|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 22.5.2010 10:39:01
|
|
|
|
Daca88
|
evo kopija posta iz III tromesecja Danas sam bila na 3d uz,ujedno i treci-zadnji expertni. Prvo smo mm i ja dugo gledali bebicu,a onda su je merili. Beba je upravo spavala kada je doktor stisnuo stomacic.Uf sto je protestovao sto ga budimo Prvo je protrljao oci sa rukicama,onda se poceo protezati,da bi zatim poceo da se plezi.Umrli smo od smeha,mangup mali.Plezio nam se dobrih 3 minuta,pa je onda zalepio jezik za bradu .Zatim je poceo da zeva,pa zeva,pa zeeeva,umoran covek,nije se naspavao .Onda je poceo da mi skace stomak,i kaze dr."Evo ga,stuca",ja na to kazem da on jako puno stuca,a dr kaze"Pa,nije ni cudo kad izvodi ovakve grimase,zeva i plezi se,pa se naguta plodove vodice".Onda smo ga gledali dok stuca,i dok smo ga posmatrali on je odlucio da bude malo bezobrazan i pocasti nas divnim gestom Uhvatio se za svog djokicu i dirao ga prsticima .MM nije mogao da veruje kad je to video,a on ga dira pa dira,i doktor je umirao od smeha.Kada je prestao da stuca pocelo je merenje,a beban je uzeo da mlatara rukicama kao da nam mase ,rastopili smo se od miline. Od temena do zadnjice je dugacak 30 cm,posle mu je merio i butnu kost,pa nogice i sve kaze kad se to sabere dugacak je oko 40-42 cm od glave do pete. Obim glavice mu je 28 cm,i kaze dr to ce rasti jos nekih 4 do 6 cm,jer uglavnom je bebama po rodjenju obim glavice 32-34 cm. U duzinu ce da naraste jos koji cm,nece mnogo kaze,jer uglavnom ce sada dobijati vise na tezini nego na rastu. Obim stomacica je 26,5 cm...druge mere necu da pisem,ali merio je sve i svasta. Ima kosicu i obrve,i obrazcice . Tezak je 1680 grama . Plodova voda normalna,posteljica zadnji zid,visoko usadjena. Starost po ZM 31+1 Starost po UZ 31+5 jedino mu kao obim stomacica zaostaje za -2 dana,ali kaze dr.da je to verovatno zato jer sinoc nisam vecerala,a jutros nisam doruckovala,pa se mali covek nije dosta najeo . Svi organi i sve mere su ok,kaze beba je zadovoljna,smesi se,odgovaraju mu uslovi u maminoj tibi . Dobili smo u poklon malu radosnicu,razne vizit karte,i bombone . Tatica je trazio da mu odstampaju koju slicicu,pa su tati odstampali bas ono gde dira svog pisu ,i jos jednu glavica iz profila,slike su crno bele.Bebu smo posmatrali u 3d,merenje je islo u 2d obican. Ja sam trazila snimak na cd,upisali su mi adresu i ocekujem za koji dan da mi stigne. Bas sam hepi .
|