Ana007
|
IZVORNA PORUKA: Kaja Beograd Dobar dan i od mene. Ovo mi je prva trudnoca i imam taze 4 banke. Danas usla u 32. nedelju. Trudnocu mi vodi Dr. Milos Petronijevic, jako zadovoljna. Interesuje me sta mi je potrebno da ponesem u bolnicu za sebe i za bebu, carski rez planiran za 15.novembar. Sta ne pise da treba al je korisno? Procitala za sokice, plazmu i wc papir.....sta jos? Koliko unaped treba da se prijavim za apartman? Hvala zene...sva sam se sludela a i nemam koga da pitam, mojim prijateljima deca vec velika , a oni bez dece ih ni ne zele. Elem.....samo navalite! p.s. da li treba da se brijem dole iako je carski rez predvidjen? Ja sam se porodila carski rezom pre mesec dana.Iskreno,htela sam uzeti apartman,jer sam se prvenstveno jezila prljavih wc-a,ali konkretno odeljenje carskog reza je lepo sredjeno,po dve vas je u sobi,novi kreveti,komodice,foteljice,imas i tv i sopstveni wc koji je poprilicno pristojan.Tako da mislim da je bacanje para placati apartman. Sto se tice jela,imaju neki rezim ishrane,prvi dan si samo na nekom caju,a drugi dan ti daju par keksova i to je to.Tek od treceg dana dobijas neke splacine,koje si primorana da jedes,jer si predhodna dva dana gladovala .Ja sam na kraju mm rekla da mi donese plazmu i sok,jer nisam mogla da izdrzim koliko sam bila gladna .Tako da u svakom slucaju pripremi neke krekere i vodu. Sto se tice brijanja,obri se,ukoliko neces da te oni briju . Meni je jos jedna stvar dobro dosla,u radnjici u prizemlji imas da kupis higijenski papir za wc solju(tako se nekako zove),15 din komad,koji mozes da postavis svaki put na wc solju kako bi mogla ko covek da sednes ,jer tesko je cucati a imas bolove. Sestre na odeljenju su stvarno super,sve sto ih zamolis hoce da urade.Jedino su babice bzv,tutnu ti bebu a ti ne znas sta ces sa njom(ukoliko ti je prvo),pitas ih nesto,a ostanes uskracena za odgovor
< Poruku je uredio Ana007 -- 7.10.2010 11:05:34 >