Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 11:48:49
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 11:50:11
|
|
|
|
majathegreat
|
New mom, gde ste nabavili te gumene sanke?
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 11:54:31
|
|
|
|
majathegreat
|
Izvini sad sam videla da si već odgovorila. Sad ću u potragu. Super su
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 12:52:39
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: majathegreat New mom, gde ste nabavili te gumene sanke? SVI to pitaju. Trebala sam da se ubacim u privatni biznis, bilo bi uspešno. Cind, predivno! Pretty,
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 12:57:01
|
|
|
|
Anoniman
|
NM hvala.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 14:31:13
|
|
|
|
briseljancica
|
jao cindarella kako ti je sladak deckonja
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 16:11:31
|
|
|
|
Pretty78
|
cindarella presladak je hvala NM kazem NM NM NM NM NM vidis sve bez greske
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 16:18:13
|
|
|
|
Verus
|
Cind kako lepo drzi glavicu! Presladaaak!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 16:19:11
|
|
|
|
Nensi*
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 16:44:02
|
|
|
|
jovicaa
|
cind divan je!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 16:45:54
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 kako se smeje
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 17:08:39
|
|
|
|
Verus
|
8.5 meseci
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 17:20:43
|
|
|
|
indy_25
|
A joooj kako je slatka Verus pu pu pu sad bi je izgnjavila da sam joj blizu i izljubila
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 17:24:40
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Verus divna je, prelepa, slatka ko meed.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 18:13:40
|
|
|
|
dakana
|
Znaci nije sto su nasa, ali su ova RR decica med medeni, ne zna se ko je sladji
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 18:16:14
|
|
|
|
Brana
|
Veki, Helenica je medic ne mogu da odredim na koga vise lici,bas je kombinacija tebe i tm!
< Poruku je uredio Brana -- 26.12.2010 18:17:03 >
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 18:17:52
|
|
|
|
Verus
|
Hvala zenice, ona je moje srce najvece na svetu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 18:59:21
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: dakana Znaci nije sto su nasa, ali su ova RR decica med medeni, ne zna se ko je sladji Dakana, skroooz si u pravu. Baš je sve medeniš do medeniša
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 19:54:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala svima. Verus,Nensi...Decica su vam med medeni.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 20:27:42
|
|
|
|
isidora88
|
imamo najlepsu decicu na svetu
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 21:10:18
|
|
|
|
Tara
|
Preslatki su Nensi , Vuk je bas porastao,pravi smeker jaoj sto ima igracke , je l" to on u setalici ?! Veruska draga ona je preslatka je
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 21:45:21
|
|
|
|
jovicaa
|
a helena je faca, nema sta slatkica mala, morala sam i mm da pokazem slike
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 21:45:43
|
|
|
|
Shishica
|
Verus, tako mi izgleda kao da ce biti mnooogo dobra.. Evo nas kod deda Maza...(mrzi me da okrecem sliku)
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 21:57:34
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tara Nensi , Vuk je bas porastao,pravi smeker jaoj sto ima igracke , je l" to on u setalici ?! Hvala devojke Nije to setalica vec neka "skalamerija" koja stoji na krevetu,a moze da bude i samo stolica koja se stavi na nasu veliku stolicu... Shishi,zbog tebe redovno iskrivim vrat...
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 21:59:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: Tara Nensi , Vuk je bas porastao,pravi smeker jaoj sto ima igracke , je l" to on u setalici ?! Hvala devojke Nije to setalica vec neka "skalamerija" koja stoji na krevetu,a moze da bude i samo stolica koja se stavi na nasu veliku stolicu... Shishi,zbog tebe redovno iskrivim vrat... Mi tu takodje. Ali je mala kao lutkica.Ljubim je u tu roze trakicu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici MAME KAŽU: Pomoć kod tvrde i neredovne sto...ISILAX sirup je mnogim roditeljima pomogao u situacijama opstipacije i tvrdih i neredovnih stolica kod njihovih mališana...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....