|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dohrana
20.12.2010 22:52:09   
Anoniman
Mi imamo dva temosa od 750ml i tu spremim ujutro vrelu vodu za ceo dan...i kad mi treba prohladim smuckam i brzo imam gotovu dohranu... To je neshto najbolje shto smo uradili...jer da svaku put kuvam svezu vodu...to bi trajaloooo jako dugo user posted image Inache koristimo rosu user posted image

(odgovor članu usamljena)
  Direktna veza do poruke: 226
20.12.2010 22:55:27   
Didy
Naspem rosu u flašicu, dodam prah i promućkam, ubacim u mikrotalasnu i za 15 sekundi gotovo.
Kad je bio baš jako mali, naspem u flašicu rosu, dodam prah i promućkam, za to vreme se greje voda u ketleru, naspem tu vodu u kriglu, ubacim flašicu i dok ga dojim, flašica bude idealne temperature.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 227
20.12.2010 23:12:04   
red sonia
IZVORNA PORUKA: usamljena

Buba Miro ja sam kljucalu vodu,  malo prohladjenu stavljala u termos bocu, tako da sam za par obroka imala spremnu vodu.

i ja tako radim user posted image

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 228
21.12.2010 12:33:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Didy

Naspem rosu u flašicu, dodam prah i promućkam, ubacim u mikrotalasnu i za 15 sekundi gotovo.
Kad je bio baš jako mali, naspem u flašicu rosu, dodam prah i promućkam, za to vreme se greje voda u ketleru, naspem tu vodu u kriglu, ubacim flašicu i dok ga dojim, flašica bude idealne temperature.

Zar sme mleko za bebu u mikrotalasnu??? user posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 229
21.12.2010 12:40:21   
Jeca*
ja nikad nisam mleko u mikrotalasnu, nego vodu u flasici, a onda u toplu vodu sipam prah...tako se i lakse razmuti

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 230
21.12.2010 12:43:14   
Anoniman
Ja imam skuvanu rosu u termosu....ohladim je kad mi treba...razmutim prah i to je to...

Ja koliko znam adaptirano mleko ne sme u mikrotalasnu...chak ni voda za bebu nije preporuchljivo da se zagreva u mikro..user posted image

Mislila sam da je jutro pametnije od vecheri...al ja i dalje nemam pojma shta da radim sa dohranom...user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 231
24.12.2010 11:30:30   
ivaj
Mozda ne sme adaptirano u mikrotalasnu ali voda sigurno sme.Zato ja ugrejem vodu u mikrotalasnoj pa naknadno dodam mleko.
Koristim rosu koju prokuvam i imam za ceo dan.

Od juce Jelena pije  bebelac bez laktoze i ima uzasne grceve.Da li se to vama desavalo kad promenite mleko? I da li mogu da ocekujem da ce se navici za par dana?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 232
24.12.2010 12:13:15   
Anoniman
Mi smo 2 dana bili na bebelac FL i one su odbijale da jedu...mozda su imale grcheve...pa zato nisu htele...jer su po ceo dan bile mrzovoljne...i svako hranjenje je bilo urlanje... Nadam se da cete se vi navici user posted image

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 233
24.12.2010 12:17:28   
Anoniman
Cure , a meni rekla patronažna da Rosa vodu UOPŠTE ne prokuvavam !

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 234
24.12.2010 12:18:04   
Anoniman
hm bas citam postove, i vidim da pise ne smije adaptirano mlijeko u mikrotalasnuuser posted image ..
meni na kutiji pise, stavite vodu, mlijeko i onda ugrijete u mikrotalasnoj, naravno da posle grijanja treba provjeriti temperaturu mlijeka.

Iako imam onu spravu za grijanje flasica, nju sam koristila do 6 mjeseci a sad sam presla na mikrotalasnu!

iako se sad pitamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 235
24.12.2010 12:21:20   
Anoniman
AD mleko ne sme u mikrotalasnu, voda sme, sto posto sam sigurna.
Rosa može, a i ne mora da se prokuva.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 236
24.12.2010 12:27:06   
ivaj
Smeski,ova moja nije htela ni aptamil ar.Tesko ga je varila a i nervirala se jer je gusto pa nije mogla da vuce.
Posto znam da su i tvoje devojcice povracale,kad si pocela da im dajes ar mleko?Ja sve cekam da bude veca pa da joj ponudim ponovo posto ce valjda lakse izvlaciti na flasicu.Inace imam nukove dude svih velicina i ni jedna joj nije odgovaralauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 237
24.12.2010 12:27:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedja

And here comes the Sun again user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 238
24.12.2010 12:28:52   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ivaj

Smeski,ova moja nije htela ni aptamil ar.Tesko ga je varila a i nervirala se jer je gusto pa nije mogla da vuce.
Posto znam da su i tvoje devojcice povracale,kad si pocela da im dajes ar mleko?Ja sve cekam da bude veca pa da joj ponudim ponovo posto ce valjda lakse izvlaciti na flasicu.Inace imam nukove dude svih velicina i ni jedna joj nije odgovaralauser posted image

Ivaj , ista stvar , ja pokupovala Nuk flašice , i dete ne ume pa ne ume da barata s njima . Ponudih joj Avent - maže kao mećava user posted image

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 239
24.12.2010 12:45:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

IZVORNA PORUKA: Nedja

And here comes the Sun again user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 240
24.12.2010 14:20:27   
Anoniman
Ar mleko ne moze na avent dude...tek tada ce se namuchiti

Ivaj...sa mesec i po dana smo preshli na ar...ali humana i aptamil su gusti kao lepak...novalac nije...moje nisu htele humanu npr...a dude imash nukove jedinica s, m , l rupica...nama je s za vodu i sokove...a m ili l za mleko...mada....sada piju ar mleko na m rupicu user posted image Obrati paznju i na to user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 241
24.12.2010 15:23:37   
ivaj
Samo da vam kazem da obratite paznju-malopre sam tek primetila da je bebelacu fl koji sam kupila preksinoc istekao rokuser posted image  I verovatno je jelena zbog toga imala grceve i proliv.
Otisla sam s namerom da im jeuser posted image m sve po spisku a apotekarka me jos napravi ludom,kao sta to nije istekao rok posto je do 11.decembra,vazi jos do kraja meseca.Zamalo da je razbijem.Nisam htela da izadjem dok mi nisu vratili pare i dok im nisam rekla sve sto sam imala.
Pa majku joj njenu da li bi ona na svom detetu experimentisalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 242
24.12.2010 15:27:35   
minavb
Trebala si da im posaljes zdravstvenu inspekciju. Ja bih to uradika, licno bih se nasla sa inspektorom, ponela mleko i racun sa datumom kad sam kupila, pa nek se cesu! Covece, pa to bebe jedu sram ih bilo!!!!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 243
24.12.2010 15:33:31   
ivaj
mina racun sam bacila,ali imala sam svedoka,moj brat je bio sa mnom kad sam kupovala.Ma boli njih uvo,kazu zovite 15 inspekcija,to je jos u rokuuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 244
24.12.2010 15:38:20   
minavb
Ma nije u roku sunce im njihovo!!! U jbt, mm bi im polupao apoteku.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 245
24.12.2010 17:23:41   
Anoniman
I mi smo danas imali zezanciju sa apotekom i dohranom... mm prepodne kupio mleko..trazio novalac ar 2...oni mu spakovali u neprovidnu kesu...on doshao kuci...stigao na hranjenje (kashica)...ugavnom bili smo 2-3 sata zauzeti...da ja nisam ispakovala mleko...ja ispakivam...kad ono obichan novalac 2...nije AR user posted image Nazovemo ih...kaze promenice..al samo ako imamo fiskalni...sreca pa je bio medju novcem koji je mm dobio za kusur...umesto da sami ispravljaju svoje greshke...oni svaljuju na drugog user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 246
24.12.2010 18:02:26   
ivaj
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Ar mleko ne moze na avent dude...tek tada ce se namuchiti

Ivaj...sa mesec i po dana smo preshli na ar...ali humana i aptamil su gusti kao lepak...novalac nije...moje nisu htele humanu npr...a dude imash nukove jedinica s, m , l rupica...nama je s za vodu i sokove...a m ili l za mleko...mada....sada piju ar mleko na m rupicu user posted image Obrati paznju i na to user posted image

Imam sve tri vrste.Ni na m dudu nije mogla da izvuce mleko,non stop se zacepljuje rupica a na l se bukvalno davila.Tako da smo bili na muci.
Kako inace obelezavas dude? Mi se stalno patili sa prepoznavanjem.Pa kao ostavimo m dude na jedno mesto,a ja ovako sludjena slucajno ih pomesam sa s pa onda coretamo i gledamo koja je kojauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 247
24.12.2010 19:23:03   
Anoniman
Pa s dude su mi u crvenom i narandzastom chepu, a m dude u plavom i zelenom..a l dude poznam sa kilometra...

E ovako...ar mleko je posebna pricha...mi imamo chitav proces oko pripreme...

U dublju posudu odmerim potreban broj merica....dospem punu kolichinu vode potrebnu za taj broj merica...umutim mikserom za nes...prespem u flashicu pomocu sitne cetke i levka....zavrnem flashicu tek da uhvati chep i da ne curi napolje...jedino tako nemamo problema...i ne zachepljava se...Ako nemash nes mikser...mozesh i sa obichnim...tako sam ja u pochetku...
Ako ti je voda jako topla...bice puno pene...pa gledaj da prvo ohladish vodu na temp za pice i onda muti mleko....a ako ti se vruce mleko hladi u zatvorenoj boci...pre hranjenja otvori-zatvori flashu da se oslobodish vishka vazduha...user posted image

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 248
25.12.2010 11:29:49   
Anoniman
Koje AD mleko nije na bazi kravljeg mleka?

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 249
25.12.2010 11:34:55   
Anoniman
Alernova...kod nje su izdvojeni proteini kravljeg mleka...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Za zene
Pansophia

Koliko cesto dozivljavate orgazam prilikom sexa?

Cesto (60%)

Ponekad (30%)

Nikad (10%)

Ukupan broj glasova: 97

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here