|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MAYBE BABY
24.6.2010 18:50:19   
nala
IZVORNA PORUKA: dunja RR
nala hvala na detaljnim savetima user posted image user posted image user posted image

Nema na cemu, samo da uspe i dobijes sto pre svog malog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: vedra
evo i mene nova na ovom forumu..koliko mogu da shvatim podeljena su misljenja oko MB sve u svemu mozda treba pokusati i pokusati koristiti ga pravilno..moje menstruacije klizu se danima cas na dan cas kasni par dana strasno.....tesko je da pratim ovulaciju kad je i ne osetim....mozda mi pomogne MB...videcemo...user posted image

Zelim samo da i tebi uspe i dobijes sto pre svog malog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Devojke, meni je uspelo, nadam se da ce i vama, a onda ce svi znati sta ste radile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 276
24.6.2010 18:57:11   
Mishica 77
Ja sam to gouser posted image ce koristila par meseci i ništa. Čim sam ga šutnula, prvi mesec user posted image . Samo mi je bio psihičko opterećenje. Ujutru prvo, čim oči otvorim "pljujem" tu plastiku pa onda, ako je "papratizacija", brže-bolje zovem muža da ga spremim šta ga čeka kad dođe sa posla. user posted image Ma! Ne znam.... Ne kažem da nije dobra stvar ali je ga nisam iskoristila "do kraja". 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 277
24.6.2010 19:04:46   
nala
Ne treba se opterecivati, ali ako neko ima neredovan ciklus, treba mu neka stvarcica da pripomogne. Najbolje je da se uz to meri bazalna temperatura, prati grlic (suvoca, sluzavost, polozaj), pa se jednog dana i dogodi. Ali takodje se ne morate ni preterano "cuvati" za paprat, nego redovno pa ce se i dogoditi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 278
24.6.2010 19:08:23   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: nala

Ne treba se opterecivati, ali ako neko ima neredovan ciklus, treba mu neka stvarcica da pripomogne. Najbolje je da se uz to meri bazalna temperatura, prati grlic (suvoca, sluzavost, polozaj), pa se jednog dana i dogodi. Ali takodje se ne morate ni preterano "cuvati" za paprat, nego redovno pa ce se i dogoditi. user posted image user posted image user posted image

E, upravo to. Sve što kažeš si u pravu  ali ti ne znaš kakva sam ja ludača... ali to je druga tema. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 279
24.6.2010 19:10:57   
nala
Ma da izvines, mozemo da kakimo mi koje smo user posted image i imamo decu, a ne znam da li znas kako je onima koji se muce. Mislim da sam sve objasnila na prethodnoj strani kako je meni bilo.

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 280
25.6.2010 17:20:04   
vedra
hahahahhaha......u pravu si....kupujem MB pa cemo videti....
:))))))))))))))user posted image user posted image

veca

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 281
25.6.2010 17:22:25   
nala
Nego sta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelim ti da sto pre zabebis. Ne obeshrabruj se ako ne bude iz prve jer nisu svi ciklusi plodni, ali verujem da to vec znas. Samo napred! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vedra)
Direktna veza do poruke: 282
25.6.2010 21:13:47   
Cvetana
Nala, kako da pratim grlic ? Meni maybe baby nista nije jasan user posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 283
26.6.2010 21:17:18   
nala
IZVORNA PORUKA: Cvetana
Nala, kako da pratim grlic ? Meni maybe baby nista nije jasan user posted image

Bejbe, sta ti kod mikroskopa nije jasno?

Ovde mozes naci odgovore
http://www.ringeraja.rs/clanak/pracenje-ovulacije---promene-na-grlicu-materice_348.html

< Poruku je uredio nala -- 26.6.2010 21:20:42 >

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 284
26.6.2010 21:20:32   
Snelle
Po ovom maybe baybe-ju meni je ovulacija bila svaki dan user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 285
26.6.2010 21:23:35   
nala
Ne znam draga, da ga nije bilo, nisam sigurna do kada bi se tripovala da ne mogu roditi jos jedno dete. user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 286
26.6.2010 21:24:34   
Snelle
Ma nala, sve je to stvar psihe user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 287
26.6.2010 21:47:54   
nala
Moze biti, moze biti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 288
26.6.2010 21:59:45   
Cvetana
Nala, jasno mi je kako funkcionise samo meni nije nesto pokazivao nista, a to je verovatno zato jer imam pcos. Svasta je nesto pokazivao.
Nego objasni ti meni kako to proveravas grlic user posted image Ja to stvarno unutra nista ne razlikujem, sve mi nekako toplo i vlazno user posted image

< Poruku je uredio Cvetana -- 26.6.2010 22:02:02 >

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 289
26.6.2010 22:47:55   
nala

Nala, jasno mi je kako funkcionise samo meni nije nesto pokazivao nista, a to je verovatno zato jer imam pcos. Svasta je nesto pokazivao.
Nego objasni ti meni kako to proveravas grlic user posted image Ja to stvarno unutra nista ne razlikujem, sve mi nekako toplo i vlazno user posted image

Poslala sam ti pp. Izvini sta znaci pcos? I sta znaci da ti je pokazivalo svasta?

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 290
26.6.2010 23:21:14   
lidija 011

Nala, jasno mi je kako funkcionise samo meni nije nesto pokazivao nista, a to

je verovatno zato jer imam pcos. Svasta je nesto pokazivao.

i ja imam maybe baby i pcosuser posted image ...meni je isto konfuzan, pa sam ga batalilauser posted image a i malcice sam luda, sto rece Mishica (cini mi se) jurila sam mm po kuci kad imam paprat(pa mi se muckanje pretvaralo u jeste ili nije)user posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 291
26.6.2010 23:32:56   
nala
Sorry! Ukapirala sam sta je pcos. Treba samo redovno da jurite muzeve, a maybe baby je pomocno sredstvo a ne pomagalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 292
26.6.2010 23:34:40   
nala
Ah da, nisam vam rekla da znam jednu devojku kojoj je DR rekao da nema sanse da user posted image jer ima policisticne jajnike i ona se opusti, kad ono. Zabebila je u naredna dva meseca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 293
27.6.2010 0:03:32   
lidija 011
Znam, psiha je cudo,mozak -nedovoljno istrazenuser posted image ...ma meni da je i rekao dr da ne mogu ostati trudna zbog pcos-a, ja to ne bih bas uzela zdravo za gotovo-istrazila bih malo, a posle bi taj dr bio gotovuser posted image ...eto takva sam ludacauser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 294
27.6.2010 9:39:48   
Cvetana
Kada imas pcos povisen je LH, a sve ove spravice rade na principu skoka LH hormona u vreme ovulacije, pa meni stalno pokazivao paprat, ali ne onako gustu ko na slici, nego vise kao grancice. Nisam ga dugo koristila.
Problem s policisticnim jajnicima je sto su ovulacije redje ili ih nema uopste, a primetila sam da dr daju malo olako te dijagnoze, bez analize kormona, ako imas nekoliko citica odma policisticni jajnici, a to ne mora da znaci.

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 295
27.6.2010 9:58:20   
nala
Samo se vi devojke trudite redovno i bicete user posted image . A i DR-i nekada pogrese. Te prema tome, savatajte vm kad god mozete i bez opterecenja. Samo napred. Zelim da sve koje to zele i zabebe.

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 296
3.10.2010 12:57:28   
dacca
>ebem ti ovaj MB, danas mi je 30. dc i user posted image samo sto ne lluljne, a ladno mi pokazuje (prvi put) kompletnu paprat, preko citavog stakla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 297
24.11.2010 13:02:28   
Ana RR
Cure, koliko košta ova spravica?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 298
24.11.2010 13:05:32   
slavica.
Ja sam ga kupila pre par meseci i platila oko 1800 din
Hmm...nisam bas sigurna da to nisu bile bacene pare....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 299
24.11.2010 13:20:31   
Ana RR
Ma pare uopšte nisu bitne user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here