Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 21:59:53
|
|
|
|
Daca88
|
CIND Tvoj bebac me iz dana u dan sve više i više oduševljava...JAAAKOOO lepa beba,slatkiš jedan VERUS tvoja Helenica je uvek neodoljiva bombonica NEW MOM ona je zaista šećerlema,i ima sanke koje svi žele ...a mama ljubomorno čuva tajnu gde ih je kupila . IVA presladak je SHISHI Ema je pravi mali zvrk,i jedno malo savršenstvo TARA konačno videsmo i tvog dasu Sad kad se konačno pokazao neće se spasiti od udvaranja ovih lepih curica sa RR ISIDORA prelep je Joooj ne gledam puno stranica,znam da ću nekog izostaviti,a to mi nije namera.Većinu dece svakodnevno gledam na FB i svi me oduševljavaju
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 22:03:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Daco,pokricu se usicima.... Hvala ti duuuuuuusice moja
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 22:10:07
|
|
|
|
Shishica
|
Jaaaaaao cakanice moje hvala.. A oprosticete mi.. eto od sad cu ih okretati...
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 22:24:54
|
|
|
|
Shishica
|
Evo ispravila sam..
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 22:51:20
|
|
|
|
Pretty78
|
Nesni Vuk je pravi VUK Ali mi je setalica extra evo mog lava : ne diraj lava dok gleda reklame
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 22:51:57
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 26.12.2010 23:12:21
|
|
|
|
sneza24
|
Jao kako su mi svi medeni.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 27.12.2010 16:09:49
|
|
|
|
magde
|
evo moju Nikolinu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 27.12.2010 16:13:14
|
|
|
|
liliana
|
Medena!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 27.12.2010 18:02:07
|
|
|
|
NadaR
|
popodne u setnjici
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 27.12.2010 18:13:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj,Nado,secerak mali.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 27.12.2010 18:16:37
|
|
|
|
NadaR
|
Hvala Cind
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 27.12.2010 18:22:42
|
|
|
|
sneza24
|
Magde,nado divna su vam dečica.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 27.12.2010 18:51:14
|
|
|
|
Verus
|
Shishi! Preslatka je! Shishi, nadam se da si u pravu, da ce biti neka dobrica... Nado, Cindi, magde, nensi, koga sve zaboravljam?? Pretty...nemam reci> Najvise volim da ih vidim kako se menjaju, rastu, lepo sede a do juce su bili majusni ko Cindina beba... Gledala sam juce bas neke HElenine slike sa 3, 6 meseci-boze bas je porasla, izmenila se....Vreme tako leti....
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 27.12.2010 19:01:50
|
|
|
|
Daca88
|
Alen zaspao kod bake u gostima Mama,daj da skinem neki crtić Moj mali Dedamraz
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 27.12.2010 19:51:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj,vidi malog Odusevila sam se!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 27.12.2010 21:33:33
|
|
|
|
Shishica
|
Magde, jel' to ona namesta brus
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 28.12.2010 1:19:54
|
|
|
|
sneza24
|
Evo i nas Dugo nas nije bilo.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 28.12.2010 1:37:41
|
|
|
|
madre
|
ja se bas retko ovde oglasavam, ali sad moram da kazem da su sve bebe stvarno divne, ali posebno bih naglasila da mali Vuk jakooooooooo lici na nensi. znam da se vec polemisalo o tome i receno je da lici na tatu, a ja iako ni jedno ni drugo nikada nisam videla sam zaprepascena koliko lici na mamu divni ste svi
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 28.12.2010 7:59:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
snezooooooo fenomenalna slicica cindy kakve usi preslatki malisani
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 28.12.2010 8:00:29 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 28.12.2010 8:02:57
|
|
|
|
marince1
|
Nado on je presladak,stvarno! Snezo on je hteo sve da ponese,pa se snasao
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 28.12.2010 8:07:23
|
|
|
|
sneza24
|
Hvala Ivanka,Marinče. Nemam pojma šta je hteo,kaže mm da je sam tako stavio loptu u usta.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 28.12.2010 8:10:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ma presladak je mali grabljivac lopti
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 28.12.2010 8:35:12
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: madre ja se bas retko ovde oglasavam, ali sad moram da kazem da su sve bebe stvarno divne, ali posebno bih naglasila da mali Vuk jakooooooooo lici na nensi. znam da se vec polemisalo o tome i receno je da lici na tatu, a ja iako ni jedno ni drugo nikada nisam videla sam zaprepascena koliko lici na mamu divni ste svi Misljenja su bas podeljena,i prijatelji i rodbina,svi govore razlicito,neki da je isti ja,a neki kazu da je isti tata,tako da ja nemam pojma na koga moje dete lici
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 28.12.2010 12:05:17
|
|
|
|
Shishica
|
Auuu Davide!!! Pretpostavljam da si i ti vec zauzet ???!!! E pa ko god da ga je rezervisao NAS JE!!!!!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
pumpica za dojenjejabukicaKoju pumpicu za dojenje koristite?rucnu AVENT (
78%)
elektricnu AVENT (
7%)
drugi proizvodjac-navesti u komentaru (
15%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!