Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 10.6.2010 15:47:06
|
|
|
|
Pilence81
|
Mi nemam grcice da ne cuje zlo vec 5 dana bogu hvala,prestala sam joj davati Espumisan kapi i presla na Nursey i od tad nam je bolje,vise ne znam sta joj je pomoglo al nesto jeste.Samo nam je sad problem dok se jadnica ne iskaki
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 10.6.2010 15:50:37
|
|
|
|
Pretty78
|
moram da vas pitam, ja Davidu dajem Espumisan , to sam davala i Martini ali me zanimaju te Nursey kapi, da li je to bolje od Espumisana?
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 10.6.2010 15:51:17
|
|
|
|
Iwana87
|
Mi imamo grceve,samo ne stalno.Kad se narucka i podrigne sve je ok,ali ako zaspi i ne uspe da izbaci vazduh mukica moja nista ne pomaze
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 10.6.2010 15:52:50
|
|
|
|
Pilence81
|
Pretty,nama su se pokazale mnogo bolje,moja mala od kad dajem Nursey nema grcice,od Espumisana je samo da prostis prdela nista vise,a od Nursey-a su grcevi skroz nestali bogu hvala.Ja mojoj Leni koja ima 32 dana dajem 3x dnevno Nursey po 1ml u spricu pa u usta posle hranjena
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 10.6.2010 15:56:21
|
|
|
|
Pretty78
|
U pravu si pilence i ja sam primetila da David mnogo prdi, verovatno je to od Espumisana, a Nursey jos nismo probali nikad...mislis da je bolji, da ga kupim
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 10.6.2010 16:26:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa dobro je i kad prdi znaci da izbacuje gasove odnosno zaostali vazduh u crevima koji stvara grceve! Ja sam joj davala samo Espumisan i mislim da je pomoglo!
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 10.6.2010 18:53:49
|
|
|
|
Pilence81
|
Pretty,mislim da je bolje da koristis Nursey,meni se barem bolje pokazao,od njega su nam grcevi odmah presajali nakon par minuta,a od Espumisan kapi je malcka prduckala ali grcevi su bili prisutni,sad opet zavisi od bebe do bebe.Dajemo pare na kojekakve gluposti dnevno sto nebi dale 400 dinara da probamo,pokusaj mislim da ces imati efekta.
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 11.6.2010 13:49:57
|
|
|
|
maslinica
|
razlika izmedju espumisana i nursya, bar u nasem slucaju je ta sto mu je espumisan bio skroz zatvorio kaku, nije kakio celi jedan dan i odmah sam to iskljucila, znajuci da postoji mogucnost. kad sam mu dala, tad je bilo super iskakio se bar 5 puta taj dan, i onda je za 4 dana prestao kakiti i gasovi su bili jako bolni. tad kad nije kako, drugi dan pocela sa nursy sirupom 2x dnevno po pola doze, pise jedna kasikica dnevno. od tada prdecka bez problema, sve rafale kojima se i on nekad smeje, grcevi prestali, malo se pojave, ali cim dam sirup stanu momentalno.
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 12.6.2010 12:44:47
|
|
|
|
Iwana87
|
Kupili nursy i poceli juce da koristimo,pa cemo da javimo rezultate,nadam se da ce da pomogne.
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 12.6.2010 15:34:46
|
|
|
|
Pilence81
|
Maslinice i kod nas je isti slucaj,od Espumisana mi je maleckoj zatvorena kaka a prduckala je,a od Nurse-a prducka ali i kako bolje,onako je od Espumisana imala zatvor.Nama Nurse bvogu hvala pomaze,nema grcice vec par dana i ne vratili se,nadam se da ce i ostalim zenicama da pomogne.
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 12.6.2010 16:11:21
|
|
|
|
Iwana87
|
I ja se tome nadam inace cemo zajedno da i Mihajlo i ja
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 12.6.2010 16:15:05
|
|
|
|
maslinica
|
iwana87 mora da pomgne, ja sam isprobala sve, ali SVE i jedino nam to pomaze..evo vec 2 dana spava sam, inace je spavao iskljucivo na meni!!!
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 12.6.2010 16:17:11
|
|
|
|
Iwana87
|
Daj Boze,samo mi imamo problem sto se on uvek prejede,gladno dete na majku,ne vredi ni da mu izvadis iz usta trazi pa trazi,i naravno povrati posle,pa mu dajem pre jela jer kontam ako se prejede da ce mleko da povrati a ne nursy
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 12.6.2010 22:21:48
|
|
|
|
Pilence81
|
Ja sam Iwana imala isti problem sa mopjom malom,dok sam je dojila konstantno je povracala posle sisanja dok nisu dr ustanovili da nemam mleka dovoljno i da joj jednostavno ne prija moje mleko,od kad je hranim AD mlekom nemamo taj problem a Nursey ti je najbolje da dajes po 1ml 3 puta dnevno
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 12.6.2010 22:30:51
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: Pilence81 Ja sam Iwana imala isti problem sa mopjom malom,dok sam je dojila konstantno je povracala posle sisanja dok nisu dr ustanovili da nemam mleka dovoljno i da joj jednostavno ne prija moje mleko,od kad je hranim AD mlekom nemamo taj problem a Nursey ti je najbolje da dajes po 1ml 3 puta dnevno A zašto ne daješ 5ml kako je preporučeno? To je isto kao kada ti ne bi pila neki lek 4x, kako ti kaže dr, nego 2,3x dnevno. To je subdoziranje. A to što deluje je, verovatno, slučajnost.
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 13.6.2010 10:28:50
|
|
|
|
Pilence81
|
Pa nemamo grceve ali joj dajem preventive radi da se ne vrate.Nekako mi cudno da joj dam odjednom 5ml
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 14.6.2010 19:19:00
|
|
|
|
Iwana87
|
Pilence ja delim na dve doze ujutru i uvece po pola.A on povraca jer je halapljiv(na majku:))pa jede i vise nego sto mu treba,cim je on za 20 dana dodao celo kilo super smo mi.A vidis i po kaki da li dobro jede ili ne.
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 15.6.2010 11:28:05
|
|
|
|
Iwana87
|
Samo da kazem jedno veliko hvala za nursy Cela tri dana i tri noci nemamo vise grceve,pu pu pu ne povratili se
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 15.6.2010 11:28:50
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 15.6.2010 11:34:34
|
|
|
|
maslinica
|
ivana87, taman mislim kako ti moram poslati pp da pitam kako ste..e bas mi je drago
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 15.6.2010 11:37:44
|
|
|
|
Iwana87
|
Jao zene radosti moje.Sad lepo isprduckamo sve te glupe gasove i onda smo mirni.Na +48(juce bilo ovde) jos samo nam grcevi fale pa da vristimo zajedno
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 15.6.2010 13:53:51
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: Pilence81 Pa nemamo grceve ali joj dajem preventive radi da se ne vrate.Nekako mi cudno da joj dam odjednom 5ml Nisam ni ja davala odjednom. Mnogo je. I ja bi, bre, jedva to popila. Delila sam... 2x dnevno po 2.5ml u špric.
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 15.6.2010 14:44:45
|
|
|
|
Iwana87
|
Tako i ja Mishice,ne mislim da je mnogo vec necu da mi povrati pa onda nista tek nisam uradila
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 17.6.2010 10:28:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
kad bebi otprilike pocinju grcici? ja se sve pitam kako cu znati da je to to i sta prvo da uradim
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 17.6.2010 10:38:03
|
|
|
|
Unica
|
mi jedno vreme nismo imali grceve pa su se vratili i poceli smo da pijemo Nursey koji nam je mnoooogooo pomogao.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.