|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomoć bebi sa grčevima
10.6.2010 15:47:06   
Pilence81
Mi nemam grcice da ne cuje zlo vec 5 dana bogu hvala,prestala sam joj davati Espumisan kapi i presla na Nursey i od tad nam je bolje,vise ne znam sta joj je pomoglo al nesto jeste.Samo nam je sad problem dok se jadnica ne iskaki user posted image

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 451
10.6.2010 15:50:37   
Pretty78
moram da vas pitam, ja Davidu dajem Espumisan , to sam davala i Martini  ali me zanimaju te Nursey kapi, da li je to bolje od Espumisana?

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Pilence81)
Direktna veza do poruke: 452
10.6.2010 15:51:17   
Iwana87
Mi imamo grceve,samo ne stalno.Kad se narucka i podrigne sve je ok,ali ako zaspi i ne uspe da izbaci vazduh mukica moja nista ne pomaze

Direktna veza do poruke: 453
10.6.2010 15:52:50   
Pilence81
Pretty,nama su se pokazale mnogo bolje,moja mala od kad dajem Nursey nema grcice,od Espumisana je samo da prostis prdela nista vise,a od Nursey-a su grcevi skroz nestali bogu hvala.Ja mojoj Leni koja ima 32 dana dajem 3x dnevno Nursey po 1ml u spricu pa u usta posle hranjena

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 454
10.6.2010 15:56:21   
Pretty78
U pravu si pilence i ja sam primetila da David mnogo prdi, verovatno je to od Espumisana, a Nursey jos nismo probali nikad...mislis da je bolji, da ga kupim user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

Direktna veza do poruke: 455
10.6.2010 16:26:20   
Anck Su Nmaun
Pa dobro je i kad prdi znaci da izbacuje gasove odnosno zaostali vazduh u crevima koji stvara grceve!

Ja sam joj davala samo Espumisan i mislim da je pomoglo!

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 456
10.6.2010 18:53:49   
Pilence81
Pretty,mislim da je bolje da koristis Nursey,meni se barem bolje pokazao,od njega su nam grcevi odmah presajali nakon par minuta,a od Espumisan kapi je malcka prduckala ali grcevi su bili prisutni,sad opet zavisi od bebe do bebe.Dajemo pare na kojekakve gluposti dnevno sto nebi dale 400 dinara da probamo,pokusaj mislim da ces imati efekta.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 457
11.6.2010 13:49:57   
maslinica
razlika izmedju espumisana i nursya, bar u nasem slucaju je ta sto mu je espumisan bio skroz zatvorio kaku, nije kakio celi jedan dan i odmah sam to iskljucila, znajuci da postoji mogucnost. kad sam mu dala, tad je bilo super iskakio se bar 5 puta taj dan, i onda je za 4 dana prestao kakiti i gasovi su bili jako bolni. tad kad nije kako, drugi dan pocela sa nursy sirupom 2x dnevno po pola doze, pise jedna kasikica dnevno. od tada prdecka bez problema, sve rafale kojima se i on nekad smeje, grcevi prestali, malo se pojave, ali cim dam sirup stanu momentalno.

Direktna veza do poruke: 458
12.6.2010 12:44:47   
Iwana87
Kupili nursy i poceli juce da koristimo,pa cemo da javimo rezultate,nadam se da ce da pomogne.

Direktna veza do poruke: 459
12.6.2010 15:34:46   
Pilence81
Maslinice i kod nas je isti slucaj,od Espumisana mi je maleckoj zatvorena kaka a prduckala je,a od Nurse-a prducka ali i kako bolje,onako je od Espumisana imala zatvor.Nama Nurse bvogu hvala pomaze,nema grcice vec par dana i ne vratili se,nadam se da ce i ostalim zenicama da pomogne.

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 460
12.6.2010 16:11:21   
Iwana87
I ja se tome nadam inace cemo zajedno da user posted image i Mihajlo i ja

Direktna veza do poruke: 461
12.6.2010 16:15:05   
maslinica
iwana87 mora da pomgne, ja sam isprobala sve, ali SVE i jedino nam to pomaze..evo vec 2 dana spava sam, inace je spavao iskljucivo na meni!!!

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 462
12.6.2010 16:17:11   
Iwana87
Daj Boze,samo mi imamo problem sto se on uvek prejede,gladno dete na majku,ne vredi ni da mu izvadis iz usta trazi pa trazi,i naravno povrati posle,pa mu dajem pre jela jer kontam ako se prejede da ce mleko da povrati a ne nursy

Direktna veza do poruke: 463
12.6.2010 22:21:48   
Pilence81
Ja sam Iwana imala isti problem sa mopjom malom,dok sam je dojila konstantno je povracala posle sisanja dok nisu dr ustanovili da nemam mleka dovoljno i da joj jednostavno ne prija moje mleko,od kad je hranim AD mlekom nemamo taj problem a Nursey ti je najbolje da dajes po 1ml 3 puta dnevno

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 464
12.6.2010 22:30:51   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: Pilence81

Ja sam Iwana imala isti problem sa mopjom malom,dok sam je dojila konstantno je povracala posle sisanja dok nisu dr ustanovili da nemam mleka dovoljno i da joj jednostavno ne prija moje mleko,od kad je hranim AD mlekom nemamo taj problem a Nursey ti je najbolje da dajes po 1ml 3 puta dnevno

A zašto ne daješ 5ml kako je preporučeno?
To je isto kao kada ti ne bi pila neki lek 4x, kako ti kaže dr, nego 2,3x dnevno. To je subdoziranje. A to što deluje je, verovatno, slučajnost.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

Direktna veza do poruke: 465
13.6.2010 10:28:50   
Pilence81
Pa nemamo grceve ali joj dajem preventive radi da se ne vrate.Nekako mi cudno da joj dam odjednom 5mluser posted image

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 466
14.6.2010 19:19:00   
Iwana87
Pilence ja delim na dve doze ujutru i uvece po pola.A on povraca jer je halapljiv(na majku:))pa jede i vise nego sto mu treba,cim je on za 20 dana dodao celo kilo super smo mi.A vidis i po kaki da li dobro jede ili ne.

Direktna veza do poruke: 467
15.6.2010 11:28:05   
Iwana87
Samo da kazem jedno veliko hvala za nursyuser posted image Cela tri dana i tri noci nemamo vise grceve,pu pu pu ne povratili se

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 468
15.6.2010 11:28:50   
New Mom
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 469
15.6.2010 11:34:34   
maslinica
ivana87, taman mislim kako ti moram poslati pp da pitam kako ste..e bas mi je dragouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 470
15.6.2010 11:37:44   
Iwana87
Jao zene user posted image user posted image user posted image radosti moje.Sad lepo isprduckamo sve te glupe gasove i onda smo mirni.Na +48(juce bilo ovde) jos samo nam grcevi fale pa da vristimo zajedno

Direktna veza do poruke: 471
15.6.2010 13:53:51   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: Pilence81

Pa nemamo grceve ali joj dajem preventive radi da se ne vrate.Nekako mi cudno da joj dam odjednom 5mluser posted image

Nisam ni ja davala odjednom. Mnogo je. I ja bi, bre, jedva to popila. Delila sam... 2x dnevno po 2.5ml u špric. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

Direktna veza do poruke: 472
15.6.2010 14:44:45   
Iwana87
Tako i ja Mishice,ne mislim da je mnogo vec necu da mi povrati pa onda nista tek nisam uradila

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 473
17.6.2010 10:28:39   
pepeljuga
kad bebi otprilike pocinju grcici? ja se sve pitam kako cu znati da je to to i sta prvo da uradim user posted image

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 474
17.6.2010 10:38:03   
Unica
mi jedno vreme nismo imali grceve pa su se vratili i poceli smo da pijemo Nursey koji nam je mnoooogooo pomogao. 

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here