|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MAYBE BABY
22.12.2009 21:28:48   
Lilly*
Haj' pa javi user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 251
23.12.2009 0:06:45   
kumara

IZVORNA PORUKA: Katjica

Kumaro, da li ti je pomogao MB? Možda nekome bude korisno tvoje iskustvo user posted image

Prvi put jeste zaista! Plodni dani su mi bili tacno kad se na njemu pokazivalo. Ovog puta ga nisam koristila, ovo se desilo nekako spontano... user posted image

Ali vazno je da se tacno pridrzavas onoga sto smo pricale - radi se cim se probudis, pre pranja zuba, hrane, cigare...

Kakva kumara, takav krastavčić!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 252
6.1.2010 13:24:52   
Iva979

Juce sam onako bezveze liznula m.baby i zaboravila da pogledam, sad kad sam otisla u kupatilo, pogledam i imam sta da vidim - paprat!
Uopste mi nije jasno kako, kada ja danas treba da dobijem i plodni dani su mi bili pre dve nedelje!?
Da li neko ima slicno iskustvo user posted image

(odgovor članu kumara)
Direktna veza do poruke: 253
6.1.2010 13:29:47   
Lilly*
Pitanjce, da li si ga liznula ujutru pre obroka?
Meni taj MB nije uopšte tačan, (skoro) uvek mi je pokazivao paprat

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 254
6.1.2010 13:37:59   
Iva979
Nisam, liznula sam popodne, mada sam sat vremena pre toga prala zube i nisam jela nista!
Znam da se licka ujutru user posted image user posted image ali ja onako bila radoznala, mada mi skoro nikada nije pokazivao paprat, i kada su mi provereno bili plodni dani...
Cudna spravica user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 255
7.1.2010 0:30:16   
Anoniman
..kad se sad nisam izvrnula od smeha!
...kažem ja ovom mom ..(mladi gospodin izvrnut na krevetu gleda tv)
"EJ kad budemo pravili bebu kupićemo onaj aparatić maybe baby pa da potrefimo plodne dane...! "

"Ma nemoj (kao dete neko razočaran...) ? pa da svaki dan staviš dole , pogledaš - vidiš neplodno dan pa nećeš džabe da se sexaš,a ?!"

... "Ljubavi to se ne stavlja dole..." kažem mu.......
joooooj kako sam se smejala........... mušarci .. nemaju pojma , samo udri! user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 256
7.1.2010 0:33:30   
2002m
mora pre jela i pranja zuba.
Ja sam iz zezanja stavila Minjinu plj.  kad ono papratiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 257
7.1.2010 0:34:57   
2002m
IZVORNA PORUKA: kaliopi

..kad se sad nisam izvrnula od smeha!
...kažem ja ovom mom ..(mladi gospodin izvrnut na krevetu gleda tv)
"EJ kad budemo pravili bebu kupićemo onaj aparatić maybe baby pa da potrefimo plodne dane...! "

"Ma nemoj (kao dete neko razočaran...) ? pa da svaki dan staviš dole , pogledaš - vidiš neplodno dan pa nećeš džabe da se sexaš,a ?!"

... "Ljubavi to se ne stavlja dole..." kažem mu.......
joooooj kako sam se smejala........... mušarci .. nemaju pojma , samo udri! user posted image

Moj je mislio da treba da piskim na staklouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 258
7.1.2010 0:38:36   
Anoniman
user posted image

... jel koristiš dugo taj aparatić?
Piše u prethodnim postovima da treba staviti deblji sloj i ne lepiti prst?user posted image
stvarno sam kontala da ga uzmem, koliko košta?

(odgovor članu 2002m)
  Direktna veza do poruke: 259
7.1.2010 0:39:47   
2002m
koristila sam ga samo prve godine uzaludnog pokusavanjauser posted image user posted image nemam zivaca.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 260
7.1.2010 0:40:49   
2002m
nemoj kupovati, dacu ti ja moj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 261
7.1.2010 1:40:02   
gagana83
Ako je ovaj aparatic pouzdan onda je meni ciklus skroz haotican.Jedan dan ima paprat dva dana nema pa opet nekoliko dana ima i tako u kruguser posted image
A koristila sam ga kao sto pise na uputstvu-ujutru cim ustanem,pre dorucka,pre cigare...

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 262
22.2.2010 16:48:02   
Unica
sad sam se setila ovog aparatica.
ja sam od onih kojim ciklus shara sa duzinom, ovulacija neredovna, mm i ja smo svasta probali da zatrudnim i ovo CUDO nam je pomoglo. nama iz prve a mnogima koje znam ne iz prve ali je pomoglo. inace sam MB kupila na preporuku ginekologa i stvarno kad se radi pravilno meni je pokazivalo paprat.
kao sto je vec neko pisao bitno je da se koristi pravilno i da se sloj pljuvacke lagano prevuce prstom preko stakla (bez ostavljanja otisaka prstiju, stiskanja, itd.).  i odmah pogledati da se vidi kako se pljuvacka razmazala i da li ima nekih mrljica (eventualnih ostataka hrane, naslage, ili cega vec od prethodnog dana), ako ima dobro obrisati staklo i opet staviti.

< Poruku je uredio Unica -- 22.2.2010 16:49:38 >

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 263
22.2.2010 18:24:05   
modesti blejz
ja sam zadnji ciklus prvi put koristila ovaj aparatic,i pokazivao mi je paprat bas onako kako kaze da bi trebalo
krenulo je 11dc pa je onda 13dc bila najgusca paprat,nakon toga se proredjivala i nestala do 17dc

e sad na svu muku ja danas dobilauser posted image

(odgovor članu Unica)
Direktna veza do poruke: 264
22.2.2010 18:32:28   
Unica
bitno je da ima plodnih dana, sto ne znaci da ce odmah doci do oplodnje... i "gospoda" treba da odrade svoje...

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

(odgovor članu modesti blejz)
Direktna veza do poruke: 265
8.3.2010 20:32:01   
Maxin
Ja imam Maybe Baby skoro 3 god, ali on skoro uvek isto pokazuje, paparat.
Mislim da nije pouzdan

(odgovor članu Unica)
Direktna veza do poruke: 266
9.3.2010 10:44:30   
ica82
Kupila i ja ovaj aparatic. Bas sam bila entuzijasta kad sam kupila i jedva cekala da ga isprobam. Kad ono, 6, 7 dc paprat, ne nesto jaka, kao ono prelazno na slici, zatim nakon toga nista, samo tackice do 10dc, onda opeta pocela paprat, jasna jeste ali nije onako jaka kao na slici, jeste i gusta ali nekako tanka. Po bazalnoj temperaturi mi ovulacija jos nije bila, sada je 15dc, a juce i danas paprati nema uopste user posted image Ako se nekome slicno desavalo ili ima ideju kako bi se ovo moglo tumaciti pisite pleeaaseeeeee!

Ja sam se sad uclanila, veliki pozdrav za sve ovdeuser posted image

(odgovor članu Maxin)
Direktna veza do poruke: 267
9.3.2010 11:00:59   
Suncicabg
Dobrodosla! Pridruzi nam se i u Cekamo dve crtice. Ja se ne smalazim bas sa MB, nekako nemam dovoljno pluvacke ujutru user posted image

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 268
24.3.2010 11:58:26   
eni26
i ja ga koristim od septembra.. i meni se cini da nije pouzdan ... cim do sad nisam zakacila ..

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 269
24.3.2010 11:59:59   
dacica
ja sam kupila,koristila i mogu vam reci provereno da je sra..

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 270
19.5.2010 14:53:16   
Cvetana
Ja sam ga koristila, ali ne redovno, nista nismo postigli, ali to je vec druga tema.
Znam da zene koje imaju poremecen odnos LH i FSH ne bi trebalo da ga koristte jer ne pokazuje dobre rezultate, tj. ispada da smo non stop plodne.

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 271
24.6.2010 10:41:14   
nala
Drage moje, od jeseni 2008. godine pokusavala sam ponovo ostati user posted image , jer vec imam jedno dete i kad sam napokon zatrudnela, 12.III 2009. godine imala spontani u 10. nedelji. Bilo mi je preporuceno da 6 meseci ne ostajem u drugom stanju. Poslusala sam DR i nisam ni pokusavala. E, ali kad smo ponovo poceli da se igramo, ono nista jedan mesec, pa nista drugi... Znam da nije svaki ciklus plodan ali opet, sta li je. Onda odlucimo da kupimo "opticki nisan" (tj. maybe baby), kako ga mi u sali i od milja zovemo i gle cuda, tog meseca sam ostala u drugom stanju. Samo se trebate drzati uputstva i sve ce biti u redu. Iskreno, ja sam mu jako zahvalna. MIslim da smo promasivali dane. Po malom mikroskopu, kod mene je sve bilo onako skolski. 10. dan ciklusa su bile grupisane tackice, 11. dan ciklusa tackice i paprat u tragovima, 12. dan ciklusa je bio kombinovan-tackice i paprat, 13. dan ciklusa paprat (to je bio "taj dan"), 14. dan ciklusa tackice, 15. dan ciklusa tackice itd.

Moj savet je
1. da uvece lepo operete zube pre spavanja (nema pusenja i unosa hrane posle pranja zuba);
2. cim ustanete, prvo "liznete", tj. pljuvacku na prst (koji mora biti cist, suv, nikako znojav, jer ako je znojav ostatci soli od znoja pomesani sa pljuvackom ce pokazati laznu sliku-paprat, a paprat je kristalizovana so);
3. nikako ne zalepiti prst na staklo, nego samo naneti pljuvacku, jer ako zalepite prst, otisak prsta vam se moze uciniti kao paprat;
4. a pljuvacka ne sme imati baloncice, jer ce i tada biti lazna slika;
5. niko osim vas ne treba da koristi aparat (bez onoga-dala sam mm da "lizne" i njemu plodni dani, pa naravno da ce pokazati paprat jer je nesto jeo, pio ili je pusio pre toga)

Ako se setim jos necega, javljam vam.

Zelim da maybe baby pomogne svima koji to zele.

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 272
24.6.2010 14:14:08   
pepino
Ja sam ga koristila i pridrzavala se uputstva,ali nije mi pomogao,uopste....
Pljuvacku skoro nikada nisam mogla nanjeti bez baloncica,ne znam kako,ali nisam mogla,jedva...
Perem redovno zube,sve sam pazila,pa jednom ima paprati,poslije par minuta nema nista,jednostavno nisam znala da li pravilno nanosim pljuvacjku,trudila sam se i citala uputsytvo,ali nije islo,ne znam,mozda sam jednoostavno bila smotana za takve stvariuser posted image user posted image
A inace nisam za te spravice,ni za mjerenje bazalne,sluz i to,mislim da ja ne bi nikada zatrudnila da sam tada ciljala po tome odnose,ovako vodimo ljubav kada nam se vodi,pa kad se zakaci...user posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 273
24.6.2010 14:19:59   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: nala

Moj savet je
1. da uvece lepo operete zube pre spavanja (nema pusenja i unosa hrane posle pranja zuba);
2. cim ustanete, prvo "liznete", tj. pljuvacku na prst (koji mora biti cist, suv, nikako znojav, jer ako je znojav ostatci soli od znoja pomesani sa pljuvackom ce pokazati laznu sliku-paprat, a paprat je kristalizovana so);
3. nikako ne zalepiti prst na staklo, nego samo naneti pljuvacku, jer ako zalepite prst, otisak prsta vam se moze uciniti kao paprat;
4. a pljuvacka ne sme imati baloncice, jer ce i tada biti lazna slika;
5. niko osim vas ne treba da koristi aparat (bez onoga-dala sam mm da "lizne" i njemu plodni dani, pa naravno da ce pokazati paprat jer je nesto jeo, pio ili je pusio pre toga)

Ako se setim jos necega, javljam vam.

Zelim da maybe baby pomogne svima koji to zele.

nala hvala na detaljnim savetima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 274
24.6.2010 18:40:28   
vedra
evo i mene nova na ovom forumu..koliko mogu da shvatim podeljena su misljenja oko MB sve u svemu mozda treba pokusati i pokusati koristiti ga pravilno..moje menstruacije klizu se danima cas na dan cas kasni par dana strasno.....tesko je da pratim ovulaciju kad je i ne osetim....mozda mi pomogne MB...videcemo...user posted image

veca

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here