Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 13:21:02
|
|
|
|
lanajelena
|
ja planiram da dodjem gde god da se dogovorite ...samo se nadam da mi se nece cerkica razboleti posto je danas krenula posle duze vremena u vrtic a jedva ceka subotu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 13:38:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica !Hoces li nam ti moci proveriti?Jedva cekaaaaammmmm Ne. Pada kiša. IZVORNA PORUKA: simke IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Moze i da se dzadzi, Šta znači džadži? Pušenje je dozvoljeno IZVORNA PORUKA: Dora kad odete u igraonicu ako budete s puno dece dogovorite popust, cenjkajte se. Ipak je to puno dece, može se termin zakupiti na 2 sata nešto ne mnogo skupo, pa kad budete znale koliko dece će biti, možda je bolje zakupiti termin jer se uz to dobije i sokić za dete. A ovako, na cenu karte dodaj bar jedan sokić to je +130 din.a moji popiju i po dva ovo je samo predlog. U Pozorištu mladih za 300din dobiješ celodnevnu ulaznicu (kako je meni ovo glupo) i sokić. Mali lavirint je rođendaonica, baš sam juče zvala da rezervišem za Lukin rođus. 2,5 sata, prostor i animatori, cena varira od broja osoba (broje se i odrasli): 20 osoba - 5000 25 osoba - 5500 30 osoba - 6000 Nije uključeno piće, ni ništa, sve se donosi. (Ja sam inače prezadovoljna) Imam jedno igrajuće dete, nadam se da neće do subote opet biti bolesno, jer onda nećemo doći ni ja ni on. Mislim da se to ne treba tako ugovarati, jer niko ništa ne može da garantuje. No, kako god se dogovorite - važi, ja sam za.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 13:57:32
|
|
|
|
ivak
|
Ja imam jedno igrajuce dete, i ako se nista ne promeni do subote dolazimo.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 18:28:34
|
|
|
|
lanajelena
|
jedno i jednog
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 18:31:49
|
|
|
|
Anoniman
|
simke, moraš da prepraviš ono +1, +2 na slonove i bebe...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 18:47:34
|
|
|
|
simke
|
Dunja je tražila spisak sa dečurlijom Što se igraonice tiče,slažem se da je glupo da unapred rezervišemo,jer nikad se ne zna šta može da iskrsne. Žene,vreme smo odredile,ali još nismo skontale gde ćemo Da li neko može da proveri igraonicu u Pozorištu mladih,da slučajno nema neki rođendan
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 18:49:04
|
|
|
|
lanajelena
|
ha ha ...kao i uvek zanimljiva Tasha
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 20:34:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Žene,vreme smo odredile,ali još nismo skontale gde ćemo Da li neko može da proveri igraonicu u Pozorištu mladih,da slučajno nema neki rođendan Ja sam upala jednom u vreme rođendana, pustili su nas u igraonicu, samo je bila malko gužva. Kada sam počela da se nećkam, rekla mi je teta "Za koji minut će oni u drugi deo na tortu i ne-zna-kakav program". Lanajelena, nisam ništa loše mislila, baš mi se dopalo.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 20:55:04
|
|
|
|
lanajelena
|
vec sam mislila sa ovom zenom ne mogu da uspostavim nikakav kontakt ...mogu ti reci da si me i rasplakala...ja htela da bude zanimljivo a dete mi ispalo slon
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 21:36:25
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena ha ha ...kao i uvek zanimljiva Tasha
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 21:39:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: simke Dunja je tražila spisak sa dečurlijom Tako je-iz nekog razloga sam tražila. Hvala Simke puuuuno
< Poruku je uredio dunja -- 1.6.2010 21:42:12 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 21:44:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena ja htela da bude zanimljivo a dete mi ispalo slon ali JESTE zanimljivo, što si htela to se i desilo, baš si nas nasmejala mila
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 22:17:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena vec sam mislila sa ovom zenom ne mogu da uspostavim nikakav kontakt ...mogu ti reci da si me i rasplakala...ja htela da bude zanimljivo a dete mi ispalo slon A ja sam plakala od smeha kada sam videla, jer mi je bilo mnogo slatko... skroz mi se uklopilo u opis deteta koje skakuće i ne može da se smiri. IZVINI! Zaista nisam želela da te uvredim!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 22:32:47
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena vec sam mislila sa ovom zenom ne mogu da uspostavim nikakav kontakt ...mogu ti reci da si me i rasplakala...ja htela da bude zanimljivo a dete mi ispalo slon Joj draga,ja pomislila kako mom detetu više odgovara Tasmanijski đavo,nego slon ,ali nema takvog smajlija Meni je bilo skroz slatko Evo sad ću da dodam na spisak
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 22:46:10
|
|
|
|
simke
|
Datum 05.06 Ellenica+1 Nedja+1 simke+1 Jos malo pa mamica+1 dunja gagins+2 lanajelena+2 jance Mari86 ksenija81 New Mom+1 Novosadjanka T.+3 Tashke+1 Nella79 viking Dora+3 Lilly T+1 diamond Ana cicko+1 Maya21+2 Yell+1 tixy1 LillyRR+1 afrodita+2 sareno cvece+3 ivak+1 lothroniell+1 Molim vas,ako neko nije na spisku,neka se javi Stavljam predlog na glasanje: igraonica O-klub Pozorište mladih u 17h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 22:52:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Koliko slonova!!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 22:56:00
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 22:56:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa u koju igraonicu će nas pustiti???
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 22:57:13
|
|
|
|
gagins
|
Odlicni su vam ovi sloncici i bebice,ja sam se isto nasmejala,ne brini Lanajelena,Taske je super cura (imala sam priliku da je upoznam). Vreme i mesto odgovaraju,samo da se uklopim sa zaovom(a verovatno hocu,jer imam ogromnu zelju da vas,odnosno nas sve vidim na okupu u ovom broju).
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:00:25
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Pa u koju igraonicu će nas pustiti??? Ne znam Je li ta u Pozorištu mladih mala Ja sam bila samo u Starli-ju,tamo bismo stali,ali mi se ne sviđa što im je kafić na spratu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:09:43
|
|
|
|
Anoniman
|
odrasli: 28 : 18 sa kolicima pretpostavljam: 11 Klinci u igraonicu staju sigurno, ali miiiiiiii.... sa 11 kolica... ma i bez njih... zauzimamo ceo kafić... KLIK slika 8 je kafić u pozorištu mladih
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:12:26
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: gagins Odlicni su vam ovi sloncici i bebice,ja sam se isto nasmejala,ne brini Lanajelena,Taske je super cura (imala sam priliku da je upoznam). Vreme i mesto odgovaraju,samo da se uklopim sa zaovom(a verovatno hocu,jer imam ogromnu zelju da vas,odnosno nas sve vidim na okupu u ovom broju).
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:14:49
|
|
|
|
simke
|
Pa,onda nam preostaje samo Starli ili Puf-puf u Bazaru
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:15:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Dora Što me ne voliš više??? Inače, jesi videla da kasniš sa prijavom deteta u SUP i šta će da ti se desi ako to ne obaviš uskoro?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 23:15:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa nije ni Puf-Puf mnogo veći.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?