Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 15:22:23
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Eeeee moja ti! Pa naravno da imamo ista kolica! Već si zaboravila ko ti je napisao onoliki esej u temi Kolica o prednostima i manama ovih Isto!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 15:28:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jel se meni cini ili Lana stvarno ima jednu loknicu ?
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 15:33:13
|
|
|
|
Snelle
|
Mishi, nisam skontala šta isto? Imaš ista kolica ili si pisala esej
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 15:34:21
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Jel se meni cini ili Lana stvarno ima jednu loknicu ? Da, sa leve strane ih ima više, a sa desne ni jednu
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 17:34:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Aaaaa , pa daaa , Sneeeeleee , ti mi onomad napisala ... a vidim ja da si mi od nekud poznata Ne zameri , izlapela sam ti totales
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 17:40:31
|
|
|
|
Pretty78
|
Jela sam spagete i jedna mi je ispala pa sam se sagnula da je potrazim ali sam u medjuvremenu zaspala i spavala saaaaam dok nije dosao tata i odneo me u krevet
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 17:43:53
|
|
|
|
IVA 11
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 17:45:20
|
|
|
|
anajid
|
O zivote!Pretty Ostade dusa uskracena za spageticu,prevari je san!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 17:53:27
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: anajid O zivote!Pretty Ostade dusa uskracena za spageticu,prevari je san! ja sam bez texta
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 17:56:05
|
|
|
|
Snelle
|
Preety, crkoh od smeha! Tvoja deca su "koma"
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 18:00:40
|
|
|
|
lanajelena
|
Stvarno su biseri ...mnoracu da dovedem moje klince kod tebe da ih ovako izmoris
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 18:05:06
|
|
|
|
minna
|
hahahahaha Pretty
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 20:04:33
|
|
|
|
Pretty78
|
TOOOOOOOO je moja lujka
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 20:06:49
|
|
|
|
Iwana87
|
zeno bre sta im radis da tako zaspu bilo gde i bilo kad?Koju drogu koristite priznaj
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 20:19:03
|
|
|
|
isidora88
|
evo i mog Mateje
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 20:20:17
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 20:31:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Isidoraaaa
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 20:34:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Isiii....Ljubim ga u ime.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 20:36:17
|
|
|
|
Verus
|
snelle, prelepa je!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 20:36:20
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 20:38:31
|
|
|
|
Verus
|
isidora! tako je divan-tako volim male bebice ne mogu vam opisati, najdivniji su tada
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 21:47:50
|
|
|
|
marince1
|
evo nas u ogradici
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 21:49:22
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 22:53:45
|
|
|
|
jovicaa
|
isi diiiivaaaaaaaaaan je!!! bas je sladak
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 24.12.2010 23:35:31
|
|
|
|
dijana1*
|
Pretty neverovatno Isidora Snelle Lana je preleeepa
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pepeljuga ( srpska narodna bajka)Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ja biram...AndreaKMatej, Mateja ili pak Matija?Matej (
22%)
Mateja (
39%)
Matija (
39%)
Ukupan broj glasova: 238Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!