Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 11:14:33
|
|
|
|
2002m
|
Oti,Minavb,mamice,Buhla,Mslinice,Micketta bebe su prelepe lepa decica ovde na rr
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 13:14:04
|
|
|
|
Anoniman
|
mina, vanja je divaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 13:39:39
|
|
|
|
Nena81
|
Evo RR zaljubljeni par Stefi ( JMPM) i Nana (Nena81)
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 15:39:52
|
|
|
|
Anoniman
|
jaoooo, pa vidi ti njih...ovo je da odlepis... je l pao neki konkretan dogovor ili...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 15:40:41
|
|
|
|
ljubavce
|
obozavam ovu temu !!!!!!!!!!!!! za svu RR decicu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 15:51:04
|
|
|
|
Anoniman
|
jao kako je meden.. a igracka je show... off topic ali..vidim da svi stavljate ove trakice? je l to kao zastitu ili lepotu??? ja imam neku koju sam dobila ali tea to ne trpi...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 15:51:52
|
|
|
|
Anoniman
|
ljubavce, sad sam videla da se zove Vasilije. Bravo za ime Svaka cast. bas mi se svidja. arhaicno je i nije toliko cesto kao neka.. za izbor.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 16:00:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bu evo i ja sam porasla velika...usla sam u treci mesec NJaaanjaaaaaa njaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 16:52:00
|
|
|
|
ljubavce
|
IZVORNA PORUKA: OTI jao kako je meden.. a igracka je show... off topic ali..vidim da svi stavljate ove trakice? je l to kao zastitu ili lepotu??? ja imam neku koju sam dobila ali tea to ne trpi... Ma ni Vax ne trpi trakicu, ali mu stavim makar jednom u toku dana, da ne bi bio "klempa" (jer dok ga dojim desi se ponekad da mu se uvce presavije)
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 16:56:07
|
|
|
|
Shishica
|
Ema trpi traku, ali ona joj spada, a isto sam stavljala jer je isavijala uvo..
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:10:44
|
|
|
|
maslinica
|
jao kako su slataka decica....a zaljubljeni par, vrh...premedeni su oti, ja stavljam Petru trakicu zbog usiju, kad je vetar, da ne mora kapu, ja mu stavim trakicu. sorry za off
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:16:44
|
|
|
|
dakana
|
Evo i moje princeze:
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:23:23
|
|
|
|
2002m
|
dakana, prelepa je
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:24:59
|
|
|
|
buhla
|
jao vidi shmizle! dakana kao med ti je cerkica!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:25:13
|
|
|
|
dakana
|
Hvala mila moja. Sva RR deca su prelepa....
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:25:54
|
|
|
|
dakana
|
Hvala Buhlice, a Pavle kakve oke ima....kao medic je
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:33:48
|
|
|
|
Anoniman
|
dakana, pa ja sam odusevljena.. ona je stvarno princeza.. ko je naucio ovakvim pokretima?> vidi ti nju kako pozira,opasnica jedna.. a tek sto je lepa..puj puj
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:37:03
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Dakana tvoja mala bice foto model.Prelepa, prava lepotica. Ima da bude zastitno lice recimo MAX faktora.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:38:30
|
|
|
|
dakana
|
OTI moja draga i ja se ponekad iznenadimkad stane da pozira, ali dete je valda samouko . Prava mala zenskica sta da ti pricam, uostalom videces kad Tea poraste. Moja Mina sad ima 5 godina i samo gleda sta ce da obuce i kako da se dotera, po 5 puta na dan se presvlaci i rasturi svu garderobu .
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:38:55
|
|
|
|
dakana
|
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA Dakana tvoja mala bice foto model.Prelepa, prava lepotica. Ima da bude zastitno lice recimo MAX faktora.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:40:23
|
|
|
|
Anoniman
|
dakana, to je talenat, sta da ti kazem... zna dete sta hoce... joj kako je slatka...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:41:07
|
|
|
|
Anoniman
|
dakana,devojcica ti je prelepa
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:42:38
|
|
|
|
dakana
|
Prirodni talenat
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:43:04
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: dakana Hvala Buhlice, a Pavle kakve oke ima....kao medic je fala... evo da vidite kako me ljubi
< Poruku je uredio buhla -- 11.7.2010 21:51:11 >
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 21:43:44
|
|
|
|
dakana
|
Jooooooooooooooooj, ljubi ga majka....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....