Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.6.2010 23:44:11
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Ma nisam ljutko!!! Pa znas kakva sam. A sta je tebi pa imas takvo misljenje o sebi? Bre zeno, mnogo si slatka, sta ti je!!!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.6.2010 0:38:42
|
|
|
|
Dora
|
Bejbe,vidim budna si! Sta radis ovako kasno? Ja odlucila da ostanemo do petka u Zr. nesto vreme bilo smor i nisam nista stigla da zavrsim...niti da se vidim sa drugaricama. I taaako. A ide mi se u Ns.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.6.2010 0:44:57
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Ne spava mi se. Danas sam sa momcima (Lule i Ihi) ubila krevet. Spavali smo 3 sata. Jedva su zaspali veceras. I jedte smrljivo vreme. Fuj! Odmori se i vidimo se kad se vratis.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 16:45:53
|
|
|
|
viking
|
Žene, sose! Ko je u NS ovih dana (petak, subota, nedelja)?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 16:50:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Tu sam! Kod mojih ceo vikend, mobilna i raspoložena za druženje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 16:55:02
|
|
|
|
Nena81
|
ja bih dosla ako konacno ova kisa prestane, i mm bude raspolozen za voznju. Jel opet sa decom u igraonicu il cemo bez njih na EXIT a?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 16:56:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Hmmmmmm....ne bih baš na exit, al mogle bi na neko pivce za živce
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 16:57:10
|
|
|
|
viking
|
Što se mene tiče, stvari stoje ovako - koncerti koji mene zanimaju su od 22h uveče pa na dalje, Drugim rečima, sva tri dana sam free tokom celog dana. Zato mislim da je bolje da vi mame vidite kad vam odgovara zbog vaših malih naslednika, a ja imam sve vreme ovog sveta i sigurno ću moći kada i gde se dogovorite. Ako nekom nešto znači, biću smeštena u Novom naselju ali kolima sam pa mi je opet sve jedno.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 17:01:44
|
|
|
|
Nena81
|
ajde ostale devojke da se jave ja bih popodne posle rucka znaci oko nekih 16-17h bi bili u NS subota nedelja svejedno opet kazem samo ako mm bude raspolozen,neznam kakav je sa obavezama ovih dana
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 17:02:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni najviše odgovara subota ili nedelja, popodne ili uveče. Al neka se izjasne i ostale devojke, ja sam poprilično fleksibilna
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 17:06:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Prijavljujem se i ja ....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 17:07:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Jupiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 17:07:54
|
|
|
|
Nena81
|
ti kali cuti kolko mi vec obecavas da ces doci i nista
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 17:11:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 ti kali cuti kolko mi vec obecavas da ces doci i nista Loš vam vazduh u Pančevu... Neeeeeeeno, sad ćemo se konačno sresti a ja ću ispod obući nešto spešl for ju!
< Poruku je uredio kaliopi -- 7.7.2010 17:20:26 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 17:15:21
|
|
|
|
Nena81
|
ma pusti bona PA sta imam ja sa njim sem svekijevaca nesto crveno please a nedja one njene crvene pantalonice, videh te na jednoj slikici ekstra si mackice
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 17:52:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Žene, sose! Ko je u NS ovih dana (petak, subota, nedelja)? Tu sam i ja. Imamo neki rođus u subotu, na koji nisam 100% sigurna da nam se ide.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 18:17:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne bih ja plašila prolaznike sa ovim celulitom koji se u tim pantalonama vidi, će da nađem nešto prikladnije
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 18:30:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahoj,zene,mogla bih i ja sa Stefijem doci !Mm putuje sutra za CG opet,verovatno se za vikend vec vraca...ali svejedno mogla bih !A ti Nedjo bi se mogla i javiti kad si mi vec ovde na milimentar od kuce !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 18:32:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Juhu, kada se navatate na tim milimetrima pošaljite i meni sms, free sam prepodne.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 19:09:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Hihi, nisam dolazila kod mojih ihahaj, zato se nisam javljala Nađemo se nas tri na pola puta Šalu na stranu, sad ću biti kod mojih dok traje prokleti exit pa ćemo se družiti Taman sam pre podne sama za zvrkom, pa možemo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 19:36:39
|
|
|
|
Dora
|
I ja bih dosla ali SAMA pa kad se dogovorite kad, ja cu gledati da organizujem mm da cuva decu i bebu,ju,srece njegove! Poludece kad cuje...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 20:03:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Hihi, neka, neka, i da obučeš onu suknju što si kupila juče ili prekjuče
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 20:33:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Doro ,obavezno !Ajde Nedjo,javni se,tu smo u komsiluku,majku mu !Tasho,cim se isfrikombinujemo javljamo ti !Jedva cekammmmm !Ja sam u sustini slobodna manje vise ceo dan...organizujem se tako da prilagodim sebi,pogotovo kad mi je m na putu !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 22:21:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica isfrikombinujemo Da oližemo po milionče!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 22:24:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica isfrikombinujemo Da oližemo po milionče! Mmmmmmmmmmmmmmmmm olizemo...mislim milionce
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?