|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu
5.6.2010 9:03:41   
Anoniman
Joooooj,lana...bas mi je zao...user posted image
Dorice,kad budes mogla javni se za setnje user posted image !

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 1026
5.6.2010 10:16:56   
gagins
IZVORNA PORUKA: lanajelena

user posted image user posted image ja najverovatnije moje user posted image necu povesti curi joj nos(nema temp.) ali mi je frka  zbog druge dece...ako se ne iskomplikuje nista do popodne ja i user posted image dolazimo,ali se moramo ubrzo ponovo sastajati cele nedelje sam joj pokazivala gde cemo ici i ko ce sve biti...nemam user posted image da joj kazem da nece ici ovog puta 

Bas mi je zao Lanajelena,ja nesto razmisljam da Luku ostavim tati,ali cu ipak doci i sauser posted image i sauser posted image !

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1027
5.6.2010 11:14:00   
Anoniman
Jao,kako ce nas biti puno,razbolece se tamo svi kad nas vide sa sve kolicima i skakutavcima user posted image

(odgovor članu gagins)
  Direktna veza do poruke: 1028
5.6.2010 15:34:57   
Anoniman
Luka kašljuca, ali to je zbog nosa. Dr kaže da je zdrav, te ga ja neću ostaviti kod kuće. Lanajelena, mislim da nos nije razlog da je ostaviš kod kuće.

Doći će jedna moja drugarica sa user posted image , nadam se da vam ne smeta. Ko je bio na RR deda mrazu, zna je.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1029
5.6.2010 15:37:43   
tixy1
Cure, vidimo se!
Jel treba da se doteram? :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1030
5.6.2010 16:11:12   
cicko
Pa naravno!!! Ma salim se, samo opusteno Tixy!

IZVORNA PORUKA: tixy1

Cure, vidimo se!
Jel treba da se doteram? :)

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 1031
5.6.2010 19:52:46   
Anoniman
Bilo nam je diiiiiiiiiiivnooooooooooooooooooo,hvala svima na lepom drustvu i hvala Dunji na pokloncicima user posted image ....kad sam dosla kuci shvatila sam da nemam NI JEDNU zajednicku sliku sa vama,samo sam vas fotkala user posted image ...priznajem,ja sam kreten user posted image !

< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 5.6.2010 19:53:31 >

(odgovor članu cicko)
  Direktna veza do poruke: 1032
5.6.2010 19:56:43   
gagins
Bilo nam je odlicno,jako sam se radovala ovom susretu i nadam se da ce biti cesci!Takodje da se zahvalim Dunji na poklonu i svima na prelepom drustvuuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1033
5.6.2010 20:00:21   
buhla
hocemo slike, hocemo slike! user posted image user posted image user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 1034
5.6.2010 20:02:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: buhla

hocemo slike, hocemo slike! user posted image user posted image user posted image
Ja cu malo kasnije prebaciti pa cu postaviti,ali nema mene user posted image

(odgovor članu buhla)
  Direktna veza do poruke: 1035
5.6.2010 20:07:07   
gagins
Ma ne brini se,sigurno te ima na bar jednoj sto je slikala Dunjauser posted image !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1036
5.6.2010 20:08:58   
Maya21
Mislim da je nas jednom uhvatila Dunja user posted image onako usput user posted image

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 1037
5.6.2010 20:12:19   
diamond
Evo i mene, bilo je divno....
JMPM ima te na Dunjinim slikama, prebacili smo ih na moj lap top pa cu ih uskoro okaciti...

E sada Neko je zaboravio foto aparat(mislim da je tixi) on je kod mene i neka mamika je zaboravila zelenu NUK flašicu( mislim da je novosađanka) i ona je kod mene...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 1038
5.6.2010 20:12:52   
cicko
user posted image meni je zao sto nisam sve devojke uspela da upoznam...

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1039
5.6.2010 20:16:50   
Maya21
Meni isto user posted image eto sa Diamond se nisam ni upoznala, cini mi se user posted image

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 1040
5.6.2010 20:17:53   
lanajelena
evo i ja da sumiram utiske...zao mi je prvo sto sam kasnila...devojke su skroz simpaticne jedino sto je bilo nemoguce sa svima popricati,nadam se da cu imati jos puno prilika user posted image i da cu drugi put povesti moje user posted image koje je bilo odusevljeno poklonom 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1041
5.6.2010 20:18:08   
New Mom
Kad ste pre sele za kompjutere? user posted image user posted image user posted image
Znači, jaaaako mi je drago što smo se upoznali i hvala Dunji na poklonu! P.S. Moram da priznam da me je bila malo frka, ja sam malo kao nekuvana noga kad je novo društvo u pitanju, ali sa vama je bilo lako! user posted image user posted image user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 1042
5.6.2010 20:19:59   
Maya21
Meni jedno dete zaspalo a drugo ce uskoro, samo da mu tata isprica pricu user posted image znaci ja sam free user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1043
5.6.2010 20:21:28   
simke
user posted image Idem da okupam Sinišu,pa ću da se vrnemuser posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1044
5.6.2010 20:24:05   
diamond
ej žene drage, ja ću uskoro da postavljam slike, mislim da sam popamtina sve nick-ove...ako nisam ispravite me i nemojte da se ljutite...

stvarno nas je bilo puno i bili smo raštrkani po celom klubu, pa nije bilo ni izvodljivo da se sve upoznamo...ali ima dana...
meni je bilo super i sve devojke su divne....nisam sve uspela dobro da upoznam, ali se nadam ponovnom okupljanju

Maya, nismo se upoznale user posted image , ali znam te ptico koja si...user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1045
5.6.2010 20:25:41   
tixy1
IZVORNA PORUKA: diamond

Evo i mene, bilo je divno....
JMPM ima te na Dunjinim slikama, prebacili smo ih na moj lap top pa cu ih uskoro okaciti...

E sada Neko je zaboravio foto aparat(mislim da je tixi) on je kod mene i neka mamika je zaboravila zelenu NUK flašicu( mislim da je novosađanka) i ona je kod mene...user posted image user posted image user posted image

diamond, poslala sam ti pp!!!

hvala sto si mi pokupila aparat, kad se sad nisam shlogirala, nikad necu!!! user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 1046
5.6.2010 20:28:09   
Maya21
iiiih mene neko da ne primeti, pa videla si kolika sam, kao nekauser posted image  user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 1047
5.6.2010 20:28:52   
diamond
nema na čemu draga...user posted image

odgovorila....

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 1048
5.6.2010 20:30:07   
diamond
IZVORNA PORUKA: Maya21
iiiih mene neko da ne primeti, pa videla si kolika sam, kao nekauser posted image  user posted image

hm...ja sam te ipak upamtila po plavkastoj majici....user posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1049
5.6.2010 20:36:50   
tixy1
idem sad da peglam, da se smirim- zbog frke oko fotoaparata

A, da, bilo je super, opusteno i lepo, sve su cure sjajne, samo se nismo sve upoznale

Sledeci put isto, obavezno dolazim, ali necu nositi fotoaparat, nije tehnika za seljanku

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here