|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
19.8.2010 18:32:01   
Nana*
Molim i drugi put user posted image i ja sam mislila da su cool, ali kad nam je pokazala nista od toga.

Ima nekih 40 km od Ulma kad ides od Bodenskog jezera Baby Walz, bas smo tamo bili juce ali ovde u Stuttgartu. Imas njihove radnje svugde. Evo ti link, pa vidi je li to to:

http://www.baby-walz.de/L/0/Home.a850.0.html

" No Martini, No Party" :))))

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1026
19.8.2010 18:59:08   
lenaa
Hvala za link, moracu da pitam kako se zove radnja - zaboravila sam mada nisam sigurna ni dal sam znala naziv user posted image user posted image user posted image , ne secam se, sva sam pogubljena user posted image user posted image .
Ja bih volela kolica koja se lako sklapaju - rasklapaju, da nisu puno teska (mada sam na prvom spratu a i mogla bi i da stoje u hodniku al da ih pokrivam necim), da moze da se skine onaj gornji deo i da se gura samo AS da ne moram bebu stalno da premestam iz sedista u kolica, da su komotna, da mogu da se okrecu sa obe strane, da mogu svugde da se vozaju.....MM kaze da je bolje ako su tockovi veci i da ne budu oni prednji manji od zadnjeh.

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1027
19.8.2010 19:04:00   
Nana*
Isto to i ja trazim user posted image . Mm isto kaze za tockove, mada nam je prodavacica pokazala kolica kojima pomeras drsku kako ti odgovara, pa ako naidjes na grbav deo itd. budu ti ti veci tockovi napred... Nama su bas nudili Teutoria i Hartmann kolica to su Nemacka kolica prave se samo u Nemackoj, mada ne svidja mi se nista... Sve veliko, tesko, nema sanse da ih guras ako nosis bebu i jednoj ruci...

A setila sam se ima Baby1one, site je ja mislim samo babyone.de probaj ih naci.... Oni su bas jako jeftini a imaju svasta.

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1028
19.8.2010 19:13:43   
lenaa
To deluje interesantno, nisam videla nigde na tom principu. Misljenja su podeljena, kad pogledam okolo vecina koristi trotockase user posted image a to im je mozda i trend, niko nece bas iskreno da kaze a pogotovo mame koje imaju "losa kolica" nece da priznaju da ne valjaju , ma naprotiv user posted image user posted image user posted image . Kazu da je najbolje da kad se biraju kolica povede se neko detence pa ga lepo izvozas u svim kolicima po radnji i vidis kako koja funkcionisu. Previse je u ponudi i tesko je izabrati, da postoje dva ili tri modela ehehe znala bi ja user posted image

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1029
19.8.2010 19:25:32   
lenaa
Na ovoj drugoj adresi vec ima puno jeftinijih stvari , nije lose, bas cu kasnije da pogledam detaljnije user posted image user posted image user posted image sad moram da spremim laganu vecericu i da budim muzica za poso. Ja sam uvek za to da ako mogu uzmem kvalitetno a i prodjem jeftinije user posted image user posted image , dok recimo mm se samo zaleti i kupuje skupo bzv tako je i rekao da ce da uradi kad se beba rodi, zato mi sad izbegava setnje a meni je vec nezgodno da puno vozim smara me kad moram da sirim nogice ko sotkica user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1030
19.8.2010 19:57:01   
Nana*
Ma i ja sam ista takva, tako su me i roditelji naucili ako zelis nesto kvalitetno, ustedi na necemu drugom ( npr. mm i ja ove godine nismo isli na more, zimovanje bili smo u Srbiji, nas svaki izlazak je kostao ovde i do 100 eura jednostavno skupi su izlasci u neke klubove platis ulaz 20 eura za nas dvoje, ne ide vise ni on sam tako cesto... itd), imas rate uzmi na koliko ti treba.. Tako je i moja mama inace exprt za Finansije i knjigovodstvo user posted image uzela Kirby a imali su skromne plate u Srbiji i ona i tata itd.
Ali sto je i interesantno ako ti se ne dopadnu kolica na kraju, ako ti dosade svakako mozes da ih prodas. Znas koliko sam polovnih Stokke na Ebay nasla za 600, 700 eura neki su i 400 zavisi koliko su koristeni i kupuju ljudi... Za moje dete zelim najbolje i novo, a posle moze lako da se preproda, to bar ovde nije problem...

< Poruku je uredio Nana* -- 19.8.2010 19:58:57 >

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1031
19.8.2010 21:32:42   
al nia
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

IZVORNA PORUKA: lenaa

user posted image

user posted image
Ljudi moji ja sam ovo veceras videla,ali UZIVO!Nisam mogla verovati ocima...da,mama,tata i beba od mesec dana su u 23h sedeli na Bul. Oslobodjenja i ispijali vince dok beba spava u tim kolicima...uzasnuta sam!!!

I ja sam uzasnuta! Ovakvom konstatacijom!
Mama, tata i beba su izasli, prosetali, sedeli u kaficu; meni zvuci prelepo! Da li je beba u kolicima od 20 ili 2000 evra, potpuno irelevantno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1032
19.8.2010 21:44:28   
Anoniman
Da si bila na Bulevaru u 23h,da osetis kakvo je vreme,ne bi bila uzasnuta konstatacijom!!!Beba koja nema ni mesec dana spava u to doba napolju u kolicima,bez makar pelenice na sebi user posted image Wtf?Mozda ti imas takva kolica pa si uzasnuta mojim postom,ali sta da ti radim,tvoj problem!

(odgovor članu al nia)
  Direktna veza do poruke: 1033
19.8.2010 21:52:12   
JULIE
Joooj ovo su inglesina kolica,pre godinu dana kostala su 100.000dinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1034
19.8.2010 22:00:00   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Nana*

Sto se tice tih na 3 tocka, nama su 3 prodavacice rekle: " Ne preporucujemo na 3 tocka, nestabilna su ". Jedna nam je demonstrirala, kad naidjes na prepreku podignes prvo kolica na zadnja dva tocka sve ok, ali kad budes podizala na prednji tocak da prebacis preko prepreke zadnja dva, kolica se tako drmaju na tom jednom tocku cak su joj krenula u jednu stranu da se prevrcu, jer su bila dosta teska. I jos ako je dete unutra pa se nagne na jednu stranu ili je nemirno, hm... Mi smo ih odmah otpisali...

Ovo nisam znala, nit bih uopste obratila paznju na touser posted image , hvala user posted image user posted image user posted image

Mislim da nisu sva kolica na 3 tocka nestabilna.
Moja drugarica ih ima i ona je zadovoljna njima.
Ima ovde zena koje imaju takva kolica,ako se ne varam Lu ih ima.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1035
19.8.2010 22:04:38   
Lu
Ma gagana dosadilo mi više da ih hvalimuser posted image
Meni su super, eno ih spakovana kao nova!
Vozila sam dijete u njima do treće godine, na moru kroz pjesak, šljunak a i večernju gužvu nema im ravnih, naginjala sam ih i naprijed i nazad i nikad nisam izvrnula dijeteuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1036
19.8.2010 22:08:32   
al nia

user posted image

user posted image
Ljudi moji ja sam ovo veceras videla,ali UZIVO!Nisam mogla verovati ocima...da,mama,tata i beba od mesec dana su u 23h sedeli na Bul. Oslobodjenja i ispijali vince dok beba spava u tim kolicima...uzasnuta sam!!!

Zene,jel vidite ovo???Pa ovo kosta 2000 eura

Realno je meni apsurdno i da imam te pare da ih bacim na ta kolica!

Ja vidim sve oko sebe tako da ih nisam mogla omasiti  !Nisam isla ulicom zatvorenih ociju i prosla sam tik pored njih,jer tuda je pesacka staza naravno...i moram da se cudim kada to nije moja svakodnevica.

Da si bila na Bulevaru u 23h,da osetis kakvo je vreme,ne bi bila uzasnuta konstatacijom!!!Beba koja nema ni mesec dana spava u to doba napolju u kolicima,bez makar pelenice na sebi  Wtf?Mozda ti imas takva kolica pa si uzasnuta mojim postom,ali sta da ti radim,tvoj problem!

Citirala sam postove, jer se ni u jednom ne spominje vreme (hladno, pretpostavljam), vec samo zgrazavanje sto je neko kupio skupa kolica.
Ja nemam nikakav problem, a u kakvim kolicima se voze bebe i u kakvim ce se voziti moja beba, ponovicu, potpuno je irelevantno, a zavisi od finansijskih mogucnosti i preferencija, pre svega.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1037
19.8.2010 22:08:35   
Nana*
Moguce je Gagana, nama su pokazali i sa jednim tockom i sa poduplanim napred, zaista su nestabilna u tom slucaju da naidjes na prepreku. Mada ih i moja zaova ima od 1. deteta i koristi za 2. Kod nas eto na zalost ona ne dolaze u obzir...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1038
19.8.2010 22:09:14   
Anoniman

Da si bila na Bulevaru u 23h,da osetis kakvo je vreme,ne bi bila uzasnuta konstatacijom!!!Beba koja nema ni mesec dana spava u to doba napolju u kolicima,bez makar pelenice na sebi user posted image Wtf?Mozda ti imas takva kolica pa si uzasnuta mojim postom,ali sta da ti radim,tvoj problem!

Joj mamice, ima milion stepeni napolju, i moja beba je spavala u kolicima uveče milion puta jer je napolju moglo da se diše a u stanu... Hajde nemojte se svađati.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1039
19.8.2010 22:14:52   
JULIE
da budem iskrena,meni se ova kolica jako svidjaju.U ovoj situaciji da mi neko pokloni novac ne bi ih kupila jer mi pare trebaju za milion drugih vaznijih stvari.ALI da imam neki veeeci prihod,rado bi ih kupila,a jos radije pijuckala vino sa muzem kojeg obozavam pa makar i u ponoc jer za sve ove godine koliko smo zakedno on radi nocu i ja ne znam sta je to nocni izlazak sa muzem(jedino kad ima odmor)a beba spava pa spava,nebulozno bi bilo odvesti je u diskoteku ili splav a ovako...ne znam zvuci mi ok

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1040
19.8.2010 22:15:11   
lenaa
Nana u pravu si da moze da se proda na ebay, ima svasta nesto i na ricardo.ch, mi smo uzimali auta i slicno, uvek super prosli i jedini koji su nas zeznuli su bili neki nasi Srbi i to smo kupili igricu user posted image za 30 chf, eto kakvi su nasi ljudi za sta se obrukaju, samo nismo hteli da ih tuzimo, nasi su , zao mi, precice tako nekog drugog pa ce da se opamete kolika ce im kazna doci. Bas sam pricala sa muzicem pre nego sto je otiso na posao za "trotockase" kaze da vecina deli misljenje da su nestabilna i ako cujes da se nekom prevrnula kolica ovde budi siguran da su sa tri tocka.
Mozda naravno ima i stabilnijih, ne znam, ali, treba pogoditi koja su....

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1041
19.8.2010 22:17:59   
nala
Devojke, sve je to subjektivno misljenje ili razmisljanje. A pod sve mislim na izbor kolica (sa koliko tockova), koliko bi trebalo izdvojiti novca za kolica (pa to zavisi od platezne moci) i na kraju kako treba obuci dete i da li ga treba pokriti (mada roditelji uglavnom grese, ili previse utople dete ili ga razgolite previse, ali to se sredi iskustvom). user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1042
19.8.2010 22:18:12   
Jele
Moja 'redovna' su sa 4 točka, a kišobran sa 3. Zadovoljna sam sa obe varijante, ali su daleko stabilnija redovna, ali su i kvalitetnija, imaju veće točkove, teži i čvršći ram, ma mnogo su kvalitetnija sama po sebi. Kod kišobran varijante moram da pripazim kada se Uroš nagne napred sa strane da ne padnu, ali su mi ta kišobran stvarno obična i kao takva služe svrsi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1043
19.8.2010 22:18:20   
Lu
Hm, ja nisam nikad čula da je neko prevrnuo kolica sa bebom...jedino ako je bio pijanuser posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1044
19.8.2010 22:18:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tashke

Joj mamice, ima milion stepeni napolju, i moja beba je spavala u kolicima uveče milion puta jer je napolju moglo da se diše a u stanu... Hajde nemojte se svađati.

Nemam nameru da se svadjam,samo sam rekla sta sam imala,a kome smeta neka ne cita!Nije bilo puno stepeni napolju,bilo je hladnjikavo!Meni matoroj,a ne bebi!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1045
19.8.2010 22:22:43   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Jele

Moja 'redovna' su sa 4 točka, a kišobran sa 3. Zadovoljna sam sa obe varijante, ali su daleko stabilnija redovna, ali su i kvalitetnija, imaju veće točkove, teži i čvršći ram, ma mnogo su kvalitetnija sama po sebi. Kod kišobran varijante moram da pripazim kada se Uroš nagne napred sa strane da ne padnu, ali su mi ta kišobran stvarno obična i kao takva služe svrsi...

Pa da,uglavnom su kisobran kolica manje stabilna,sto je i logicno jer su laksa.
Nama su i jedna i druga sa 4 tocka,kod kisobran kolica su obicni tockovi a kod ovih drugih je manja razdaljina izmedju prednjih tockova.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1046
19.8.2010 22:23:03   
lenaa
Lu ja sam skoro videla kako se jednoj mami prevrnula kolica samo sam tada bila na pokr.stepenicama nize pa nisam stigla da obratim paznju jesu li sa tri ili 4 tocka, tacnije nisu joj skroz pala nego se nagla unazad - verovatno ih je natovarila puno, stavila previse stvari u taj zadnji deo jos i ako se dete nasloni nazad ..... zadrzala ih je, nisu se skroz prevrnula.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1047
19.8.2010 22:25:37   
Nana*
Julie divno si to napisala, nego jel ono na crticama bila lazna uzbuna ili user posted image

Leno sta da ti napisem drugo nego user posted image kud bas igricu user posted image , mi jos nismo imali takvih problema a svasta smo narucivali iz Amerike, Engleske, Azije sve ok.

Uglavnom razliciti su ukusi i iskustva, kupujte ljudi sta se vama svidja.

< Poruku je uredio Nana* -- 19.8.2010 22:27:56 >

(odgovor članu JULIE)
Direktna veza do poruke: 1048
19.8.2010 22:27:10   
Jele

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Hm, ja nisam nikad čula da je neko prevrnuo kolica sa bebom...jedino ako je bio pijanuser posted image

Pa mogu da se prevrnu sama ako su točkovi mali, ona lagana, a dete teško pa se nagne. Kod onih težih, sa velikim točkovima se to verovatno ne dešava...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1049
19.8.2010 22:27:17   
Lu

Lu ja sam skoro videla kako se jednoj mami prevrnula kolica samo sam tada bila na pokr.stepenicama nize pa nisam stigla da obratim paznju jesu li sa tri ili 4 tocka, tacnije nisu joj skroz pala nego se nagla unazad - verovatno ih je natovarila puno, stavila previse stvari u taj zadnji deo jos i ako se dete nasloni nazad ..... zadrzala ih je, nisu se skroz prevrnula.

E pa da, to je već neopreznost, uh sreća pa ih je zadržalauser posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

Najlepse ime
BranaB

Koje ime vam je najlepse?

Andrej (27%)

Mihajlo (27%)

Dušan (11%)

Nikola (14%)

Miloš (9%)

Nemanja (12%)

Ukupan broj glasova: 232

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here