Daca88
|
Verus,imam elektricnu,aventovu,jednom rukom drzim pumpu,a drugom rukom masiram dojku,kruzno,od gore na dole ravno,pa stiskam sa strane,i pridrzavam je na razne nacine,pa mi opet isto. U toku jednog pumpanja imam oko 3 let down-a. I to ide nekako ovako,mleko se otpusti kad stavim pumpicu u roku desetak sekundi i ide u debljim mlazovima do nekih 60 ml.onda sledi pauza,ide mi samo jedan ili dva tanka mlaza,ili samo kapa,i tako pumpam 5 min pa krene prvi let down i napuni jos 30 ml,pa opet pauza samo kapi,pa onda posle 7-8 min krene drugi let down i taj mi napuni isto 30 ml,a najveci mi je treci let down koji mi napuni flasicu,zavisi nekad 150,180...najvise 200 ml.i posle toga je sisa prazna,nema uopste vise let down-a...probala sam da pumpam i po pola sata u prazno,nebi li docekala novo otpustanje,ali ćorak,mleka vise nema. A desna dojka mi je pravo mucenje,od 20 ml ni da maknem,evo danima vec 10 ml.iz desne cu da zaustavim laktaciju,Alen ne zeli da je sisa uopste,a da se za tako malo ml cimam necu,ta mi je izgleda presusila zbog mastitisa iz bolnice,ili stvarno neznam koji je drugi razlog,a jako mi je bolna,puna malih cvorica velicine graska,i ti cvirici nece da nestanu ni sa masazom ni sa izmlazavanjem,pa su me uplasili da imam mlecne cistice .A sada Alenu dajem umesto humane,nestle nan1 sa probiotskim bakterijama za crevnu floru,jer mi Alen poceo patiti od zatvora pa sam mu citajuci iskustva promenila dohranu.