nala
|
Drage moje, od jeseni 2008. godine pokusavala sam ponovo ostati , jer vec imam jedno dete i kad sam napokon zatrudnela, 12.III 2009. godine imala spontani u 10. nedelji. Bilo mi je preporuceno da 6 meseci ne ostajem u drugom stanju. Poslusala sam DR i nisam ni pokusavala. E, ali kad smo ponovo poceli da se igramo, ono nista jedan mesec, pa nista drugi... Znam da nije svaki ciklus plodan ali opet, sta li je. Onda odlucimo da kupimo "opticki nisan" (tj. maybe baby), kako ga mi u sali i od milja zovemo i gle cuda, tog meseca sam ostala u drugom stanju. Samo se trebate drzati uputstva i sve ce biti u redu. Iskreno, ja sam mu jako zahvalna. MIslim da smo promasivali dane. Po malom mikroskopu, kod mene je sve bilo onako skolski. 10. dan ciklusa su bile grupisane tackice, 11. dan ciklusa tackice i paprat u tragovima, 12. dan ciklusa je bio kombinovan-tackice i paprat, 13. dan ciklusa paprat (to je bio "taj dan"), 14. dan ciklusa tackice, 15. dan ciklusa tackice itd. Moj savet je 1. da uvece lepo operete zube pre spavanja (nema pusenja i unosa hrane posle pranja zuba); 2. cim ustanete, prvo "liznete", tj. pljuvacku na prst (koji mora biti cist, suv, nikako znojav, jer ako je znojav ostatci soli od znoja pomesani sa pljuvackom ce pokazati laznu sliku-paprat, a paprat je kristalizovana so); 3. nikako ne zalepiti prst na staklo, nego samo naneti pljuvacku, jer ako zalepite prst, otisak prsta vam se moze uciniti kao paprat; 4. a pljuvacka ne sme imati baloncice, jer ce i tada biti lazna slika; 5. niko osim vas ne treba da koristi aparat (bez onoga-dala sam mm da "lizne" i njemu plodni dani, pa naravno da ce pokazati paprat jer je nesto jeo, pio ili je pusio pre toga) Ako se setim jos necega, javljam vam. Zelim da maybe baby pomogne svima koji to zele.
|