Anoniman
|
Mame , ja imam pitanje ... Mislim , nije mi jasno nešto oko tog dojenja i postupaka , a u školici nisu to napomenuli , ili sam ja baš tad izostala , uglavnom , nešto mi tu nije jasno ... Nemojte se čuditi ako vam potanje zazvuči glupo ... Mene zanima redosled potupaka . Ok , znam , bebu stavim na jednu siku , bradavica i areola što dublje u ustima bebe , prvi podoji u trajanju od 5 min , pa podići da bljucne , pa na drugu siku 5 minuta ... tako su nas učili u školici , pa postepeno produžavati trajanje podoja ... E sad , meni ovo nije jasno : kada završim sa podojem , ako u sikama ima još mleka , mene zanima : ŠTA RADITI SA TIM MLEKOM ? Mislim , da li se to mleko mora izmusti , ili se sika ostavi tako Da li se to onda upali Znači , nije mi jasno da li se nakon svakog podoja , ako , recimo , imam još mleka u siki , a beba se najela i zaspala , moram izmusti , tj , kakav je tad postupak ? I da li se taj postupak (za koji ne znam koji je ) mora ponavljati posle svakog podoja ? Sorry ako je pitanje konfuzno ili zvuči besmisleno , eto , ja morala da pitam
|