|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu
26.6.2010 11:19:38   
simke
Nema nikakvih simptoma osim temperature(ne curi mu nos,ne kašlje),a i nju nema ceo dan,nego jednom u toku dana,pa ne verujem da je neki virususer posted image Može biti i od zubićauser posted image Ako ne prođe ni sutra,u ponedeljak ga vodim kod lekarauser posted image

(odgovor članu Novosadjanka T.)
Direktna veza do poruke: 1226
26.6.2010 11:31:08   
Mimče
ej draga zao mi je sto mali mis ima temperaturu, kada nam nesto nije dan ali bice ih...ljub za vas

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1227
26.6.2010 13:51:28   
lothroniell
Ko do kraja dolazi? user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Mimče)
Direktna veza do poruke: 1228
26.6.2010 14:10:40   
simke
Dolaze Novosađanka T. i diamond sigurno,ja sam pod znakom pitanjauser posted image

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 1229
26.6.2010 14:33:29   
BabyG
A zašto se meni ne da da pijem kafu s vama?! user posted image Ili ne vidim da se dogovarate ili imam neke obaveze.. user posted image Nadam se da ću sledeči put imati više sreće... Sve u svemu, lepo se provedite devojke.. user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1230
26.6.2010 14:35:01   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: BabyG

A zašto se meni ne da da pijem kafu s vama?! user posted image Ili ne vidim da se dogovarate ili imam neke obaveze.. user posted image Nadam se da ću sledeči put imati više sreće... Sve u svemu, lepo se provedite devojke.. user posted image

draga možeš na kaficu, mislim da ima još vremena, ne znam za koje vreme su se dogovorileuser posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 26.6.2010 14:40:06 >

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 1231
26.6.2010 14:37:27   
simke
Baby G dogovaramo se mi i za period 8-11 jul(nismo još utvrdile tačan datum)user posted image

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 1232
26.6.2010 14:39:11   
Nena81
IZVORNA PORUKA: simke

Sutrauser posted image Ja ne znam da dolaziš sutrauser posted image Rado bismo se družili,ali je Siniša i jutros imao temperaturuuser posted image

Joj simke izvini ja pobrkala datume, celi dan se mislim da je sutra 26 kad ono danas user posted image user posted image user posted image user posted image

Neki drugi put, kad se i ovo vreme malo stabilizuje.

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1233
26.6.2010 14:43:45   
BabyG
IZVORNA PORUKA: dunja RR

draga možeš na kaficu, mislim da ima još vremena, ne znam za koje vreme su se dogovorileuser posted image

Znam, draga, ali meni su se gosti najavili za 17h. Tako da.. user posted image

Baby G dogovaramo se mi i za period 8-11 jul(nismo još utvrdile tačan datum)

To mi za sad odgovara... user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1234
26.6.2010 15:12:41   
maslinica
i ja bi pila kafu u Novom Saduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zivela sam tamo godinu dana, jedini grad (posle mog rodnog) kojeg zaista covek moze smatrati svojim...mnoooooooogo ga volim...a svuda sam bila i zivela i dauser posted image
cim mi petar malo poraste eto mene da sa vama kafenisemuser posted image

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 1235
26.6.2010 15:20:17   
Dora
Simke, i moji su imali virus,samo temp. nista vise, dok. kaze sve u redu,temp. traje dva dana i to po jednom dnevno i prodje.

Nema nikakvih simptoma osim temperature(ne curi mu nos,ne kašlje),a i nju nema ceo dan,nego jednom u toku dana,pa ne verujem da je neki virususer posted image Može biti i od zubićauser posted image Ako ne prođe ni sutra,u ponedeljak ga vodim kod lekarauser posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1236
26.6.2010 16:08:47   
simke
IZVORNA PORUKA: Dora

Simke, i moji su imali virus,samo temp. nista vise, dok. kaze sve u redu,temp. traje dva dana i to po jednom dnevno i prodje.

Doro temperaturu je dobio  4 sata posle vakcinacije,a virus teško da je negde pokupiouser posted image Uostalom ovo nam je treći dan da ima temperaturuuser posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 1237
26.6.2010 16:12:48   
Dora
Vodi ga u pon za svaki slucaj.

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1238
26.6.2010 19:18:54   
Mimče
ja nisam u nsuser posted image user posted image user posted image  mm je malopre stigao sa posla, bas sam bljak a htela sam da vas upoznam, ljub sve lepo se ispricajte

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 1239
27.6.2010 0:27:08   
lothroniell
Mi ne odosmo ni na ovu kafu... Milos ima uzaaaaasneeee grceve ceo dan i nije kakio, pa muku mucimo s tim... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Mimče)
Direktna veza do poruke: 1240
27.6.2010 1:20:11   
Novosadjanka T.
Nas dve smo bile na kafici i bas mi je prijalo. user posted image

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 1241
27.6.2010 8:28:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T.

Nas dve smo bile na kafici i bas mi je prijalo. user posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 1242
27.6.2010 8:32:21   
simke
Kakva si to to žena,praviš nam zazubice,a ja iz kuće nisam mrdnula evo već četvrti dauser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1243
27.6.2010 8:35:22   
Novosadjanka T.
jutro

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1244
27.6.2010 8:38:14   
Anoniman
Simke,bas je neka zena user posted image

Direktna veza do poruke: 1245
27.6.2010 8:44:30   
Novosadjanka T.
bas sam neka

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1246
27.6.2010 9:07:32   
Novosadjanka T.
o da strasan greh pocinih

pored troje dece, obaveza mnogo vise nego sto ih vi imate, nasla sam vremena da se opustim.
Stvar organizacije, prosli put sam rekla da sam tu ako nekom treba prevoz, nisam mislila da treba da se ponavljam, ali evo za  u buduce: Kad bude bilo ponovno okupljanje RR i ako uspem da se organizujem da dodjem, kome bude trebao prevoz neka se javi.
I bas mi je prijalo caskanje. Kakve ste vi to zene, umesto da kazete nek je i ona dusu odmorila vi me osudjujete sto sam se nasalila. Bas ste vi neke zene. I jos jednomuser posted image

Direktna veza do poruke: 1247
27.6.2010 9:20:43   
simke
Eh,blago tebi i svaka ti častuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1248
27.6.2010 19:30:34   
Anoniman
Ma moram malo da zavitlavam,nisam imala nameru da te ljutim...mogu samo da zamisljam kolike su tvoje obaveze sa troje dece,kada su moje sa jednim ovolike user posted image !Ja sam imala goste,inace bih se organizovala,nije mi problem user posted image .Samo sam morala staviti user posted image kad nas zavitlavas kako ti je bilo leeeeeeepo,a mi bili spreceni da dodjemo user posted image i propustili lepo cavrljanje user posted image

< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 27.6.2010 19:31:48 >

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 1249
27.6.2010 20:42:16   
Dora
Ns women,al si ljutko. Ja sam htela da idem s vama al posto sam u Zrenjaninu nisam htela da te cimam za prevoz ;))) Ali posto se vec nudis,evo sledeci put se necu ustrucavati.
Salim se naravno, ja sam totalno neorganizovana al to cu promeniti i jos mnogo toga. Bicu druga zena,obecavam! A iskreno,malo me muci moj novi fizicki izgled.:O

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here