Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:16:09
|
|
|
|
gagins
|
Imas primedbe Dora?!?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:17:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagins Imas primedbe Dora?!? Ma samo da je vidim pa ću da je
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:17:25
|
|
|
|
Maya21
|
Ma stajemo sigurno jer oni imaju iza jos jedan deo. Tashke. Lilly secate se kad smo isle u pozoriste da je tamo bio neki izbor za ne-znam-sta... Jedino ako to iznajmljuju samo za posebne prilike i za neki novac ... Treba se raspitati
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:18:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da je to za rođendane, ali nisam sigurna.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:19:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Maya, imaš pitanje vezano za anesteziologa u temi CR sa spinalonom.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:19:46
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Dora Što me ne voliš više??? Inače, jesi videla da kasniš sa prijavom deteta u SUP i šta će da ti se desi ako to ne obaviš uskoro? Nemoj da me plašiš šta će da mi se desi? Oće da me hapse? Nisam još odležala ni onu za brzu vožnju BTW, VOLIIIIM TE, TAŠKEEE pardon
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:20:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Pisale smo New Mom i ja u onom Roditeljski dodatak... vidi.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:21:18
|
|
|
|
simke
|
Ma,idemo tamo,pa ako se pobune pustićemo Tashu na njih ,ako se budu još bunili pustićemo meneeee Kontam ako i u subotu bude ovakvo vreme,da tamo ne bi trebalo da bude gužva...ili sam u zabludi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:22:40
|
|
|
|
Dora
|
Volim i tebe Mayo, spasioče! Da mi nije Maje, ostala bih bez ručka, sama...bespomoćna... I ne bih imala s kim kafu da pijem... A Balša bi me udavio od dosade
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:24:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako si me nasmejala... ne znam dal više sa tim da ćeš me pustiti na njih, ili da neće biti gužva ako bude padala kiša.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:25:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Volim i tebe Mayo, spasioče! Da mi nije Maje, ostala bih bez ručka, sama...bespomoćna... I ne bih imala s kim kafu da pijem... A Balša bi me udavio od dosade Ju... ništa ne razumem... ali Maya, dođi i meni da skuvaš ručak, zabavljaš dete i mene dok pijemo kafu! Jao bre žene, kada će prestati ova kiša, da se šetamo?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:26:51
|
|
|
|
simke
|
Bolje da se smejemo,nego da plačemo Kako smo krenule,nećemo se nikad dogovoriti oko mesta
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:28:20
|
|
|
|
gagins
|
Ma ja predlazem da se samo pojavimo na vrata,pa oni neka gledaju sta ce i gde ce sa nama ,mislim da kad vide koliko nas je nece tako lako propustiti da zarade !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:29:40
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Dora Volim i tebe Mayo, spasioče! Da mi nije Maje, ostala bih bez ručka, sama...bespomoćna... I ne bih imala s kim kafu da pijem... A Balša bi me udavio od dosade i ja tebe darlin' tu sam kad god zatreba, ionako me Maki davi da opet idemo kod Luke i Balse
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:31:12
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Maya, imaš pitanje vezano za anesteziologa u temi CR sa spinalonom. odgovorila
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:34:52
|
|
|
|
Anoniman
|
simke, samo na slonovima će da zarade 18x300din a gde smo mi slonice sa kafom Baš sam kontala kako to beograđanke ladno: Večeras tu i tu, i gotovooooo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:40:44
|
|
|
|
Dora
|
Da smo sve bez dece i slobodne za noćni provod, znala bih ja gde ćemo ovako, sve mi jedno
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:40:47
|
|
|
|
Maya21
|
kad nemaju toliko slonića treba i njih smestiti
< Poruku je uredio Maya21 -- 1.6.2010 23:44:10 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:56:07
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja vas nista ne kontam... Gde se do kraja ide?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:56:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell Ja vas nista ne kontam... Gde se do kraja ide? Javić ti.. nće se to još skoro znati!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 0:05:10
|
|
|
|
Dora
|
ko španska serija, saznaćemo u zadnjoj epizodi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 0:08:45
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: lothroniell Ja vas nista ne kontam... Gde se do kraja ide? Javić ti.. nće se to još skoro znati! molim te da pp obavestis mame gde je skup da ne bi dosao neki gospodin u stiklama
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 0:28:46
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Dolazim bez bebe. Jedna kolica manje. Pa i ja imam dusu, hocu na miru da popijem kafu i da se ispricam. Ali ne znam GDE da dodjem?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 0:59:45
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 Ma stajemo sigurno jer oni imaju iza jos jedan deo. Tashke. Lilly secate se kad smo isle u pozoriste da je tamo bio neki izbor za ne-znam-sta... Jedino ako to iznajmljuju samo za posebne prilike i za neki novac ... Treba se raspitati Mislim da je to rođendanski program
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 1:08:59
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Al' smo komplikovane, svaka cast Beogradjankama! Nama ugoditi je cudo!!! I ko ce proveriti sta se desava u igraonici kod pozorista mladih?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?