Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 22.6.2010 23:09:19
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Mislila sam za vreme trajanja Exita. Sad subota ova ne znam, mozda...zavisi. Javim!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 22.6.2010 23:09:45
|
|
|
|
Mimče
|
znam za kafic unutra, a spolja desno je bio plesni klub Arena nekada, au al sam matoravisili smo tama u gimnaziji posto mi je drugarica bila zaljubljena u konobara, a i blo j dobrih predstava
< Poruku je uredio Mimče -- 22.6.2010 23:10:55 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 22.6.2010 23:10:52
|
|
|
|
simke
|
Čekaj da vidimo još sutra šta kažu žene Za sad je nas 3 +1 +6
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 22.6.2010 23:12:26
|
|
|
|
Mimče
|
ako ne mozete ok , ja dolazim sad pa posle tek sa bebcem u kolicima znaci negde sptembar, oktobar pa reko ako ste free, ako niste vi lepo kafenisite za vreme exita a mi ce da vam se pridruzimo na jesen
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 22.6.2010 23:15:13
|
|
|
|
simke
|
Maya i ja smo za kafenisanje u subotu Videćemo sutra,možda nam se još neka curka pridruži
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 22.6.2010 23:15:33
|
|
|
|
Mimče
|
oki
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 23.6.2010 9:33:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni ne odgovara sad nikako, kilava sam i bolesna kao neka baba, al do exita ću valjda doći malo sebi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 23.6.2010 9:39:07
|
|
|
|
New Mom
|
I ja sam načelno za, naravno da li će i zavisi od vremena ovog groznog. A i od vremena dogovora, ja sam optimista - ako prođemo grupu u fudbalu, taj dan se igra osmina finala, samo ne znam u koje vreme, a to ne propuštam. Mimče, nadam se da se upoznajemo. Inače, O klub je u prostoru gde je bio plesni klub Arena.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 23.6.2010 9:44:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke sreća pa imamo cirka 16 dana Ja nemam pojma dal ću moći u subotu. Biću padobranac!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 23.6.2010 9:45:41
|
|
|
|
simke
|
Mimče dolazi sad u subotu Da li je neko raspoložen da pijemo kafu 26.06 u 17h ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 23.6.2010 10:32:14
|
|
|
|
lothroniell
|
Mi jesmo, ako nas opet nesto ne spreci!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 23.6.2010 10:54:38
|
|
|
|
lanajelena
|
joj ja bih bas volela ali malac prima u petak vakcinu pa ne znam kako ce odreagovati...ako se ne vidimo zelim Vam lep provod
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 24.6.2010 23:51:46
|
|
|
|
Mimče
|
drage ja sam u subotu u ns i free sam, tako da koja je za vidimo se ljub p.s. samo nek mi pusti mob na pp
< Poruku je uredio Mimče -- 24.6.2010 23:52:17 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 25.6.2010 0:04:09
|
|
|
|
simke
|
Pijemo kafu 26.06 u 17h Pozorište mladih(O-klub) Svi su dobrodošli,primamo i padobrance
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 25.6.2010 0:07:02
|
|
|
|
Mimče
|
ok drage , vidimo se
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 25.6.2010 10:52:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja neću doći. Zbog ovog meningitisa trudim se da izbegavam druženja.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 25.6.2010 23:30:31
|
|
|
|
diamond
|
Novosadjanka i Diamond dolaze....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 25.6.2010 23:44:59
|
|
|
|
simke
|
Ja sam pod znakom pitanja
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 0:05:21
|
|
|
|
diamond
|
IZVORNA PORUKA: simke Ja sam pod znakom pitanja Zbog rodjusa? a...presla sam se u nedelju je....
< Poruku je uredio diamond -- 26.6.2010 0:06:01 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 9:14:12
|
|
|
|
simke
|
Zbog Siniše...primio je vakcinu,pa ima temperaturu,već treći dan
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 9:19:55
|
|
|
|
Nena81
|
Jel ostaje taj dogovor za sutra? Mm i ja nesto pricamo jutros da sutra skoknemo malo do NS,pa jel primate padobrance iz BGa Ako ne bude kise i neko nam se ne najavi danas velike su sanse da se gledamo sutra
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 9:37:35
|
|
|
|
simke
|
Sutra Ja ne znam da dolaziš sutra Rado bismo se družili,ali je Siniša i jutros imao temperaturu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 9:42:40
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Jadnicak mali. Jesi li siguna da je tem. od vakcine? a sto se kafe tice, Diamond i ja smo svakako planirale da se vidimo, tako da cemo biti u klubu 0 oko 17h.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 9:58:05
|
|
|
|
Dora
|
Blago vama. Rado bih i ja ali eto,nisam u NS. Zelim vam lep provod,nemojte da me ogovarate :)))
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 26.6.2010 11:10:30
|
|
|
|
Mimče
|
Drage sad sam bas po ......, MM su zvali da se hitno javi na posao neka frka, tako da umesto da krenemo za NS on je otisao na posao a ja psujem po kuci posto mu je danas NERADNA subota....... Trudicu se da dodjem jer se nadam da ce on da se vrati u dogledno vreme da pijem kafu sa vama, sad sam bas
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?