Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:14:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Deran liči na majku! Ozbiljno... Dobrica jedna kako mi čovek spusti slušalicu na finjaka srce malo...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:15:55
|
|
|
|
buhla
|
wow za derana.. veliki bre decko!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:20:21
|
|
|
|
2002m
|
mesanac je. Svaki put se smejem,kada se setim kako te je ispalio Veliki smo, 17 aprila napunili punih 8 god.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:31:46
|
|
|
|
lothroniell
|
Joj koliko lepe dece!!! Ali Oti Tea je ovoj slici JOOOOOOOj, uh, muah ala bih je ugnjavila! Shmizla mala!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:55:34
|
|
|
|
Anoniman
|
joj 2002m, pa on je veliki mangup...!!! slaaaaadaaaak...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:56:35
|
|
|
|
Anoniman
|
OTI moram ovde... avatar ti je prva liga!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 17:59:26
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: OTI joj 2002m, pa on je veliki mangup...!!! slaaaaadaaaak... hvala
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 18:05:43
|
|
|
|
AtenA
|
2002m bas je lep,pravi momak! moja curica ima isto tu rupice na obrazu kada se smeje,i svi mi kazu da je to od debljine, mada ja mislim da nije
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 20:14:28
|
|
|
|
Verus
|
bleso! secam se sa slike sa "zamisljamo forumasice" gde sam rekla kako ste lepi, i bas je ISTA on...a usput, ne mora biti da ima rupice od debljine, to nema veze sa tim.IZVORNA PORUKA: AtenA IZVORNA PORUKA: Verus RR a atenina mala je ista tata!! haha jeste! kako si provalila,smekas mi muza bebci,kako su svi porasli medici nasi mali!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 20:17:03
|
|
|
|
Verus
|
joj micketta prelepa je! STO JA VOLIM BEEBEEEE 2002, al cete imati jos jedno lepo dete, ovo je ko lutka!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 9.7.2010 20:20:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI pu pu pu KAKO JE DIIIIVNA!!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 9:50:59
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: OTI hvala buhla OOOOOOOOOOOO lepotice!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 11:48:37
|
|
|
|
AtenA
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR bleso! secam se sa slike sa "zamisljamo forumasice" gde sam rekla kako ste lepi, i bas je ISTA on...a usput, ne mora biti da ima rupice od debljine, to nema veze sa tim.IZVORNA PORUKA: AtenA IZVORNA PORUKA: Verus RR a atenina mala je ista tata!! haha jeste! kako si provalila,smekas mi muza bebci,kako su svi porasli medici nasi mali! ma i ja mislim da nisu od debljine,nego su nekako na neobicnom mestu na obrazima ali paralelno sa ocima, ispod xaxaxa sto sam objasnila
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:01:24
|
|
|
|
minavb
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:02:35
|
|
|
|
buhla
|
oooooooooooooooooooooo vaterpoista nas srecko jedan mali! pa danas smo napunili tacno mesec daana!
< Poruku je uredio buhla -- 10.7.2010 22:04:17 >
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:09:40
|
|
|
|
minavb
|
Batalili smo kapicu
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:10:54
|
|
|
|
buhla
|
kako on ima lepe bodice! ima vremena... kapice ce da nosi u bazenu
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:14:13
|
|
|
|
minavb
|
Volimo da se modiramo, a sve smo nasledili Sad skupljamo te nasledjene, i nase nove, pa da ustupimo sledecoj bebici u drustvu ili familiji.
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:43:08
|
|
|
|
Shishica
|
2002m, vec vidim kako ce braniti seju malu!!!!!! :)
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:44:44
|
|
|
|
gagana83
|
Mina meden je dusa mala
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 22:48:10
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 23:13:11
|
|
|
|
gagana83
|
Medena je,ima lepe krupne oke I lici mi na tebe
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 23:20:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Suncica moja
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 10.7.2010 23:45:28
|
|
|
|
Shishica
|
Stalno mislim kako ce biti kad poraste i kad vidim ovako nekog medenjaka onda jedva cekam da poraste A evo jos jedne.. I da! Hvala na tome da lici na mene svi vicu kako je na tatu, izludecu!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.7.2010 11:09:14
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Shishica 2002m, vec vidim kako ce braniti seju malu!!!!!! :) A ne , ako budemo imali bebu.....deckonja je izjavio: da ce beba da leti kroz prozor .Tesko meni Beba ti je medena, meni lici punooo na tebe
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?