|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
14.6.2010 19:05:44   
ksenija81
Tamo sam radila i ja sa mojim dr, ali mi nije jasno sto te odmah nisu uspavali?
Svasta.
I sta ce sad da ti radi s grlicem?

(odgovor članu tuznica)
Direktna veza do poruke: 501
14.6.2010 19:07:01   
tuznica
ma da ali moras sama da drzis noge gore dok uvlaci sondu user posted image , grozno.
Pomagao mi je anesteziolog, bio neki bas fin cikica.

(odgovor članu tuznica)
Direktna veza do poruke: 502
14.6.2010 19:07:24   
ksenija81
Tuznice ajd mi poslalji pp koliko si trebala da platis.

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 503
14.6.2010 19:10:08   
ksenija81
IZVORNA PORUKA: tuznica

ma da ali moras sama da drzis noge gore dok uvlaci sondu user posted image , grozno.
Pomagao mi je anesteziolog, bio neki bas fin cikica.

Kod mene ih je bilo troje, jedna mi drzala noge, ovaj bockao i dr radio.
Kako su tako neodgovorni, jel ih bilo troje? Sta je onda sestra radila kad si sama morala da drzis noge.

(odgovor članu tuznica)
Direktna veza do poruke: 504
14.6.2010 19:10:12   
tuznica
Pa nisam nista platila jer mi nista nisu ni uradili ali bila je prica oko 15.700,00.
A sta ce sad da mi rade,nemam pojma. Rekli su mi samo da cu morati na intervenciju slicnu ovoj, uspavace me i odraditi i rekla mi je da postoje dve varijante kako se to radi.
Sutra idem na konsultacije pa ce mi sve objasniti,javljam cim saznam.

Direktna veza do poruke: 505
14.6.2010 19:11:25   
tuznica
sestra je pomagala doktorki user posted image

(odgovor članu tuznica)
Direktna veza do poruke: 506
14.6.2010 19:13:27   
Suncicabg
Ja sam mislila da te uspavaju prvo user posted image

(odgovor članu tuznica)
Direktna veza do poruke: 507
14.6.2010 19:14:07   
ksenija81
Nista tuznice, javljaj sta ti radeuser posted image
Jel imate jos nekih problema?
user posted image

(odgovor članu tuznica)
Direktna veza do poruke: 508
14.6.2010 19:14:08   
tuznica
Moram ici drage moje,javicu vam sutra sta kaze doca.
Nadam se da vesti nece biti JAKO lose

(odgovor članu tuznica)
Direktna veza do poruke: 509
14.6.2010 19:15:21   
ksenija81
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Pa tako bi trebalo, ne znam sto su se glupirali ovde user posted image
Valjda ima svako svoj nacin.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 510
14.6.2010 19:54:52   
diamond
IZVORNA PORUKA: Maja_bg

jesu prohodni....nalaz uredan...ali opet kazem ako se nista po tom pitanji nije dogadjalo tako dugo i odmah posle hsg se napokon desilo .. ja verujem da to pomaze.......a te fore kao opusti se i ne razmisljaj o tome ....su za mene glupostiiiiiiii ....pa naravno da sam bila pod vecim priiskom tad nego na pocetku cele price...  

ja sam radila hsg pre vise od godinu dana, rekli su mi da je veca verovatnoca da ostanem trudna, ali nisam....a save je bilo ok, svi nalayi, yato mislim da je to individualna stvar...user posted image

mene hsg nista nije boleo...i traje pet minuta ni manje ni vise ...ne znam sta je tu tako agresivno sto ti tecnost propustaju kroz  jajovod...

nije te bolelo zato sto su ti jajovodi ok, ako su zapuseni ili krivudavi kao moj levi, onda itekako boli, jer tecnost stvara pritisak da bi prosla, a jajovod zapusen...user posted image

sve to ide od slucaja do slucaja, ne treba biti iskljuciv...

(odgovor članu Maja_bg)
Direktna veza do poruke: 511
14.6.2010 19:57:52   
diamond

uspavaju, ne brini mila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 512
17.6.2010 13:58:33   
Maja_bg
diamond .....jeste individualno...i svaka od nas je prica za sebe ...ali ja samo prenosim iz mog ugla kako je to sve bilo...nece hsg resiti veliki problem ..ali mislim da pomaze ..bar u mom slucaju..a i u dijagostici..ako ti otrkiju da imas problem ...pa i to je ok ..znas sa cim se boris ...meni je najgora varijanta bila sve je ok....sve je ok a nista se ne dogadja....imam problem a ne vidim resenje ....e to je uzas

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 513
17.6.2010 14:30:05   
kleopatra*

IZVORNA PORUKA: diamond

uspavaju, ne brini mila...user posted image user posted image user posted image

Mene nisu uspavali user posted image user posted image user posted image a i nista me nije bolelo jer su mi prohodniuser posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 514
20.6.2010 18:31:59   
Cvetana
Ja treba da radim HSG kad mi dr sredi grlic. Sigurno imam priraslice jer imam hronicnu upalu levog jajnika poslednjih 12 god. Radicu je s totalnom anestezijom. Koliko traje intervencija, moze li neko da mi kaze ?

(odgovor članu kleopatra*)
Direktna veza do poruke: 515
20.6.2010 19:13:00   
ksenija81
Imam i ja hronicnu upalu desnog jajnika od 15. godine (znaci 14 god)i priraslicu(na pritisak me uvek zaboli ali inace ne pravi problem), ali to ne znaci da ti jajovodi nisu ok.
Brzo se zavrsi za nekih desetak - petnaest min sa razbudjivanjem. Ma super je pod totalnomuser posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 516
20.6.2010 19:23:33   
Cvetana
Mene levi jajnik bolicka cesto, mada nema upala. Letos sam imala upalu, al nije bilo strasno. A je l su tebi prohodni bili ?

Sta znam, mislim da je bolje da uradim, da ne razmisljam, prezivecu user posted image

Direktna veza do poruke: 517
20.6.2010 19:27:30   
jance
ja ga radila nisam, al je dr spomenuo da mu je to najverovatnije sledeci potez ako nezatrudnim za ovo vreme sto me on prati. iskreno se i sama pribojavam opcije, sve razmisljam da jos malo sacekam i da vidim oce li uspeti bez toga....
mada ako je vec doslo to toga, zeno uradi to pa da znas na cemu si. u svakom slucaju moze samo da pomogne.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 518
20.6.2010 19:28:48   
ksenija81
Bili su prohodni i doktor se bas iznenadio kad je video da je sve savrseno user posted image
Treba to svakako uraditi, mozes imati neke sluzne cepice koji onemogucavaju put jc i kad ti to srede eto ti bebe... a ustvari sve prohodno.
Ali kod mene su druge stvari po sredi.
Nego moja drugarica je posle hsg ostala trudna odmah taj ciklus a njen mm katastrofa spermogram i ona jedan jajovod prohodan.
Tako da uvek ima neke nade.
Pisi kad bude gotovouser posted image
user posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 519
20.6.2010 19:30:31   
ksenija81
IZVORNA PORUKA: jance

ja ga radila nisam, al je dr spomenuo da mu je to najverovatnije sledeci potez ako nezatrudnim za ovo vreme sto me on prati. iskreno se i sama pribojavam opcije, sve razmisljam da jos malo sacekam i da vidim oce li uspeti bez toga....
mada ako je vec doslo to toga, zeno uradi to pa da znas na cemu si. u svakom slucaju moze samo da pomogne.

Ma da, ja sam stalno razmisljala o tome da su mi zapuseni i da mi je dzaba sav trud, ali eto sad znam da je sve ok i da mogu na inseminaciju.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 520
20.6.2010 19:35:12   
jance
kod mene moze da bude jos samo to problem, jer ako su mu hormoni dobri, ciste sa jajnika otklonjeni, miomi sa materice otklonjeni, ovulacija postoji, onda je metodom eliminacije samo jajovod problem. a postoji verovatnoca da imam priraslice na jajovodima posle operacije... 

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 521
20.6.2010 19:59:56   
Cvetana
IZVORNA PORUKA: ksenija81

IZVORNA PORUKA: jance

Ma da, ja sam stalno razmisljala o tome da su mi zapuseni i da mi je dzaba sav trud, ali eto sad znam da je sve ok i da mogu na inseminaciju.

Sto insemenacija?
A sta je problem kod tebe ? Zar ti nisi bila trudna ?

Direktna veza do poruke: 522
20.6.2010 20:17:28   
ksenija81
Pa kao sam bila, ali biohemijska, ne bih ni znala jer sam dobila sa zaksanjenjem od par dana.
Radila betu 24dc i bila poz ali brzo je pala.
Imamo problem sa spermogramom, pa smo odlucili da u septembru preduzmemo nesto konkretnije ako se do tada nista ne desi.
A ti? Koliko se trudite?

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 523
20.6.2010 20:27:10   
Cvetana
Spermogram isto user posted image Malo i ja, al videcu koliko, oko 2 god se trudimo. Imas u temi spermogram

Direktna veza do poruke: 524
8.7.2010 17:01:28   
dacca
Ne mogu pronaci, pa pitam neku od vas... Da li prvo nesto mora da uslijedi od nalaza prije HSGa?

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

PACKA

Dal ste ikada udarile svoje dete?

ne (41%)

da (59%)

Ukupan broj glasova: 124

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here