Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:14:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Deran liči na majku! Ozbiljno... Dobrica jedna kako mi čovek spusti slušalicu na finjaka srce malo...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:15:55
|
|
|
|
buhla
|
wow za derana.. veliki bre decko!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:20:21
|
|
|
|
2002m
|
mesanac je. Svaki put se smejem,kada se setim kako te je ispalio Veliki smo, 17 aprila napunili punih 8 god.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:31:46
|
|
|
|
lothroniell
|
Joj koliko lepe dece!!! Ali Oti Tea je ovoj slici JOOOOOOOj, uh, muah ala bih je ugnjavila! Shmizla mala!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:55:34
|
|
|
|
Anoniman
|
joj 2002m, pa on je veliki mangup...!!! slaaaaadaaaak...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:56:35
|
|
|
|
Anoniman
|
OTI moram ovde... avatar ti je prva liga!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:59:26
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: OTI joj 2002m, pa on je veliki mangup...!!! slaaaaadaaaak... hvala
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 18:05:43
|
|
|
|
AtenA
|
2002m bas je lep,pravi momak! moja curica ima isto tu rupice na obrazu kada se smeje,i svi mi kazu da je to od debljine, mada ja mislim da nije
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 20:14:28
|
|
|
|
Verus
|
bleso! secam se sa slike sa "zamisljamo forumasice" gde sam rekla kako ste lepi, i bas je ISTA on...a usput, ne mora biti da ima rupice od debljine, to nema veze sa tim.IZVORNA PORUKA: AtenA IZVORNA PORUKA: Verus RR a atenina mala je ista tata!! haha jeste! kako si provalila,smekas mi muza bebci,kako su svi porasli medici nasi mali!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 20:17:03
|
|
|
|
Verus
|
joj micketta prelepa je! STO JA VOLIM BEEBEEEE 2002, al cete imati jos jedno lepo dete, ovo je ko lutka!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 20:20:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI pu pu pu KAKO JE DIIIIVNA!!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 9:50:59
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: OTI hvala buhla OOOOOOOOOOOO lepotice!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 11:48:37
|
|
|
|
AtenA
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR bleso! secam se sa slike sa "zamisljamo forumasice" gde sam rekla kako ste lepi, i bas je ISTA on...a usput, ne mora biti da ima rupice od debljine, to nema veze sa tim.IZVORNA PORUKA: AtenA IZVORNA PORUKA: Verus RR a atenina mala je ista tata!! haha jeste! kako si provalila,smekas mi muza bebci,kako su svi porasli medici nasi mali! ma i ja mislim da nisu od debljine,nego su nekako na neobicnom mestu na obrazima ali paralelno sa ocima, ispod xaxaxa sto sam objasnila
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:01:24
|
|
|
|
minavb
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:02:35
|
|
|
|
buhla
|
oooooooooooooooooooooo vaterpoista nas srecko jedan mali! pa danas smo napunili tacno mesec daana!
< Poruku je uredio buhla -- 10.7.2010 22:04:17 >
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:09:40
|
|
|
|
minavb
|
Batalili smo kapicu
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:10:54
|
|
|
|
buhla
|
kako on ima lepe bodice! ima vremena... kapice ce da nosi u bazenu
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:14:13
|
|
|
|
minavb
|
Volimo da se modiramo, a sve smo nasledili Sad skupljamo te nasledjene, i nase nove, pa da ustupimo sledecoj bebici u drustvu ili familiji.
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:43:08
|
|
|
|
Shishica
|
2002m, vec vidim kako ce braniti seju malu!!!!!! :)
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:44:44
|
|
|
|
gagana83
|
Mina meden je dusa mala
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:48:10
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 23:13:11
|
|
|
|
gagana83
|
Medena je,ima lepe krupne oke I lici mi na tebe
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 23:20:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Suncica moja
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 23:45:28
|
|
|
|
Shishica
|
Stalno mislim kako ce biti kad poraste i kad vidim ovako nekog medenjaka onda jedva cekam da poraste A evo jos jedne.. I da! Hvala na tome da lici na mene svi vicu kako je na tatu, izludecu!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 11:09:14
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Shishica 2002m, vec vidim kako ce braniti seju malu!!!!!! :) A ne , ako budemo imali bebu.....deckonja je izjavio: da ce beba da leti kroz prozor .Tesko meni Beba ti je medena, meni lici punooo na tebe
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici MAME KAŽU: Pomoć kod tvrde i neredovne sto...ISILAX sirup je mnogim roditeljima pomogao u situacijama opstipacije i tvrdih i neredovnih stolica kod njihovih mališana...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....