Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 11:19:38
|
|
|
|
simke
|
Nema nikakvih simptoma osim temperature(ne curi mu nos,ne kašlje),a i nju nema ceo dan,nego jednom u toku dana,pa ne verujem da je neki virus Može biti i od zubića Ako ne prođe ni sutra,u ponedeljak ga vodim kod lekara
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 11:31:08
|
|
|
|
Mimče
|
ej draga zao mi je sto mali mis ima temperaturu, kada nam nesto nije dan ali bice ih...ljub za vas
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 13:51:28
|
|
|
|
lothroniell
|
Ko do kraja dolazi?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 14:10:40
|
|
|
|
simke
|
Dolaze Novosađanka T. i diamond sigurno,ja sam pod znakom pitanja
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 14:33:29
|
|
|
|
BabyG
|
A zašto se meni ne da da pijem kafu s vama?! Ili ne vidim da se dogovarate ili imam neke obaveze.. Nadam se da ću sledeči put imati više sreće... Sve u svemu, lepo se provedite devojke..
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 14:35:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: BabyG A zašto se meni ne da da pijem kafu s vama?! Ili ne vidim da se dogovarate ili imam neke obaveze.. Nadam se da ću sledeči put imati više sreće... Sve u svemu, lepo se provedite devojke.. draga možeš na kaficu, mislim da ima još vremena, ne znam za koje vreme su se dogovorile
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.6.2010 14:40:06 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 14:37:27
|
|
|
|
simke
|
Baby G dogovaramo se mi i za period 8-11 jul(nismo još utvrdile tačan datum)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 14:39:11
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: simke Sutra Ja ne znam da dolaziš sutra Rado bismo se družili,ali je Siniša i jutros imao temperaturu Joj simke izvini ja pobrkala datume, celi dan se mislim da je sutra 26 kad ono danas Neki drugi put, kad se i ovo vreme malo stabilizuje.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 14:43:45
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR draga možeš na kaficu, mislim da ima još vremena, ne znam za koje vreme su se dogovorile Znam, draga, ali meni su se gosti najavili za 17h. Tako da.. IZVORNA PORUKA: simke Baby G dogovaramo se mi i za period 8-11 jul(nismo još utvrdile tačan datum) To mi za sad odgovara...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 15:12:41
|
|
|
|
maslinica
|
i ja bi pila kafu u Novom Sadu zivela sam tamo godinu dana, jedini grad (posle mog rodnog) kojeg zaista covek moze smatrati svojim...mnoooooooogo ga volim...a svuda sam bila i zivela i da cim mi petar malo poraste eto mene da sa vama kafenisem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 15:20:17
|
|
|
|
Dora
|
Simke, i moji su imali virus,samo temp. nista vise, dok. kaze sve u redu,temp. traje dva dana i to po jednom dnevno i prodje. IZVORNA PORUKA: simke Nema nikakvih simptoma osim temperature(ne curi mu nos,ne kašlje),a i nju nema ceo dan,nego jednom u toku dana,pa ne verujem da je neki virus Može biti i od zubića Ako ne prođe ni sutra,u ponedeljak ga vodim kod lekara
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 16:08:47
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Dora Simke, i moji su imali virus,samo temp. nista vise, dok. kaze sve u redu,temp. traje dva dana i to po jednom dnevno i prodje. IZVORNA PORUKA: simke Nema nikakvih simptoma osim temperature(ne curi mu nos,ne kašlje),a i nju nema ceo dan,nego jednom u toku dana,pa ne verujem da je neki virus Može biti i od zubića Ako ne prođe ni sutra,u ponedeljak ga vodim kod lekara Doro temperaturu je dobio 4 sata posle vakcinacije,a virus teško da je negde pokupio Uostalom ovo nam je treći dan da ima temperaturu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 16:12:48
|
|
|
|
Dora
|
Vodi ga u pon za svaki slucaj.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 19:18:54
|
|
|
|
Mimče
|
ja nisam u ns mm je malopre stigao sa posla, bas sam bljak a htela sam da vas upoznam, ljub sve lepo se ispricajte
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.6.2010 0:27:08
|
|
|
|
lothroniell
|
Mi ne odosmo ni na ovu kafu... Milos ima uzaaaaasneeee grceve ceo dan i nije kakio, pa muku mucimo s tim...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.6.2010 1:20:11
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Nas dve smo bile na kafici i bas mi je prijalo.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.6.2010 8:28:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Nas dve smo bile na kafici i bas mi je prijalo.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.6.2010 8:32:21
|
|
|
|
simke
|
Kakva si to to žena,praviš nam zazubice,a ja iz kuće nisam mrdnula evo već četvrti da
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.6.2010 8:35:22
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
jutro
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.6.2010 8:38:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Simke,bas je neka zena
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.6.2010 8:44:30
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
bas sam neka
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.6.2010 9:07:32
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
o da strasan greh pocinih pored troje dece, obaveza mnogo vise nego sto ih vi imate, nasla sam vremena da se opustim. Stvar organizacije, prosli put sam rekla da sam tu ako nekom treba prevoz, nisam mislila da treba da se ponavljam, ali evo za u buduce: Kad bude bilo ponovno okupljanje RR i ako uspem da se organizujem da dodjem, kome bude trebao prevoz neka se javi. I bas mi je prijalo caskanje. Kakve ste vi to zene, umesto da kazete nek je i ona dusu odmorila vi me osudjujete sto sam se nasalila. Bas ste vi neke zene. I jos jednom
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.6.2010 9:20:43
|
|
|
|
simke
|
Eh,blago tebi i svaka ti čast
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.6.2010 19:30:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma moram malo da zavitlavam,nisam imala nameru da te ljutim...mogu samo da zamisljam kolike su tvoje obaveze sa troje dece,kada su moje sa jednim ovolike !Ja sam imala goste,inace bih se organizovala,nije mi problem .Samo sam morala staviti kad nas zavitlavas kako ti je bilo leeeeeeepo,a mi bili spreceni da dodjemo i propustili lepo cavrljanje
< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 27.6.2010 19:31:48 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.6.2010 20:42:16
|
|
|
|
Dora
|
Ns women,al si ljutko. Ja sam htela da idem s vama al posto sam u Zrenjaninu nisam htela da te cimam za prevoz ;))) Ali posto se vec nudis,evo sledeci put se necu ustrucavati. Salim se naravno, ja sam totalno neorganizovana al to cu promeniti i jos mnogo toga. Bicu druga zena,obecavam! A iskreno,malo me muci moj novi fizicki izgled.:O
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?