|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dojenje - vaše iskustvo
19.8.2010 17:48:41   
Anck Su Nmaun
E kod nas stiglo mleeekooooo user posted image user posted image user posted image user posted image al izgleda se mackica navikla na dudu pa nece do kraja da izvuce svo mleko  ... tako da uvek ostane al nema veze vazno je da je  da je nadoslo, pa koliko toliko , ja sam zadovoljna user posted image !!!
Posle joj dodam AD

Al ocu ja imati mleka samo dok pijem tablete ili ce to ostati tako..bar jos neko vreme??

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 601
19.8.2010 20:11:47   
Verus
jupi!!! daj joj da sisa kad je jako gladna onda ce vuci videces!  A sto se tice mleka, ne dozvoli da ne izmuzas 6 sati ko tada-ako ti dete ne sisa, ispumpaj bar deo pa u frizider za kasnije-tako ces izbaciti AD kompletno

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 602
19.8.2010 21:21:59   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

E kod nas stiglo mleeekooooo user posted image user posted image user posted image user posted image al izgleda se mackica navikla na dudu pa nece do kraja da izvuce svo mleko  ... tako da uvek ostane al nema veze vazno je da je  da je nadoslo, pa koliko toliko , ja sam zadovoljna user posted image !!!
Posle joj dodam AD

Al ocu ja imati mleka samo dok pijem tablete ili ce to ostati tako..bar jos neko vreme??

jupiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto navijala samuser posted image
zovem sutra Life medic, pa ti javljam user posted image

Direktna veza do poruke: 603
19.8.2010 21:41:12   
Snelle
Anck, mnogo mi je drago user posted image user posted image user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 604
19.8.2010 22:19:39   
Nensi*
Anck user posted image user posted image user posted image
Ja sam svega par puta popila fitoval,i mleko se vratilo,e sad dal zbog tableta ili ne,ne znam...Sad opet ima kao pre,a tablete ni ne pijem,cuvam ih za sledecu krizu sa mlekom user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 605
19.8.2010 22:26:42   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: nensi27

Anck user posted image user posted image user posted image
Ja sam svega par puta popila fitoval,i mleko se vratilo,e sad dal zbog tableta ili ne,ne znam...Sad opet ima kao pre,a tablete ni ne pijem,cuvam ih za sledecu krizu sa mlekom user posted image

fitolatuser posted image
šta beše fitoval, ne mogu se set_iti, nešto za kosu?

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.8.2010 22:27:15 >

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 606
19.8.2010 22:38:26   
Nensi*
Ups,greska u kucanju user posted image
A da,fitoval je za kosu user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 607
20.8.2010 15:34:33   
Anck Su Nmaun
Pa dobro nije kao nekad ali ga ima vise u odnosu na  ranije, probala sam da se izmusem ali nema bog zna sta puno ..nekih 10 ml...nakon podoja!
Ali kazem zadovoljna sam jer  ima bar  nesto da povuce

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 608
21.8.2010 23:01:33   
bojana87
Da li te fitolat tablete pored toga sto povećavaju kolicinu mleka i poboljsavaju kvalitet mleka?

Direktna veza do poruke: 609
22.8.2010 0:04:10   
Verus
bojana-mislim da ne moze nista da ti poboljsa kvalitet mleka.  Tvoje telo je dizajnirano da pravi mleko koje genetski najbolje za tvoju bebu, tako da ne brini za to.  Dovoljno vode i zdrava ishrana i super!

(odgovor članu bojana87)
Direktna veza do poruke: 610
22.8.2010 14:24:04   
goda
ja sam razumela da bez obzira šta i koliko jeli mleko u datom momentu ima istu msnoću i kveliltet jedino se može uticati na količinu istog. Kao što Verus kaže telo je genetski programirano da pravi odgovarajuću hranu za svoju bebu.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 611
31.8.2010 14:46:21   
Anck Su Nmaun
Opet stalo..bilo malo dok je bilo tableta sad opet po starom... a njoj vec mrsko i to malo da povuce, jer je navikla na flasicu... kad je puno gladna nece da se muci vec odmah trazi flasicu! Da se izmuzavam ne vredi jer nemam sta da izmuzemuser posted image

Ponudim joj svaki put ali sisa minut ili cak i manje i to je to!  Sta da se radi eto sisala je skoro 4 meseca ap zadovoljna sma kad smo i dotle stigli!

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 612
3.9.2010 2:09:01   
Verus
Anck!  BRAVO!  Pa 4 meseca je onaj bitni minimum, kako vec kazu pedijatri, radi imuniteta! Uopste se nemoj sekirati...i ja pre neki dan razmisljam, za mesec dana ce 6 meseci, a kad sam krenula da radim bas sam brinula kako cu i molila Boga za tih 6 meseci, pa ako posle nema nema!  Sta sada...neke bebice nikada ne sisaju pa sta? 

Bravo mamikauser posted image

Direktna veza do poruke: 613
3.9.2010 8:59:07   
jelena038
obe ste super izdrzale! user posted image user posted image user posted image

anck, kad se setimo pocetka, ovo je odlican posao, verus je u pravu, mogla si da odustanes odmah na pocetku, i da ni ovoliko ne dojis svoju bebu. daj, reda radi, pa koliko popije, ostalo nadoknadi vestackim.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 614
7.9.2010 8:59:23   
New Mom
Ne znam šta da radim? Izgleda gubim mleko... Gladna je na sat, dva. Noćas se probudila u pola jedan (a inače spava do 4h,6h), stalno trpa celu ruku u usta, po ceo dan i noć.
Merila sam se onako sa njom u naručju, ispadne da ima oko 8,600g, a to znači da bi treba da je dobila oko 800g za 4 nedelje. Mnogo manje nego inače. Svi su konstatovali da je drastično smršala. Plače po ceo dan danima.
Ne znam šta sad? Je l' nemam dovoljno mleka ili joj to nije dovoljno?
Nemam skoro više nikad osećaj da mleko nadolazi.
Pila sam fitolat, ali više ne vidim ni to da pali.
Joj, poješću se od muke.... user posted image user posted image user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 615
7.9.2010 9:32:10   
Iwana87
Nmuser posted image A da ubacis samo dohranu,i nastavis da dojis sa tim sto imas?Ja kao imam mleka ali isto non-stop drzi ruku u ustima(sto je kod nas zbog zubica)a i gladan je kao sto kazes cesto.Ali u mom slucaju znam da nije zbog mleka,jer je on tako od pocetka.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 616
7.9.2010 9:46:37   
New Mom
Razmišljam se da kupim danas dohranu. Mleko što ima nastaviću, naravno.
Spominješ zubiće. Jbg, sad ne znam šta da mislim. Mi sisamo inače palac od prvih dana, ali nekako spacifično glođe rukicu pa znam da je tada gladna. Ne znam, možda su i zubi. Ali može li i to da joj podstiče glad?user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 617
7.9.2010 10:11:32   
Iwana87
Vidi,ja sam za zubice bila u dilemi jeste li ili nije,te pricaju rano je te neznam ni ja vise sta.Majka zna.Osim sto strahovito balavi i ako se grozim toga jedan dan uzmem mojim prstom da ga ceskam u predelu desnih i dete svo srecno.Cim prestanem on trpa rucicu u usta.Ali se muci jer je mali i ne ume da se ceska lepo.Mogu ce je da trazi jer je nervozna pa trazi utehu.Ja mu tad dam flasicu sa vodicom,malo gricka cuclu malo pije i tako.Uglavnom mislim da mu je sa flasicom bolje jer ga hladi.Odoh u off

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 618
7.9.2010 10:48:53   
pepeljuga
new mom, da nije nagli rast? mozda joj odjednom treba vise user posted image
ne znam, nagadjam samo, mozda da joj posle dojenja ponudis dohranu pa da vidis da li je jos gladna

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 619
7.9.2010 11:10:15   
Shishica
Napravila mi Ema sljivu pored bradavice! Nije uhvatila gde treba u toku noci user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 620
7.9.2010 11:14:36   
Iwana87
shishi user posted image Moje su obe modre sa strane,ne od sljive ,nego bog zna cega.I bas strasno izgleda

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 621
7.9.2010 11:17:15   
Shishica
Tako je to biti majka user posted image

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 622
7.9.2010 11:23:58   
Olga75
Mamice , vidim da su bebice oko tri meseca , mozda je skok u razvoju pa sad " prave "sebi mleko ? Secam se kad je Marija bila u tom periodu , znala je da visi na siki satima. Trajalo je to , pa sigurno , celu nedelju.

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 623
7.9.2010 11:52:50   
Shishica

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ne znam šta da radim? Izgleda gubim mleko... Gladna je na sat, dva. Noćas se probudila u pola jedan (a inače spava do 4h,6h), stalno trpa celu ruku u usta, po ceo dan i noć.
Merila sam se onako sa njom u naručju, ispadne da ima oko 8,600g, a to znači da bi treba da je dobila oko 800g za 4 nedelje. Mnogo manje nego inače. Svi su konstatovali da je drastično smršala. Plače po ceo dan danima.
Ne znam šta sad? Je l' nemam dovoljno mleka ili joj to nije dovoljno?
Nemam skoro više nikad osećaj da mleko nadolazi.
Pila sam fitolat, ali više ne vidim ni to da pali.
Joj, poješću se od muke.... user posted image user posted image user posted image

Samo nemoj da ocajavas nego ono sto mozes da uradis uradi.. ja mogu da ti savetujem da grickas seme Anisa (kad ovako cujes deluje..ma daaaj...ali stvarno pomaze, meni jeste na pocetku!!! Par komada uzmes i pogrickas u toku dana) i mnogo pomogne EuroMalc.. tutgut :) Ti sve probas pa vidis.. i da...meni uvek posle maminog rucka nadodje mleka vise user posted image Zbog supe i obilnog glavnog jela user posted image A kad ne jedem nema ni mleka posebno...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 624
7.9.2010 14:18:54   
Anck Su Nmaun
Ma moja toliko balavi da nekad moram  bodic da joj promenim koliko bude mokar! Ko ce ga znati zubici mogu biiti ali i nemoraju user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here