|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
19.8.2010 22:27:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Hm, ja nisam nikad čula da je neko prevrnuo kolica sa bebom...jedino ako je bio pijanuser posted image

Joooooooooj, sad mi pade na pamet... sedim u kolima na semaforu, već sam negde pisala to, i roditelji guraju mala, letnja kolica, tako da mama drži jednu dršku a tata drugu, i ćaskaju. Idu preko pešačkog, prednji točak upada u rupu, i zaglavljuje a oni guraju dalje, kolica detetu preko glave... UŽASAN prizor! user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1051
19.8.2010 22:29:04   
JULIE
Joj nana,nisam dobila a nisam ni radila testuser posted image kontam da je zbog hormona al mene brine to sto sa mihajlom isto nisam dobijala UOPSTE za vreme dojenja a sad sam imala jednu menstruaciju...ma i ako sam trudna nek smo mi zivi i zdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1052
19.8.2010 22:29:37   
JULIE
odosmo off,necem viseuser posted image

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1053
19.8.2010 22:31:54   
Nana*
Ajooj a mene si podsetila na snimak od pre mesec dana na vestima.. Mama u Metro stanici i guska ne zakoci kolica, vec ih pusti da vidi kad ide sledeci metro... Bila je blaga nizbrdica, kolica krenula niko ih nije stigao, Metro nailazi punom brzinom kolica padaju pod Metro... Kako sam ja vrisnula na krevetu ljud moji pocela sam da placemuser posted image .
Na kraju vesti kazu beba nije imala ni ogrebotinu a kolica smskana... Andjeo mali user posted image

Uf, bas treba biti oprezan uvek...

" No Martini, No Party" :))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1054
19.8.2010 22:33:11   
Nana*

IZVORNA PORUKA: JULIE

odosmo off,necem viseuser posted image

Necemo off al svaka cast user posted image

(odgovor članu JULIE)
Direktna veza do poruke: 1055
19.8.2010 22:33:41   
choopa choops
Slazem se sda gaganom...mislim da to zavisi i do velicine tockova. recimo Graco (koje ima Lu ako dobro pamtim user posted image ) imaju velike tockove i robusnija su i nekako dobro rasporedjena. Dok recimo Quinny zaapp imaju male tockove i lako se prevrcu. cak i kad su prazna a ti stavis torbu nazad odoseeeeeee. user posted image
user posted image
Ali ista stvar je i sa 4tockasima. logicno je da vece gume znace vecu stabilnost user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1056
19.8.2010 22:34:53   
lenaa

IZVORNA PORUKA: Nana*

Julie divno si to napisala, nego jel no na crticama bila lazna uzbuna ili user posted image

Leno sta da ti napisem drugo nego user posted image kud bas igricu user posted image , mi jos nismo imali takvih problema a svasta smo narucivali iz Amerike, Engleske, Azije sve ok.

Uglavnom razliciti su ukusi i iskustva, kupujte ljudi sta se vama svidja.

Ja obozavam Asterixa a mm COD iako smo matori za igrice user posted image user posted image user posted image samo cutimo da niko ne sazna user posted image user posted image user posted image -previse imamo slobodnog vremena ocigledno.
A sto se kolica tice, svako ima drukcije vidjenje stvari. Meni je licno veoma drago da cujem misljenja drugih ljudi o tome kakva kolica trebamo da izaberemo, na sta da obratimo paznju, meni to jako puno znaci i licno se ne ljutim kad neko drukcije razmislja vec na protiv - zamislim se dal sam u pravu ili ne jer ja nemam "licnog iskustva" i sve sto znam o kolicima je ono sto sam cula ili procitala. Sasvim je druga stvar koliko ce ko da da para za kolica itd.

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1057
19.8.2010 22:35:13   
Jele
Ma ja videla na prelazu kako kje dete krenulo da 'curi' iz kolica, verovatno ga mama nije zakopčala, krenula niz ivičnjak, nagnula kolica, dete krenulo da ispada ispod prečke... Ali srećom videla je i brzo reagovala.

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1058
19.8.2010 22:36:39   
Nana*
Ja ne znam devojke, ali ono sto je Cipi postavila o Graco kolicima napred negde uopste mi se ne dopada... Vec sam pisala da Esprit kolica imaju neke otrovne boje u materijalu, kad gledas svima nesto fali...

< Poruku je uredio Nana* -- 19.8.2010 22:37:54 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1059
19.8.2010 22:37:14   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Jele

Ma ja videla na prelazu kako kje dete krenulo da 'curi' iz kolica, verovatno ga mama nije zakopčala, krenula niz ivičnjak, nagnula kolica, dete krenulo da ispada ispod prečke... Ali srećom videla je i brzo reagovala.

user posted image

Ja uvijek L vezem sa pojasevima iako je velika...

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1060
19.8.2010 22:38:25   
lenaa

Ajooj a mene si podsetila na snimak od pre mesec dana na vestima.. Mama u Metro stanici i guska ne zakoci kolica, vec ih pusti da vidi kad ide sledeci metro... Bila je blaga nizbrdica, kolica krenula niko ih nije stigao, Metro nailazi punom brzinom kolica padaju pod Metro... Kako sam ja vrisnula na krevetu ljud moji pocela sam da placemuser posted image .
Na kraju vesti kazu beba nije imala ni ogrebotinu a kolica smskana... Andjeo mali user posted image

Nana ja sam slican snimak videla jos pre nekoliko meseci - ne secam se, ja se rasplakala dok sam gledala, sreca bebi nije nista falilo imala je samo par ogrebotina - e to ti je cudo Bozije.

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1061
19.8.2010 22:38:37   
Anoniman

Da, da... Imam drugaricu koja je iz Rima, sada živi ovde, ovde se uadala, i baš je nedavno pitam šta joj je to na ručki kolica, kao povodac za kera. Ona miispriča ovu priču, kaže, u Rimu sada svi to furaju, prikače kolica za ruku za svaki slučaj.
A mama je inače navlačila farke, a ne gledala kada ide sledeći metro... user posted image

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 1062
19.8.2010 22:38:45   
Nana*
Ma strasno, moja sestra nekad malu ne veze u sedistu u autu a jos je mala beba, ja odlepim...

Direktna veza do poruke: 1063
19.8.2010 22:41:11   
Lu
IZVORNA PORUKA: choopa choops

user posted image

Ja uvijek L vezem sa pojasevima iako je velika...

To valjda možemo da zaključimo, kakva god kolica odabrali opreza nikad dosta, uvijek treba vezati dijeteuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 1064
19.8.2010 22:41:15   
Nana*

IZVORNA PORUKA: Tashke

Da, da... Imam drugaricu koja je iz Rima, sada živi ovde, ovde se uadala, i baš je nedavno pitam šta joj je to na ručki kolica, kao povodac za kera. Ona miispriča ovu priču, kaže, u Rimu sada svi to furaju, prikače kolica za ruku za svaki slučaj.
A mama je inače navlačila farke, a ne gledala kada ide sledeći metro... user posted image

Ne znam za farke, na ovom snimku sto sam ja gledala ova se okrenula prema tabli za red voznje i pustila kolica... Mozda je drugi slucaj. U svakom slucaju super ideja za taj kais user posted image

Ma bre zene sa vama se uvek nesto pametno sazna!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1065
19.8.2010 22:41:31   
Jele

Ma strasno, moja sestra nekad malu ne veze u sedistu u autu a jos je mala beba, ja odlepim...

Pa onda nema ni smisla da je stavlja u AS... Ne valja joj posao nikako.

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1066
19.8.2010 22:42:01   
Anoniman
Da, možda je eki drugi slučaj... 

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 1067
19.8.2010 22:43:19   
Jele

To valjda možemo da zaključimo, kakva god kolica odabrali opreza nikad dosta, uvijek treba vezati dijeteuser posted image

Ja Uroša uvek vežem, ma kad znam da će biti 5 minuta u kolicima..

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1068
19.8.2010 22:45:32   
Anoniman

Ja Uroša uvek vežem, ma kad znam da će biti 5 minuta u kolicima..

Ja sam isto uvek vezivala Luku, jer inače iscuri iz kolica. Jedino nikada nismo koristili kajševe preko ramena, nije ih trpeo, već samo oko struka i među nogama. Sa malih kolica sam ih odšila, a sa velikih sklonila iza.

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 1069
19.8.2010 22:45:36   
Nana*
Ma znas kako Jele onaj fazon:" za minut sam kuci". A kuma mi je pricala raspravljaju se ona i muz da li malu da stave u jaje do radnje samo, nema 500 metara ili ne, jedva ga je ubedila da je stave. Ni 200 metara nisu presli imali su udes, zamisli da je nisu vezali...

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1070
19.8.2010 22:46:51   
anuksunamun
ovde su popularna kolica za dvoje dece...prepun grad je toga..pa ono dete koje ima samo 17 godina sedi napred a beba nazad:):):)majke mi moje voze dete od 5 godina u kolicimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1071
19.8.2010 22:49:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

ovde su popularna kolica za dvoje dece...prepun grad je toga..pa ono dete koje ima samo 17 godina sedi napred a beba nazad:):):)majke mi moje voze dete od 5 godina u kolicimauser posted image user posted image user posted image

Ima slika takvih na nekoj od prethodnih str... kolica za dvoje...

(odgovor članu anuksunamun)
  Direktna veza do poruke: 1072
19.8.2010 23:03:41   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

Bolje u kolicima nego u narucju user posted image user posted image user posted image

I meni je nekad bilo cudno, ali s ove tacke gledista drugacije razmisljam user posted image user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 1073
19.8.2010 23:07:39   
Anoniman
Ja i Anuk ćemo da patentiramo specijalna kolica za maturante user posted image user posted image user posted image . A Choop će da nam bude nadzorni organ za pronalaženje eventualnih grešaka u proizvodnji user posted image

Direktna veza do poruke: 1074
20.8.2010 8:15:58   
Jele
IZVORNA PORUKA: Tashke

Jedino nikada nismo koristili kajševe preko ramena, nije ih trpeo, već samo oko struka i među nogama.

Isti slučaj, s tim što bi se Uroš taaakooo uvredio kad bih pokušala da mu stavim i kaiševe preko ramena, strašno. Ali jako su nam dobri i duboki ovi između nogu + oko struka, tako da nije bilo potrebe.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

imacemo seku
mrvica 85

Ime za devojcicu

Emili (39%)

Mia (61%)

Ukupan broj glasova: 223

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here