Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.8.2010 17:44:48
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: ishler Znaci sve od slucaja do slucaja.? Moje misljenje je ne moze se nista na silu,zato danas nisam otisla,jer to bi bilo na silu,a ne bih da se nesto iskomplikuje...... pa naravno ..mesec dva tri...to nije strasno ...jedino ja sam protiv cekanja i odlaganja godinama...mislim da je to gubljenje vremena..fino se provere osnovne stvari ..pa onda na miru cekas
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.8.2010 17:51:18
|
|
|
|
ishler
|
Mi se konkretno ne pazimo 5meseci,a 3god smo u braku,pa mnogi kazu kad se dugo pazis posle tesko ide,ali meni se sve iskomplikovalo kada su pre dva meseca sumnjali na vanmatericnu pa sam za dva meseca sve uradila,i sve je dobro osim jednog hromozoma koji mi moze paviti probleme da zatrudnim,a i posle cu morati na amniosintezu,to je ono najgore.Ali nedam se,valjda tako mora biti.Verujem da od sudbine ne mozes pobeci......tako da ce hsg pricekati.....
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.8.2010 18:04:02
|
|
|
|
ishler
|
NINA
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 12.8.2010 20:30:44
|
|
|
|
dacca
|
Eh, ja idem ujutro u osam, avi ako hocete, drzite mi palceve!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 12.8.2010 21:56:02
|
|
|
|
ishler
|
Daco kako si prosla?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 12.8.2010 22:08:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dacca Eh, ja idem ujutro u osam, avi ako hocete, drzite mi palceve!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.8.2010 21:34:32
|
|
|
|
dacca
|
Evo me... U dva sta mi je radjen HSg, prezivjela . Jajovodi su savrseno prohodni, cisti, uredni i divni. Ali znate sto, mene je isto boljelo pored lokalne anestezije i dobro prohodnih jajovoda . Kada je trebala da mi ispere unutra, vidjela je da krvarim malo iz grlica (kojeg je malo dotakla) i odlucila da mi stavi jedan konac. Sve u svemu, prezivi se!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.8.2010 21:39:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dacca Evo me... U dva sta mi je radjen HSg, prezivjela . Jajovodi su savrseno prohodni, cisti, uredni i divni. Ali znate sto, mene je isto boljelo pored lokalne anestezije i dobro prohodnih jajovoda . Kada je trebala da mi ispere unutra, vidjela je da krvarim malo iz grlica (kojeg je malo dotakla) i odlucila da mi stavi jedan konac. Sve u svemu, prezivi se!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.8.2010 23:49:23
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: dacca Evo me... U dva sta mi je radjen HSg, prezivjela . Jajovodi su savrseno prohodni, cisti, uredni i divni. Ali znate sto, mene je isto boljelo pored lokalne anestezije i dobro prohodnih jajovoda . Kada je trebala da mi ispere unutra, vidjela je da krvarim malo iz grlica (kojeg je malo dotakla) i odlucila da mi stavi jedan konac. Sve u svemu, prezivi se!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.8.2010 11:34:54
|
|
|
|
dacca
|
Cure, vi koje ste radile hsg, da li vam je sutra dan ostajalo na ulosku kao malo tecnosti sa malkice braon boje? Moa li biti da to izlazi ona tecnost sto je ubrizgavana?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.8.2010 15:43:08
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: dacca Cure, vi koje ste radile hsg, da li vam je sutra dan ostajalo na ulosku kao malo tecnosti sa malkice braon boje? Moa li biti da to izlazi ona tecnost sto je ubrizgavana? Meni je draga samo taj dan,ali je moguce da je to tecnost koja je ubrizgana mislim da nije nista strasno
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.8.2010 21:32:38
|
|
|
|
dacca
|
Evo i sada mi po mrvicu izlazi sa malko rozkaste krvi , ali u blagom tragu
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.8.2010 21:36:21
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: dacca Evo i sada mi po mrvicu izlazi sa malko rozkaste krvi , ali u blagom tragu Ma to je sigurno od one tecnosti,ne brini,a jesu li ti dali antibiotik da pijes?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.8.2010 21:39:28
|
|
|
|
dacca
|
Jesu. Dala mi je pancef da pijem 4 dana, oni su kao jaki!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.8.2010 21:41:21
|
|
|
|
dacca
|
Pretpostvljam da ta tecnost mora da iscuri. Isto je bio veliki spric sa tecnoscu koju mi je ubrizgala
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.8.2010 21:45:26
|
|
|
|
Verus
|
dacco, jel se secas da je mod ostala trudna ubrzo posle produvavanja
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.8.2010 21:48:33
|
|
|
|
dacca
|
Znam, ali mi je rekla da nije preporucljivo kao ovaj mjesec jer su mi ozraceni jajovodi. Mada, ne marim puno ya to. Inace mi je FSH povisen, tako da cekam doktorku jednu da razgovaram sa njom!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.8.2010 21:51:26
|
|
|
|
Verus
|
joj ja sam pisala te moje rezultate u hormonima...probacu da nadjem:meni je sve nesto bilo u ocin bzvz...pa ponavljala tireoidnu itd. I stigla do dr. ovdekoji kaze kako necu zatrudneti jer mi je grlic operisan i pun oziljaka i tako....ja odustala, spremila se za inseminaciju...i ostanem trudna...da ga ebem, a kazu nema veze glava sa telom....nista mi to nije jasno ni dan danas
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 17.8.2010 18:44:01
|
|
|
|
leonora
|
Pozdrav. Javljam se prvi put na ringeraja.rs, inače sam koristila ringeraja.ba. Zanima me sve u vezi HSG, pa ako i mi neko htio pomoći....Naime, slijedeći korak koji mi predstoji je HSG, do sada sam ga izbjegavala, ali vidim da je neizbježno, te stoga sam odlučila da to odradim. Pa me zanima-pošto nisam iz Srbije, koje klinike to rade s anestezijom, doktorica koja me šelje na HSG mi je rekla da idem obavezno uz kratkotrajnu totalnu anesteziju, da ona ne razumije kako neku u današnje vrijeme još muči žene bez anestezije, kad je to moguće izvesti bez bola, pa me interesuje gdje se to može napraviti, koje su klinike i koja je cijena postupka i boravka u bolnici, ukoliko je potrebno da se ostane nakon HSG. Stvarno bih bila zahvalna da mi neko ko to zna i ko je to prošao odgovori. Unaprijed hvala .
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 17.8.2010 22:53:02
|
|
|
|
ksenija81
|
ja sam radila u novom sadu u Dijagnostici. Moj gin tamo uradi privatno(imaju neki dogovor) i platila sam oko 155e. To je ordinacija za ultrazvucnu dijagnostiku. Pod totalnom i odmah sam isla kuci. Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.8.2010 1:17:34
|
|
|
|
drjole
|
IZVORNA PORUKA: dacca Cure, vi koje ste radile hsg, da li vam je sutra dan ostajalo na ulosku kao malo tecnosti sa malkice braon boje? Moa li biti da to izlazi ona tecnost sto je ubrizgavana? Tecnost koja se ubrizgava je providna, kao malo gušća vodica a to braon bi mogao biti povidon jod rastvor kojim se vrši dezinfekcija vagine, pa da dr nije uspeo baš sve da pokupi na kraju pregleda. Sve je to ok, ne brini se!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.8.2010 2:32:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: leonora Pozdrav. Javljam se prvi put na ringeraja.rs, inače sam koristila ringeraja.ba. Zanima me sve u vezi HSG, pa ako i mi neko htio pomoći....Naime, slijedeći korak koji mi predstoji je HSG, do sada sam ga izbjegavala, ali vidim da je neizbježno, te stoga sam odlučila da to odradim. Pa me zanima-pošto nisam iz Srbije, koje klinike to rade s anestezijom, doktorica koja me šelje na HSG mi je rekla da idem obavezno uz kratkotrajnu totalnu anesteziju, da ona ne razumije kako neku u današnje vrijeme još muči žene bez anestezije, kad je to moguće izvesti bez bola, pa me interesuje gdje se to može napraviti, koje su klinike i koja je cijena postupka i boravka u bolnici, ukoliko je potrebno da se ostane nakon HSG. Stvarno bih bila zahvalna da mi neko ko to zna i ko je to prošao odgovori. Unaprijed hvala . leonora dobrodošla i na ringeraju.rs naša ksenija ti je već odgovorila a ja ti želim puno sreće i da ubrzo posle HSG-a, a i pre njega, dočekaš svoju
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.8.2010 2:33:04 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.8.2010 15:17:50
|
|
|
|
Maza82
|
Treba mi informacija. Pošto mi je doktor rekao poslije svih odrađenih nalaza da je sve ok, da mi je sledeći korak HSG (idući mjesec) interesuje me pošto radim kod privatnika, da li se radi pod anestezijom ili ne i da li mogu da biram recimo da kažem da hoću anesteziju, jer me strah. Neko kaže boli, neko ne, a ja baš i nisam neki heroj.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.8.2010 15:26:50
|
|
|
|
liliana
|
Meni je HSG rađen 2007. bez anestezije. Nisam, iskreno tad ni znala da se radi i saa anestezijom. To sam skapirala tek kad sam u Frontu radila laparoskopiju.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.8.2010 15:29:03
|
|
|
|
Maza82
|
Pa ne znam šta da radim, da li ima veze za kvalitetom zahvata ako se radi pod anestezijom ili ne
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
slovaVVVVkada su vasa deca naucila da citaju slova (npr. da znaju 5-10 slova )?ne znam (
36%)
1-2 godine (
7%)
2-3 godine (
11%)
3-4 godine (
15%)
4-6 godina (
23%)
u skoli (
8%)
Ukupan broj glasova: 119Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!