Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 11:14:04
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Pa zavisi, ako kažeš da je toplo u porodilištu, a pod pretpostavkom je da jeste, ja bih uzela kratki rukav i ponijela bade mantil(kratki milim na kratki jbg ne na bretele, nego ala majica kratkih rukava) ili džemperak neki ... dugi ne bih sigurno
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 11:16:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa to sam i ja razmišljala - mama je videla 2 prelepe spavaćice skroz dugih rukava , pa da skratimo rukave na dužinu do lakata . Smrznuti se neću , a biće ok i zbog braunile .
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 11:17:40
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Devojke , imam pitanje : što se tiče spavaćica za porodilje , vidim da spominjete kratak rukav i dug rukav . E sad , mene zanima šta podrazumevate pod kratkim rukavom - jesu li to spavaćice na bretele ili one sa rukavima do lakata ? A šta dug rukav - one skroz dugačkih rukava , do šaka ?? Pitam to zbog kupovine , meni je termin u novembru , pa mislim da bi mi bilo najbolje da kupim neke spavaćice kojima su rukavi do lakata , zbog braunile , a opet da mi ne bude hčadno , inače svi kažu da je toplo u Betaniji . Dakle , kakvi rukavi za novembar u Betaniji ? ako si iole kao ja, kad se porodis umiraces od vrucine....hormoni kupi kratak rukav i obavezno nek ti spavacica ima dugmad ili one otvore za grudi, lakse je zbog dojenja
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 11:21:13
|
|
|
|
Anoniman
|
To sa otvorima se podrazumeva , mama me zove kaže našla je dve prelepe spavaćice , jedna crvena sa slikom rode i prorezima za grudi , a druga sivo - srvena , sa dugmićima za istu namenu . Samo će ona da otfikari te skroz dugačke rukave i napravi dužinu do lakata .To će valjda biti ok ?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 11:22:50
|
|
|
|
Jeca*
|
a sto ih otfikaris. Pa mozes da ih zavrnes?
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 11:25:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeco , kaže mama da su uski rukavi ,tj sužavaju se ka šaci , pa će me jako stezati kad ih zavrnem .
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 11:30:13
|
|
|
|
Jeca*
|
aaaaaa ondaK ok
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 11:36:46
|
|
|
|
Anoniman
|
I još nešto : pumpica za izmlazanje - da li je nju pametno kupiti ranije , ili tek ako zatreba ??? Neke iskusne mame su mi rekle da ne kupujem to dok se ne porodim , pa da kupim ako zatreba , a ni meni se ne bacaju pare . Mišljenja ??
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 11:40:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubo, budi oprezna sa kupovinom spavaćice koja ima otvore za grudi. Ja kupila dve, i ti otvori su se non-stop širili i smicali pa su mi virili sisići u Betaniji non-stop Makar prišij neko dugmence, da možeš da zatvoriš. A pumpica...da je nisam pozajmila od sestre, ne bih kupovala dok ne dođem kući, sigurno. U betaniji ti verovatno neće trebati, jer tamo treba tek da razradiš grudi i tek kreće mleko, pa ako ti bude trebala, kupiš kasnije. Uštekaj pare, za svaki slučaj, al moje mišljenje-ne kupuj ranije
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 11:44:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala , draga . Tako ću i uraditi , neću kupovati , pa ako zafali - nek otrči muž da kupi . A spavaćice imaju dugmiće , proverila moja staramajka sve . Lepo se zakači dugmetom i nema sisića na izvolte .
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 11:47:02
|
|
|
|
Anoniman
|
za mamu Ja mojoj da sam rekla da kupujem spavaćice za porođaj rekla bi mi da nisam normalna, i da ponesem ono u čemu spavam kod kuće (to su mm-ove bokserice i atlet majice, ili dečije pidžame)
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 11:50:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja mama je skroz pošandrcala , ona isčačka i ono što nikom živom ne bi palo na pamet . Ja nisam ni znala da postoje spavaćice za porodilje , sa tim otvorima za grudi , da mi ona nije rekla , a ja posle pročitala ovde .
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 15:05:02
|
|
|
|
MASHKA
|
vidim da pišete o spavaćicama za porodilje, meni je mama kupile dve , jednu sa dugim i jednu sa kratkim rukavima.super su...evo sličice
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 15:41:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Mashka , imamo iste spavaćice !!!! Meni je mama uzela ovu poput tvoje roze sa rodom , samo u crvenoj boji
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 15:46:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
Samo obratite pažnju na to da vam trebaju spavaćice koje se kopčaju napred, kako biste imale sike "na gotovs" Ja sam koristila spavaćice iz porodilišta.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 16:13:32
|
|
|
|
MASHKA
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Mashka , imamo iste spavaćice !!!! Meni je mama uzela ovu poput tvoje roze sa rodom , samo u crvenoj boji hehe...kao da smo se dogovorile! obe se kopčaju napred
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 16:52:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja prodajem moju avent rucnu pumpicu za izmlazanje...pa ako nekom treba nek se javi... Na prste jedne ruke mogu da izbrojim koliko sam je koristila tako da je nova....flashica nije ni korishtena... Necu da kazem cenu...dogovoricemo se...ja je platila 4000.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 16:58:05
|
|
|
|
MASHKA
|
imam jedno pitanje, čime se čiste grudi u porodilištu pre i posle dojenja? jer imate nešto za tu svrhu?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 17:00:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam nekad vlaznim maramicama, a pre dojenja prala grudi na tushu...jer sam svakako grejala grudi da bi nadoshlo mleko.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 17:05:05
|
|
|
|
Snelle
|
Mashka, možeš da poneseš tetra pelenu pa da je kvasiš vodom. Ne slažem se sa smeshkicom ovo za vlažne maramice, ipak je to hemija!
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 17:10:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA imam jedno pitanje, čime se čiste grudi u porodilištu pre i posle dojenja? jer imate nešto za tu svrhu? Ja sam se samo tusirala,nisam nicim posebno cistila samo grudi.Najbolje je kada ti posle dojenja ostane malo mlekca na bradavici da se ne isusi,da ne puca.Pa opet pre sledeceg dojenja skoknes do kupatila na malo zapiranja !Meni nije bio problem,bas sam se cesto tusirala u porodilistu,lakse mi je bilo tako i posle male nuzde.Ali ako ti bas bude problem,onda mozes sto kaze Snelle pelenu mokru i malo se obrises.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 17:19:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Mashka, možeš da poneseš tetra pelenu pa da je kvasiš vodom. Ne slažem se sa smeshkicom ovo za vlažne maramice, ipak je to hemija! Vlaznim maramicama sam se brisala kad zavrshim sa izmlazanjem...da ne bi ustajala iz kreveta i ishla u kupatilo u pola noci...a vodom sam ih prala pre podoja.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 17:20:34
|
|
|
|
MASHKA
|
e hvala vam, i ja sam mislila samo vodom ali negde sam pročitala i bornom kiselinom?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 6.9.2010 19:57:40
|
|
|
|
Snelle
|
Mashka, nisam čula to za bornu, ali ja ipak ne bih koristila ništa sem obične vode.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 9.9.2010 18:02:42
|
|
|
|
red sonia
|
sladjo udavi nas vise sa ovim,plati bre reklamu pa se reklamiraj ko covek a ne ovako na kvarno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.