|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
22.11.2010 0:20:08   
sneza24
A ko još vozi dete ne vezano u kolica?
Slažem se sa Choopom.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1276
6.12.2010 14:54:19   
strahinja11
Po meni najbolja kolica trenutno u Bg na trzistu su Stokee :)))

Probala sam sva ziva kolica i nijedna nisu tako laka za upravljanje, za sklapanje i rasklapanje i sto je najbitnije jednostavna za upotrebu.

Naravno ako vam finansije dozvoljavaju, ne razmisljajte user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1277
6.12.2010 14:57:07   
*Alexx*
A gde se uopšte prodaju Stokke kolica u Bgd? Nema ih ni u jednoj radnji za široke narodne mase (npr. Aksa). Mislim, ne trebaju mi, niti mogu da ih priuštim, ali me baš zanima. user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu strahinja11)
Direktna veza do poruke: 1278
6.12.2010 15:20:51   
Mishica 77
Meni su ovo najružnija kolica na svetu. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1279
6.12.2010 15:35:21   
Jele

IZVORNA PORUKA: strahinja11

Probala sam sva ziva kolica i nijedna nisu tako laka za upravljanje, za sklapanje i rasklapanje i sto je najbitnije jednostavna za upotrebu.

Ne znam za Stokke, ali mi smo u radnji jednom prilikom isprobavali Bugabo, prodavac bio na ''obuci'' za ta kolica, pa rešio da nam se pohvali user posted image ... Uglavnom, kolica samo što ne šetaju dete sama user posted image Lagana, sto nekih čudesa imaju, praktična, ali skuuupaaa, strava...

Direktna veza do poruke: 1280
6.12.2010 15:38:34   
JecaNS
danas sam bas videla stokke kolica,neka modro zelena-plava boja,dobra su mi skroz ta,za razliku od one drecavo narandzaste koja je uzasna po meni,a videla sam i ta pre neki dan
a ovo su nasa kolica,neko je vec rekao da ima ovakva... http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-95973309.aspx
u gradu ih najvise ima u narandzastoj i sivoj boji

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 1281
6.12.2010 15:41:06   
Jele

IZVORNA PORUKA: JecaNS

danas sam bas videla stokke kolica,neka modro zelena-plava boja,dobra su mi skroz ta,za razliku od one drecavo narandzaste koja je uzasna po meni,a videla sam i ta pre neki dan
a ovo su nasa kolica,neko je vec rekao da ima ovakva... http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-95973309.aspx

Super su mi ta kolica, meni se sviđaju u plavoj boji. Jel' su lagana, kako je upravljati njima....?

(odgovor članu JecaNS)
Direktna veza do poruke: 1282
6.12.2010 15:46:10   
Anoniman
Mi imamo kolica Chicco, 3 u 1.. Super prakticna, nisu teska i sklapaju se jednom rukomuser posted image ..

Gledala sam bila kolica Stokke, veoma su skupa oko 1000 eura!!

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 1283
6.12.2010 16:05:01   
JecaNS
da stokke su stvarno skupa ali ko ima i zeli nesto drugacije,zasto da ih ne kupi user posted image
Jele jel mislis na grako ona tirkizna? i ta su mi extra,ej ja sam bar tri mame pitala u gradu da li su zadovoljne,onako u prolazu user posted image kad neku vidim,pre nego sto sam ih kupila. Izdrzljiva,tockovi puna guma ogromni,super za upravljanje,ma obavezno ih probaj malo po prodavnici,tako sam ja user posted image sve je lako za sklapanje i skidanje,mada malo su tezi tockovi pa imaju oko 13kg kolica  cini mi se,ali se skidaju jednim klikom sva tri tocka

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1284
6.12.2010 16:13:31   
viking
Ja sam videla u Kikki. KOlioca su fenomenalna, imaju ih naši prijatelji, odlično se voze (probala ja ;) 

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

A gde se uopšte prodaju Stokke kolica u Bgd? Nema ih ni u jednoj radnji za široke narodne mase (npr. Aksa). Mislim, ne trebaju mi, niti mogu da ih priuštim, ali me baš zanima. user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1285
6.12.2010 17:33:32   
Lu
IZVORNA PORUKA: JecaNS

neko je vec rekao da ima ovakva... http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-95973309.aspx

Ima, ima, ne'š se pokajat'user posted image
Vozili smo ih tri godine, jako čvrsta kolica, lako sklopiva, šibaju kroz pjesak na plaži, dok drugi sa malim točkićima psuju sve po spiskuuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu JecaNS)
Direktna veza do poruke: 1286
6.12.2010 22:15:47   
JecaNS
user posted image user posted image LU to mi kazi,znaci dobar izbor user posted image ma i meni su tockovi extra,a dobro je i to sto su visoka kolica. Ma ima da se vozamo svuda,verujem da su i po pesku dobra,eh javicu ti i moja iskustva,valjda ce biti ko tvoja pozitivna user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1287
7.12.2010 11:58:03   
strahinja11
Alexx RR

U KIKI na bezaniji i ima ih u Novom Sadu, ali nisam sigurna za adresu.

(odgovor članu JecaNS)
Direktna veza do poruke: 1288
7.12.2010 12:04:35   
strahinja11

Grad: Novi Sad
Status: odsutan
IZVORNA PORUKA: strahinja11

Ne znam za Stokke, ali mi smo u radnji jednom prilikom isprobavali Bugabo, prodavac bio na ''obuci'' za ta kolica, pa rešio da nam se pohvali ... Uglavnom, kolica samo što ne šetaju dete sama Lagana, sto nekih čudesa imaju, praktična, ali skuuupaaa, strava..

Ja sam se dvomila izmedju bugaboo cameleon i stokee kolica, prevagnulo je to sto bugaboo nema generalnog zastupnika u Srbiji. Morala bi da maltretiram nekog da mi donosi.
Meni su lepsa bugaboo:(

Direktna veza do poruke: 1289
7.12.2010 12:06:40   
Barbarica
Meni su sva kolica sa tri tocka odvratna, i ona sa veeeeeeelikim tockovima... user posted image I ona sto su mnogo visoka, sto na 3 sipke stoji ono kao sediste za auto... Bljaksuser posted image

Direktna veza do poruke: 1290
7.12.2010 14:37:44   
Jeca*
mmm meni su ta super slatka i deluju mi jako prakticno

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Barbarica)
Direktna veza do poruke: 1291
7.12.2010 16:57:03   
mati

Mi imamo ova. To je neke firma Emmaljunga iz svedske. Stvarno su dobra, za trotoare i neravne povrsine odlicna. Jedina mana je sto su malo teza. Uz njih ide torba za bebine stvari, kisobrancic,navlaka za nogice, vreca za spavanje koja se montira na lezeci deo, korpa za iznosenje bebe. Ja sam prezadovoljna

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1292
7.12.2010 18:22:47   
mati
slicica kolica KLIK

< Poruku je uredio Lilly RR -- 7.12.2010 23:00:47 >

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1293
8.12.2010 11:30:11   
Jele

IZVORNA PORUKA: mati

Mi imamo ova. To je neke firma Emmaljunga iz svedske. Stvarno su dobra, za trotoare i neravne povrsine odlicna. Jedina mana je sto su malo teza. Uz njih ide torba za bebine stvari, kisobrancic,navlaka za nogice, vreca za spavanje koja se montira na lezeci deo, korpa za iznosenje bebe. Ja sam prezadovoljna

Uuu, nije to neka firma, to je vrlo poznata firma i kvalitetna kolica user posted image Lovila sam ih na e-bayu, ali su uvek bila skupaaa. Super što napokon čujem od nekog ovde iskustva sa ovim kolicima. Uživaj, draga user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1294
8.12.2010 19:03:44   
mati
Sto se mene tice, iskreno nisam cula za njih dok ih nisam uzela. A bas su, kao sto mm kaze, kao svemirski brod. Jako su elegantna, ali i prakticna. Sto se tezine tice, to sam vec prevazisla, danas sam unela i Matiju u kolicima, stepenicama gore, dole. Napucah misiceuser posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1295
8.12.2010 19:06:44   
ivaj
Gde da nadjem da kupim navlaku za kisu a da nije skupa? Imamo bertoni kolica.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1296
8.12.2010 19:12:59   
Snelle
Jel ti odgovara OVO?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1297
8.12.2010 19:15:38   
ivaj
E pa ti si stvarno munja! Pa kad ga pre nadje?
Odgovara mi,videla sam da imaju ali mi nesto bezveze da narucujem samo to.Pretrazila sam ceo sajt sta bih jos mogla da narucim i nista ne nadjoh.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1298
8.12.2010 19:20:24   
Snelle
Imaš i u Aksi, ali je 1.490din, to ti je verovatno puno?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1299
8.12.2010 19:35:46   
ivaj
Nije puno,nego samo mi ostaje da odlucim da li cu da se cimam do Akse ili da narucim s dupetauser posted image (da izvinete!)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here