Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 10:01:11
|
|
|
|
Iva979
|
Vecina ove gospode koje ste nabrojali mi je Na prvom mestu mi je Ivan Bosiljcic, i likovi sa Pinka...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 10:01:53
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Vecina ove gospode koje ste nabrojali mi je Na prvom mestu mi je Ivan Bosiljcic, i likovi sa Pinka... jujuju...gde njega zaboravih....
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 10:07:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
A nervira me i ona Aleksandra na Pinku sto je vodila Farmu, nekad City i jos neku emisijicu, sva je usplahirena kada je vodila Farmu, kezusa, a frizura non stop ista, razdeljak posred glave, kao Mortisa Adams i krivi donju vilicu levo-desno kada naglasava nesto kao "bitno", upada u rec i vidi se da je nervozna osoba iiiiiii mnogo mi je antipaticna.... aaaaa, zaboravih na nju, sve to isto mislim
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 14:13:56
|
|
|
|
Tinana
|
Mene ne nervira Ivan Bosiljcic,ali me uzasno nervira njegova bivsa devojka Jelena Tomasevic.Jedno uobrazeno svorenje
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 14:22:55
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: bebablue A nervira me i ona Aleksandra na Pinku sto je vodila Farmu, nekad City i jos neku emisijicu, sva je usplahirena kada je vodila Farmu, kezusa, a frizura non stop ista, razdeljak posred glave, kao Mortisa Adams i krivi donju vilicu levo-desno kada naglasava nesto kao "bitno", upada u rec i vidi se da je nervozna osoba iiiiiii mnogo mi je antipaticna.... savrseno si opisala to nesto sto radi sa vilicom, a to me kod nje i najvise nervira, samo nisam umela da proberem reci i na stvar mi ide sto svaku recenicu zapocinje sa 'e, dragi moji' bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 14:30:04
|
|
|
|
Mimče
|
Lea Kis i Sanja Marinkovic nervira me usiljeno cerekanje , prekidanje gostiju i kezenje kao u hijene
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 14:31:05
|
|
|
|
Snelle
|
Ja bih lakše odgovorila i odgovor bi mi bio znatno kraći da je pitanje ko vas NE nervira od poznatih
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 14:37:03
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja isto gledam T&L ali pošizim kad vidim onu emisiju gde frustrirane majke vode one devojčice na takmičenja lepote ... Pa devojčicu od 4 godine depiliraju , farbaju joj kosu , kvarcuju je , stavljaju im veštačke zube i umetke ...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 15:37:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja isto gledam T&L ali pošizim kad vidim onu emisiju gde frustrirane majke vode one devojčice na takmičenja lepote ... Pa devojčicu od 4 godine depiliraju , farbaju joj kosu , kvarcuju je , stavljaju im veštačke zube i umetke ... e bas, i meni je to strasno, jadna deca! ima cudnih emisija na tom kanalu
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 17:35:45
|
|
|
|
micketta
|
Mina Lazarevic
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 23:03:32
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR a dok je radila na rtsu...kao da ide na plazu...ocajan im je bio stilista. znaci, nervira me i stilista jutarnjeg programa rtsa
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 23:10:49
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ja bih lakše odgovorila i odgovor bi mi bio znatno kraći da je pitanje ko vas NE nervira od poznatih potpisujem a vidim i da je neko spomenuo Leu Kis.............K A T A S T R O F A ...samo cu jedno reci....Martina kad je vidi na tv-u pocne da tapse i da govori:" a ha ha ha ha" onako kao Lea..... vec je i ona ukapirala da se ova cereka ko lud na brasno
< Poruku je uredio Pretty78 -- 16.7.2010 23:11:06 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 23:58:07
|
|
|
|
choopa choops
|
Nervira me jos i ona Kebina cerka sto isto ima facu kao Joker. Ne znam kako se zove? Tamara, Natasa?
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 17.7.2010 17:00:42
|
|
|
|
Mishica 77
|
Hmmmm.... u pravu je Snelle. Ima ih brdo ali na koga prvo pomislim... Aleksandar Tijanić, voditelji na B92(koji prave užasne face i tokom čitanja vesti, facom daju do znanja šta misle o tome), voditeljka što je vodila em. o Farmi Aleksandra ... kao i ostali voditelji sa Pinka, Katarina Radivojević... Uf, znam da ih ima još puuuuno... setiću se...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.8.2010 21:46:51
|
|
|
|
choopa choops
|
Kako li sam je samo zaboravila? Znaci ova škakoko ne da me nervira nego mi je toliko iritantna da bi je namlatila iz cista mira da je negdje sretnem...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.8.2010 22:12:25
|
|
|
|
red sonia
|
sve sam postove procitala i uglavnom se vrte ista imena,koja naravno i mene nerviraju ...aj da dodam i ja jos jedno ime koje se jos nije naslo na spisku... JOVANA BALASEVIC(mislim da se zove Jovana )
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 21.8.2010 22:16:27
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.8.2010 16:50:48
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: gagi IZVORNA PORUKA: choopa choops Nervira me jos i ona Kebina cerka sto isto ima facu kao Joker. Ne znam kako se zove? Tamara, Natasa? Natasa ismejala sam se kao luda, a to ne prija mom mlitavom stomaku
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.8.2010 17:07:39
|
|
|
|
Daca88
|
posle farme me užasno nerviraju"Ćeranići" i Miloš Bojanić.smaraju i ne skidaju se sa naslovnica tabloida, zatim Seka,Dara,i Karleusa koje su mi se već popele na vrh glave sa njihovim medijskim prepirkama, pa Keba...narcis veliki i smara sa pričama kako je video vanzemaljce ,pa Mile Kitić...ko sam,šta sam,kad prc poluprazna Arena. Nervira me i Suzana Mančić,Lea Kiš,Vesna"Da Vinča"il već kako je to sebi prezime nadenula...e,i Marijana Mateus. Glumci i glumice me ne nerviraju jer ne gledam domaće serije i filmove(ako se misli na naše)... EEEEE,pa dok ne zaboravim Era Ojdanić i Bora Drljača...zgadiše mi se u velikom bratu,a kad čujem Drljačin "hit" kudiš konja kog jahala nisi" digne mi se kosa na glavi...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.8.2010 17:55:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Pa kad jeste tako A tek sto ima ritma..ubilo se. Da, da Daco i Marijana Mateus
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.8.2010 18:35:12
|
|
|
|
snješka
|
Auuuu, ma mnogo njih. Sve budale iz Farme, Ogi Radivojević, Brega, SEVERINA, Žera iz Crvene jabuke, Karleuša, Nataša Bekvalac, Ruška Jakić, Saša Popović....kao i veeeeeeliki broj pjevača i pjevačica folka.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.8.2010 11:51:42
|
|
|
|
NadaR
|
Onaj samoprozvani kralj ...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.8.2010 11:55:28
|
|
|
|
Jele
|
Ja ne mogu da podnesem onu Jovanu Janković, ili kako se već preziva što je vodila Jutarnji program na RTS-u, a sad na Pinku... Neverovatno kako je devojka uspela, a glupa i šuplja k'o crkveno zvono. Ona jadna jedva da zna da pročita vesti, a ne još da sama bude kreativna, majko mooojaaa. Mislim RTS sa njom, Žikinom šarenicom i ostalim kulturno uzdižućim elementima nam je izgleda slika države - SRAMOTA
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.9.2010 15:44:34
|
|
|
|
NadaR
|
Neven Ciganovic i ona Dolores Lambasa (ili nesto slicno)
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.9.2010 12:16:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaaaaaaaao , što mene ovih poslednjih meseci nervira Emina Jahović !!! Ali , jako me nervira !! Čak više i od Lee Kiš , a smatrala sam da me niko ne može nervirati više od Leee Kiš . Emina me izluđuje , sa svojom "nacionalnošću" po potrebi , instant profesijama , te je pevačica , te glumica , ne bi me čudilo da jedan dan osvane i kao pekar . A to , da ljubi onu zemlju koja joj tog momenta donosi najviše koristi - to mi je tek . Recimo , prvo je bila predstavnik Bosne na nekom festivalu , pa dobila nagradu za najbolju Bosansku pevaljku , pa onda pokušala da predstavlja Srbiju na Evrosongu , a kad pređe u Tursku - naprasno prestaje da bude Jahović , već postaje Emina Turkan - Sandal . Nervira me , eto . I Nataša Bekvalac , to uvek moram da naglasim .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Emina za devojcicupisuljicaDa (
51%)
Ne (
49%)
Ukupan broj glasova: 104Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!