|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
8.7.2010 19:18:59   
Natalie018
,

< Poruku je uredio Natalie018 -- 8.7.2010 19:22:09 >

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 526
8.7.2010 19:21:37   
Natalie018
IZVORNA PORUKA: dacca

Ne mogu pronaci, pa pitam neku od vas... Da li prvo nesto mora da uslijedi od nalaza prije HSGa?

Ja nisam radila klasican hsg, vec su mi prilikom laparoskopije proveravali prohodnost jajovoda.
Obavezno je da pre toga uradis papu, briseve na hlamidiju, ureaplazmu, mikoplazmu, cv bris.. E sad nisam sigurna da li treba jos i urinokultura.. Mozda sam nesto preskocila.. Ne znam kako ce da rade.. sa kakvom anestezijom.. to zavisi i gde ces da radis. Postoji i hssg, to je slicno.. samo sto se ne radi rentgenom, nego se gleda pomocu ultra zvuka.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 527
8.7.2010 19:25:19   
kleopatra*

Ne mogu pronaci, pa pitam neku od vas... Da li prvo nesto mora da uslijedi od nalaza prije HSGa?

Da draga moras odraditi briseve i kksuser posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 528
8.7.2010 20:07:20   
NinaMandarina

Daco, treba da uradis vaginalni i cervikalni bris, zatim ureoplazmu, mikroplazmu i hlamidiju, i sedimentaciju i leukocite user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 529
17.7.2010 14:22:20   
Cvetana
bila jutros na HSG, stvarno nije strasno, radila sam u totalnoj, probudila se, boleo me stomak jedno sat vremena posle toga, ali ne neizdrzivo, ni tabletu protiv bolova nisam popila. Sada malo krvari, to je normalno, oba su bila zapusena, levi odcepljen skroz, za desni nije siguran, sutra idem kod dr ponovo. Eto...........user posted image

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 530
17.7.2010 14:24:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Cvetana

bila jutros na HSG, stvarno nije strasno, radila sam u totalnoj, probudila se, boleo me stomak jedno sat vremena posle toga, ali ne neizdrzivo, ni tabletu protiv bolova nisam popila. Sada malo krvari, to je normalno, oba su bila zapusena, levi odcepljen skroz, za desni nije siguran, sutra idem kod dr ponovo. Eto...........user posted image

Dobro je....Bices ti nama letnja trudnicauser posted image

(odgovor članu Cvetana)
  Direktna veza do poruke: 531
17.7.2010 14:28:13   
kleopatra*

Bravo dragauser posted image ,sad su otpuseni pa navaliuser posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 532
17.7.2010 14:32:27   
Cvetana
ufffffffffff ajde, a kleo i dacca znaju koliko sam se bila us...a user posted image user posted image user posted image

Hvala zene moje drage user posted image  

Kako ste vi ?

(odgovor članu kleopatra*)
Direktna veza do poruke: 533
17.7.2010 14:35:10   
Cvetana
Dobro je....Bices ti nama letnja trudnica

A ti verka, sta radis po tom pitanju ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 534
17.7.2010 14:55:00   
kleopatra*

ufffffffffff ajde, a kleo i dacca znaju koliko sam se bila us...a user posted image user posted image user posted image

Kako ste vi ?

Jesal li bila u pravu kad sam ti rekla da nije toliko strasnouser posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 535
17.7.2010 14:56:54   
Suncicabg

Gde si radila hsg, draga?

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 536
17.7.2010 18:30:06   
dacca

Kako ste vi ?

Cvetanice nasa mila! user posted image user posted image user posted image Vidim da si dobro prosla, ljubim te puno i nadam se da ce sada plivaci da uklizaju ko sretni user posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 537
17.7.2010 21:07:28   
diamond

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 538
17.7.2010 21:36:04   
Cvetana
Hvala Diamond ! Evo, sad me soro ni ne boli stomak, a nisam popila nista protiv bolova. Samo osecam onako kao kad prvi dan dobijes pa ti malo tesko u stomaku.

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 539
17.7.2010 21:40:38   
diamond
ma rekoh ti draga da to nije nista, a ti ne verujes kukavici nad kukavicama...user posted image user posted image user posted image

Sutra neces ni to osetiti, kao da nista nije ni bilo user posted image
Super sto su ti otpusili jajovod(e) user posted image user posted image user posted image
A sada si in the game again!!!! Jeeeeeeeeeeee...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 540
17.7.2010 21:43:04   
Anoniman
Cveticu pa to je super user posted image user posted image user posted image navijam da mi se uskoro pridruzis user posted image

(odgovor članu diamond)
  Direktna veza do poruke: 541
17.7.2010 21:43:15   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Gde si radila hsg, draga?

U kojoj ustanovi, mislim?

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 542
17.7.2010 21:45:58   
Sanjica26 RR
Plavusice, pa nisi ti bas tolika kukavica. Sama sam se uverila u to.user posted image
bas si bila jakauser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 543
17.7.2010 21:49:42   
Cvetana
Radila sam u jednoj privatnoj bolnici ako hoces poslacu ti pp, da ne reklamiram ovde

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 544
17.7.2010 21:53:10   
Suncicabg
E moze, hvala... mada ja mislim da cu Frontu. A ne znam da li je neka od RR devojaka radila tamo user posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 545
17.7.2010 21:56:54   
Cvetana
ja sve koje znam su radile u Visegradskoj, u Frontu te isto uspavaju, ma meni je najbitnije bilo da me ne boli prilikom intervencije, posle mora malo, normalno je i to razumem, ne znam da li si videla pisala sam kako je bilo mojoj sestri na zivo, bez tablete bar brufena u visegradskoj. Hvala lepo, ali stvarno mislim da je to u 21 veku nepotrebno skroz.

Direktna veza do poruke: 546
17.7.2010 21:58:38   
diamond
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Plavusice, pa nisi ti bas tolika kukavica. Sama sam se uverila u to.user posted image
bas si bila jakauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Izdržljiva bejbe, izdržljiva!!!!user posted image user posted image user posted image

Ljubim te puno , puno....

< Poruku je uredio diamond -- 17.7.2010 22:04:02 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 547
17.7.2010 22:08:43   
Jocy
Cao zenske ja sam novi clan ovde user posted image   Suncice ja sam radila HSG u Frontu pre mesec dana. Mogu da ti kazem da sam super prosla. Radi se pod anestezijom tako da dan pre treba da se pripremis za zahvat (u Frontu kad budes zakazivala dace ti letak sa svim informacijama sta treba da se uradi dan pre). Dolazis u Front ujutro oko podne se radi HSG u totalnoj ali kratkoj anesteziji, nista ne osetis, probudis se kad je sve gotovo, malo posle osecas bol ali to je manji bol od menstrualnog i jako brzo prodje. Prenocis na poluintenzivnoj nezi (ovo je valjda sto si bila pod anestezijom) i ujutro u 8 kuci. To je sve i jako je lako i podnosljivo.
nadam se da sam ti pomogla ako imas neka pitanja slobodno me pitaj.user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 548
17.7.2010 22:18:20   
Suncicabg
Dobrodosla Jocyuser posted image
Ja sma vec uzela letak sa svim onim analizama koje su mi potrebne, ali jos nisam sakupila sve. Reci mi jel moraju te analize da se rade drzavno? Znam da neke bolnice ne prihvataju privatne rezultate..user posted image Kako se osecas sutradan posle HSG-a? Kao da nista nije bilo ili...?

(odgovor članu Jocy)
Direktna veza do poruke: 549
17.7.2010 22:26:41   
Jocy
Ja sam amalize krvi radila u privatnoj lab. i prihvatili su mi te nalaze bez problema a ostale sam radila drzavno tako da ne mogu sa sigurnoscu da ti kazem da li ce ti njih prihvatiti ili ne, najbolje bi bilo da pozoves ambulantu za sterilitet i pitas. pozzz

Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

ocenite ime Adrijana :)
pisuljica

5 (24%)

4 (18%)

3 (21%)

2 (19%)

1 (17%)

Ukupan broj glasova: 115

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here