Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 10:35:59
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala draga
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 10:37:11
|
|
|
|
diamond
|
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:13:26
|
|
|
|
cipiripi
|
i ovde da pitam... zasto prvo hsg pa tek onda celioskopija?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:15:39
|
|
|
|
diamond
|
ni meni nije jasno...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:17:02
|
|
|
|
cipiripi
|
ili prevedeno.. "daj da te mi prvo poduvamo, pa cemo posle da vidimo sta ne valja unutra.. " meni je to malo...
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:18:07
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ja sam se zbunila, on kaze da celioskopijom mora da potvrdi i da se to tako radi da utvrdi sve iznutra
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:19:01
|
|
|
|
diamond
|
mislim da je celioskopija sasvim dovoljna i pouzdanija od hsg-a
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:21:48
|
|
|
|
cipiripi
|
ja sam radila celioskopiju i to je dijagnosticka metoda..da li je nesto zapuseno ili ne... pa tek onda posle zakazuju to produvavanje i slicno... meni je sve bilo ok tako da neznam kako to produvavanje izgleda.. ali jednu stvar znam a to je da mi tad nesto nije bilo ok, oni prvo dijagnostikuju sta je i kako pa posle zakazu produvavanje.. a anestezija nek te neplasi...ja sam trudna bila pod njom..tako da..opusteno..
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:22:09
|
|
|
|
Iva979
|
Slazem se sa Diamond, sto 2x raditi nesto sto potvrdjuje istu stvar
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:24:37
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala drage moje... Moracu ja ponovo da popricam sa njim
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:25:10
|
|
|
|
cipiripi
|
Suncice a jel tebi ustanovljeno da su ti zapuseni jajovodi ili ne? Mozda ja lose kapiram tu HSG metodu.. a kapiram je da se tu odmah produvava i to je to..
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:29:22
|
|
|
|
Suncicabg
|
Prosle godine uz laparoskopiju su produvani... Danas me niko nije ni pregledao, nego mislim da oni svima isto pricaju... I ja mislim da se odmah produvava...pa ako ima nesto izduva ga, ako ne nista
< Poruku je uredio Suncicabg -- 8.6.2010 13:30:29 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:38:49
|
|
|
|
Iva979
|
I ja sam mislila da se produvava, ali sa hsg-om se ne produvava, sa tom metodom se samo ustanovi odnosno snime tube.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:39:57
|
|
|
|
cipiripi
|
pih...nisam onda pametna sto rade dve metode...sto odmah ne rade celioskopiju jer je novija metoda..
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:42:00
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ako se HSG-om ne produvava, cime se produvava kod se ustanovi kakvo je stanje
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:42:23
|
|
|
|
kaca82
|
Cipi,slazem se,i ja sam radila odmah celio,a za HSG mi je Radulovic rekao da nema potrebe.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:46:04
|
|
|
|
cipiripi
|
ma najbolja je..postavila sam ja moje slike u temi celioskopija..meni su oziljci extra..
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:47:19
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg I ako se HSG-om ne produvava, cime se produvava kod se ustanovi kakvo je stanje Mislim da zavisi od stanja, npr. meni su obe tube potpuno prohodne i sve je bilo ok. Veci npr. nisu pa je isla na laporaskopiju. Doduse, on ti propusti kao neki kiseonik kroz tube i napravi snimak.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 13:50:57
|
|
|
|
cipiripi
|
zraci te na rengenu... zato ja nisam za HSG... kod celio pustaju medicinko mastilo koje ide tim putem i stusti se u matericu..kamerom sve prate..
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 15:18:01
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ma da nece mozda posle svega opet da mi rade laparoskopiju??? Nema sanse da pristanem da me bodu 100 puta, bezrazlozno
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 15:20:02
|
|
|
|
cipiripi
|
celioskopija i laproskopija je isti djavo...
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 15:27:14
|
|
|
|
Suncicabg
|
Mnogo sam glupkasta...mislila sam da se kod celioskopije busi jedna rupa. Kod laparoskopije meni su probusili 3
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 15:29:12
|
|
|
|
cipiripi
|
u pravu si... kod celio se samo sece ispod pupka..nova metoda.. a lapro je stara i buse se tri... uglavnom svrha je ista..
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 15:32:12
|
|
|
|
Suncicabg
|
U svakom slucaju pokusacu da izbegnem hsg, ako radim celioskopiju! Cipi hiljaditi put hvala
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.6.2010 15:33:22
|
|
|
|
cipiripi
|
ma nema na cemu draga..nego nema logike raditi produvavanje ako ti nista nije zapuseno.. potrazi jos necije misljenje, ne znam sta da ti kazem...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.