|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana deteta od 1-2 god
29.11.2010 17:07:41   
JMPM
IZVORNA PORUKA: sneza24

IZVORNA PORUKA: marince

Kako zavidim zenama cija deca vole da jedu user posted image

Takodje.user posted image
Pridruzujem se ovim majkama user posted image user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 276
29.11.2010 17:20:03   
gagana83
I od mene jedan hug za sve vasuser posted image

I Una nije bas jesno dete.Mada kad cujem kako vasa deca jedu ja necu da se zalim.
Ona nikad ne trazi da jede,mislim da bi mogla ceo dan da izdrzi bez hrane.
Jedino je uvek spremna za mleko, keks i kivi.
Od prave hrane uglavnom dobru prodju ima pasulj i kacamak.I voli kupovne vocne kasice.Uopste mnogo vise voli kupovne od domacih kasica.
Mi se hranimo tako sto joj pustim crtani da gleda,ona se zamaje i zeva i tako uglavnom pojede sve.

Marince,sad cu biti malo off,ko ti cuva Davida?

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 277
29.11.2010 22:11:50   
sneza24
A i ja da ne nudim Davida ne bi se setio da je gladan.
Mleko i keks nikad ne odbija.Zato ih i krijem od njega da ih ne vidi jer tek onda nece da jede.
Njega crtani filmovi uopste ne zanimaju,jedino reklame ali ne traju dovoljno dugo da bi se najeo.
Problem je i sto nece slane kasice niti ono sto mi jedemo pa mu u bananu ubacim sargarepu pa keks i tako zamaskiram.Ali nije ni to resenje,necu mu valjda uvek tako spremati hranu?
Neznam,vise nisam pametna sta da radim i kako da ga nateram da jede.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 278
30.11.2010 9:54:47   
*Alexx*
Dala sam Andreju jutros proju u jogurtu, ona se skroz izmrvila i Andrej je sve pojeo user posted image Ovih dana ga muče četvorke, i za večeru svako veče jede hleb. Valjda mu prija, masira mu korica desni, šta li...
Što se crtanih tiče, ako pustim Andreju crtani, nema šanse da jede, ne žvaće čovek, mnogo je skoncentrisan na crtani. user posted image
Proći će ih to ne-jedenje, gde ste videle odrasle ljude da ne jedu user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 279
30.11.2010 10:02:43   
marince1
gago imam dadilju vec skoro 6 meseci,znas da sam se rano vratila na posao.
nadam se ce projesti.
David najvise voli cokolino i poparu sa pavlakom i sirom

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 280
30.11.2010 15:57:51   
sneza24
I David je danas jeo proju,onako suvu i pojeo pola parčeta i onda je počeo da mrvi i baca.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 281
30.11.2010 16:12:20   
gagana83

nadam se ce projesti.

Ma znam da si uposlila dadilju nego si nesto pisala negde,cini mi se na temi za istresanje negativne energije da ti je svekrva oterala dadilju,tako nestouser posted image

Mi smo danas za dorucak klopali tunjevinu i pirinac a za rucak boraniju sa teletinom i hlebom.
Pojela je i jednu bananu i jedan kivi.
Za veceru ce biti neke pahuljice.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 282
30.11.2010 16:14:20   
*Alexx*
Gagana, a ko kuva Uni? Ti radiš ili? Pitam zbog doručka, vidim da stalno ima nešto kuvano, a meni je to u 7 ujutru jako teško ostvariti user posted image

Snežo, pusti ti Davida, on se zasitio i neće više, zato mrvi i baca.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 283
30.11.2010 16:16:48   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Gagana, a ko kuva Uni? Ti radiš ili? Pitam zbog doručka, vidim da stalno ima nešto kuvano, a meni je to u 7 ujutru jako teško ostvariti user posted image

Ma ja sam ti poznati dzabalebarosuser posted image
Radim u firmi mm-a pa mi se mozeuser posted image
Necu raditi jos jedno mesec dana.
Tad ce tetka mog muza u penziju pa ce ona da cuva Unu a ja na posaouser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 284
30.11.2010 16:19:16   
*Alexx*
Sve se bojim da si džabalebaroš user posted image Dobro, to sve objašnjava. Već sam pomislila da nešto nije u redu sa mnom. user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 285
1.12.2010 8:21:13   
Trcosava
Elem nešto mi govori da Ana neće da jede teletinu, juče sam joj davala grašak, krompir i teletinu i bre bre gadi se, svaki put se borim sa njom da jede teletinu. Jel možda ja njju ne kuvam dobro? Kuvam je po 2 sata na najnižem stepenu (tako mi rekli kao da bude mekana) i ja je jadna kuvam... ikuvam... i kuvam....

p.s. kako probati jaje celo? jel da ga rendam? Ana neće da žvaće zalogaje, ako joj dam jabuku da gricka odrgrize ogromno parče pa vadim iz usta, ako joj dam smoki - grize ga kao prava... s tim da se smoki istopi u ustima, jabuka neće...
Kad joj dam zalogaj sa komadićima nekad žvaće, po 3 zalogaja i onda okreće glavu i neće da jede user posted image
Jl sam pogrešila negde?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 286
1.12.2010 8:26:49   
Jeca*
teletina je teskog ukusa...mi smo se uvek mucili sa njom, pa i sad. Ja mu je onda uglavnom dajem u vidu supice, a ako mu dam meso uvek mu miksam sa sirom ili pavlakom. E sad, to se kosi sa onim sto je neko vec pisao na forumu da ne treba mesati jedno sa drugim, ali ja oduvek mesam i jedino tako uspevam neka jela da mu podvalim user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 287
1.12.2010 8:28:14   
Jeca*
jaje celo takodje ispasiraj ili izmiksaj sa pastetom ili nekim margarinom...napravi kao neki namaz. Ili isprzi onako umuceno pa sa sirom...Luka to obozava.
a sto se tice zalogaja, polako, rano je. Secam se koliko sam se ja stresirala, ali neke stvari je luka poceo da zvace tek oko druge godine.

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 288
1.12.2010 8:33:19   
Trcosava
da ispržim??? smem da joj pržim????

p.s. juče smo jeli grašak sas opnom i nije bilo problema...sad kad krenem da joj krkam suljpa user posted image user posted image user posted image user posted image

e da, kad smem da joj ubacim tucanu papriku u jelo?

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 289
1.12.2010 8:38:28   
Jeca*
smes slobodno...ako nije ljuta user posted image  ja mu stavljam i vegetu i papriku i ostale zacine, a pocela sam postepeno nakon prve godine
a sto se tice przenja jajeta, ako imas dobar teflonski tiganj, samo sipaj zrnce ulja i isprzi mu jaje. Kad dodas sir to ce lepo da se istopi, mozes pred kraj przenja i da nadrobis u tiganj sredinu hleba, sve izmuljaj ima prste da polize user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 290
1.12.2010 9:05:10   
marince1
IZVORNA PORUKA: gagana83

nadam se ce projesti.

Ma znam da si uposlila dadilju nego si nesto pisala negde,cini mi se na temi za istresanje negativne energije da ti je svekrva oterala dadilju,tako nestouser posted image

Mi smo danas za dorucak klopali tunjevinu i pirinac a za rucak boraniju sa teletinom i hlebom.
Pojela je i jednu bananu i jedan kivi.
Za veceru ce biti neke pahuljice.

Jeste,ali sam je vratila do proleca,tad cu ga u obdaniste.
Mi smo kao maaaalo projeli.Nasla sam jos 2 zuba,to je bio problem.Ima ukupno 11 zuba user posted image user posted image
Ali i to kad ''projede'' je upola onoga kako jedu normalna deca

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 291
1.12.2010 9:20:12   
Trcosava
fala drage moje

Marinče a koliko ti jede? Ana jede oko 200ml klope, nekad pojede 250 ali to je uglavnom pirinač, banana i mleko mislim sve to skupa

i dajte mi neki predlog za doručak? kad da joj uvodim, ona i dalje ujutru i uveče mleko pije (za sada smo na novalac 3, ali uskoro planiram kravlje) pa onda oko 12 ima to neko voće i oko 3 ručak. oko 7 kvečerinka i 22 mleko i spavanjac.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 292
1.12.2010 9:23:36   
Jeca*
davno ja otvorih temu user posted image

BEBIN DORUCAK

Robin Sharma

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 293
1.12.2010 21:49:08   
gagana83
Moje dete je danas jelo k''o blesavo
Bas me lepo iznenadila

dorucak-7 corn sa bananom i kruskom-pojela je oko 300guser posted image ,dva puta sam joj davala repeteuser posted image
uzina-Hipp jogurt sa jagodama i zitaricama-160g
rucak-piletina,boranija,krompir i sargarepa-230g
uzina-1 kivi i 1 keksic
vecera-kacamak sa jogurtom-oko 270g-mislim da bi mogla jos da jede,ali me bilo strah da ne povratiuser posted image
pred spavanje-200ml mleka
I jos je popila oko 150ml soka od cvekle i jabuke.
Eh,kad mi svaki dan ovako klopala gde bi nam bio kraj user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 294
7.12.2010 21:44:05   
sneza24
Da malo pohvalim moje dete a ne samo da se žalim.
Kod nas se situacija malo popravila što se tiče količine po obroku.
Za doručak pojede oko 180 grama,za ručak oko 200 i za večeru oko 150 grama.Dosad je sve to bilo dosta manje i išlo je nekako kilavo.Sad doručkuje u pidžami još se ni ne obučemo,pojačamo tv i on gleda i samo zeva.Ručamo uz kompijuter ili opet uz tv a večeramo uz neki katalog kancelarijskog nameštaja.
Jedino taj ručak kad bi bio kakav treba ali polako i to će se dovesti u red.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 295
11.12.2010 15:08:47   
cici78
Snezo, i moje dete traljavo jede, cini mi se kad je bio manji vise je jeo, mislim da je izbijanje zubica smanjilo apetit pa ga tek sada polako popravljamo, ali na silu, tj.prevaru, uz reklame. Slabo jede u hranilici pa sednemo ispred tv-a, ja daljinski u ruke, samo menjam kanale-trazim reklame i tako ga nekako nateram da pojede sve. Bice bolje, kao sto vidis sve je promenljivo i ni jedno dete nije isto. Pozz

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 296
11.12.2010 15:21:25   
Olga75
Marija danas nista nije jela user posted image samo je popila oko dcl mleka.Kad bi ona dnevnounela oko 500gr hrane kao sto citam i sabiram, ruckaju vasa deca ja bih pevala . Stvarno se po nekad pitam od cega zivi user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 297
11.12.2010 23:07:26   
sneza24

IZVORNA PORUKA: cici78

Snezo, i moje dete traljavo jede, cini mi se kad je bio manji vise je jeo, mislim da je izbijanje zubica smanjilo apetit pa ga tek sada polako popravljamo, ali na silu, tj.prevaru, uz reklame. Slabo jede u hranilici pa sednemo ispred tv-a, ja daljinski u ruke, samo menjam kanale-trazim reklame i tako ga nekako nateram da pojede sve. Bice bolje, kao sto vidis sve je promenljivo i ni jedno dete nije isto. Pozz

I meni se čini da je bolje jeo kad je bio manji.I nije birao šta će da jede,onda odjednom,čini mi se preko noći je odbio da jede slane kašice.Nije bilo šanse da ga nateram da pojede bilo šta slano što je voleo.Evo već neko vreme mu za ručak izmiksujem bananu,šargarepu,karfiol ili krompir,pa ću nešto treće i još neko vreme tako pa ću postepeno smanjivati bananu.Valjda će se nekako navići na slane kašice.

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 298
14.12.2010 15:30:20   
cici78
Mene je pocela da muci teletina, koliko god da je izmiksam ona se u njegovim ustima vezuje i skuplja u klupko, jedna mama je ovde tako obajsnila i upravo je tako. On zvace po par minuta ali ispada na kraju kao da zvace zvaku, i kad vidim da ne moze da proguta ja mu otvorim usta i izbacim je. Bas je problematicno. Ovo je pocelo da se desava otkada mu za rucak pravim malo vece komade teletine, otprilike kao dlan...i ne bih da smanjujem, ipak je on veliki. Evo sad je upravo zaspao bez ruckauser posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 299
14.12.2010 16:02:05   
liliana
Kad sme detetu da se da belance? Mi još ne jedemo celo žumance, samo po 1/4.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here