjujem sa Humanom,u trećem mesecu je više napredovala,Sada je polu na mom polu na adaptiranom.