|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu
16.5.2010 23:48:17   
cipiripi
Nek meni pravi drustvo i pije cedjenu pomorandzu user posted image user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 1201
16.5.2010 23:50:47   
Pipi duga carapa
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Nek meni pravi drustvo i pije cedjenu pomorandzu user posted image user posted image user posted image user posted image
Moze,moze ali bi on i malo loze ili dunjeuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1202
17.5.2010 0:20:46   
cipiripi
E vala nek dodje kod mm na kajsiju...domaci..a nas dve cemo se snaci sa ostalim curama user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1203
17.5.2010 0:31:54   
Pipi duga carapa

E vala nek dodje kod mm na kajsiju...domaci..a nas dve cemo se snaci sa ostalim curama user posted image user posted image user posted image
Vazi duso user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1204
17.5.2010 7:42:51   
Anoniman
JA SAMO DA PREDOČIM DA SAM JA JEDNA SUPER RIBA,ALI NEŠTO MI U SUBOTU DAN NIJE BIO ZA SLIKANJEuser posted image user posted image user posted image user posted image (jbt.ni na jednoj slici nisam ispala normalno)

inače,još sam pod utiskom.....neke sam znala od ranije,a Cipi,Ivu,Nejti i Ninu sam sad upoznala....i presrećna što u životu imam nešto ovako...priliku da upoznam divne ljude,tj.žene....

jedva čekam sledeći put,naravno sa još više žena...i deceuser posted image user posted image user posted image

a put do Nbgd-a je bio kao u horor filmu, ali naša rajderka Veca je sestra od teke Šumaheru pa smo dobro prošle....user posted image ja čekala mm ispred zgrade par minuta,posle se malo zgrejali i taaaaako.....user posted image user posted image user posted image
sve u svemu-divaaaan dan iako je bilo nevremeuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1205
17.5.2010 9:46:27   
Veca77
Banini, mila, nemoj da se tripujes, uopste "nisi" dobra riba, prema tome nema brige!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aj' mi, leba ti, reci gde to nisi ispala OK. Pa ne moze se, zeno, na svakoj slici pozirati kao da si na dodeli Oskara, ili vec cega user posted image user posted image user posted image
Super si mi, banderasice moja!

A voznja - za pamcenje! Ni brisaci u petoj brzini nisu uspevali da obrisu staklo na soferki! Da sam vozila moj stari Yugo, 5 puta bi mi se gasio (svaki put kad bih presla preko bare dublje od 5 cm)user posted image user posted image user posted image

I ja se radujem sledecem okupljanju!! user posted image user posted image user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1206
17.5.2010 21:34:45   
Tulija
Devojke user posted image user posted image user posted image
slike su vam super, sve ste slatke nasmejane,
vidi se da vam je prijalo druzenje...
bice ih valjda jos pa da se i mi ostale pridruzimo i druzimo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 1207
18.5.2010 7:35:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: banini

JA SAMO DA PREDOČIM DA SAM JA JEDNA SUPER RIBA,ALI NEŠTO MI U SUBOTU DAN NIJE BIO ZA SLIKANJEuser posted image user posted image user posted image user posted image (jbt.ni na jednoj slici nisam ispala normalno)

Extra si ispala....I super si ribauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1208
18.5.2010 8:57:44   
Dudu25
Sve ste prelijepe joj voljela bi da sam i ja tu user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1209
18.5.2010 9:35:00   
Maza82
Drage moje super su vam slike, sve ste ispale slatke i preslatke user posted image
Kako sam ljubomorna, hoću i jaaaaa user posted image  

svako zašto, ima svoje zato......

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1210
18.5.2010 9:47:11   
Anoniman
jaoj, cure, pa kako ja nisam videla ovu temu?!?!? kako mi je krivo sto nisam videla, bas bi mi prijalo takvo druzenje...
Devojke, ocete li usjkoro ponovo tako nesto? user posted image

(odgovor članu Maza82)
  Direktna veza do poruke: 1211
18.5.2010 9:53:57   
Trcosava
Trinny verujem da će biti i pre, ali računaj da će biti u avgustu jedno okupljanje user posted image user posted image user posted image
Tad ja doilazim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sa sve Anom user posted image

p.s. divne ste mi i slatke samo ste maaaaaaaaaaaaaaalko čupave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obožujem vas mloooogooo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Trcosava -- 18.5.2010 9:55:11 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1212
18.5.2010 10:03:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trcosava

Trinny verujem da će biti i pre, ali računaj da će biti u avgustu jedno okupljanje user posted image user posted image user posted image
Tad ja doilazim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sa sve Anom user posted image

p.s. divne ste mi i slatke samo ste maaaaaaaaaaaaaaalko čupave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obožujem vas mloooogooo user posted image user posted image user posted image user posted image

jaoj, pa bilo bi lepo kad bi bilo i ranije... ja bi trebalo u avgustu da krenem sa poslom! smrc, smrc... pojma nemam kakva cu biti s vremenom tada...
Ja nemam pojma kako organizujete to, jer kad vam dune, ili ima nekog sablona vremenskog?
p.s. nazalost, nikad na vreme "ne uhvatim" dogovaranje... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 1213
18.5.2010 10:17:58   
Nena81
Trinny ne placi draga cim se ovo vreme prolep[sa eto opet kafenisanja ko hoce sa sve bebama moze. Samo ja da zalecim prst da mogu da hodam ko covek i poteracu ove curke u neku bastu.user posted image user posted image

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1214
18.5.2010 10:25:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trinny

jaoj, pa bilo bi lepo kad bi bilo i ranije... ja bi trebalo u avgustu da krenem sa poslom! smrc, smrc... pojma nemam kakva cu biti s vremenom tada...
Ja nemam pojma kako organizujete to, jer kad vam dune, ili ima nekog sablona vremenskog?
p.s. nazalost, nikad na vreme "ne uhvatim" dogovaranje... user posted image user posted image user posted image

Draga, pusticu ti ja sms, cim krene dogovaranje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1215
18.5.2010 10:30:31   
Trcosava
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da slučajno ne omaši koji redak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trinny user posted image

nadam se da ne radiš popodne, jer verujem da bi okupljanje bilo negde u popodnevnim časovima, neka baštičonja u 'ladovinici

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1216
18.5.2010 10:37:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

IZVORNA PORUKA: Trinny

Draga, pusticu ti ja sms, cim krene dogovaranje user posted image

e, moze, moze, dogovoreto!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1217
18.5.2010 10:38:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trcosava

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da slučajno ne omaši koji redak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trinny user posted image

nadam se da ne radiš popodne, jer verujem da bi okupljanje bilo negde u popodnevnim časovima, neka baštičonja u 'ladovinici

pa, do 16h, a radim u centru, tako da mislim da ponekad mogu da eskiviram da stignem kuci na vreme! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 1218
26.5.2010 0:36:49   
Anoniman
Zenske, kome se pije kafica u petak?  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1219
26.5.2010 0:37:29   
cipiripi
Meni meni meni meni meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.Nejt
2.Cipi

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1220
26.5.2010 0:39:24   
Anoniman

Meni meni meni meni meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.Nejt
2.Cipi

user posted image user posted image

Dve zaludne, uvek prve na spisku user posted image

OTI, Minavb(ako se ne porodis), Trinny... koga se jos nisam setila da ne radi, a da je propustio druzenje user posted image
Ostale devojke koje ste bile prosli put??? user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 1221
26.5.2010 0:40:25   
cipiripi
Ovim putem javno pozivam Kali i 2002m da dodju..
Ako 2002m ne sme da vozi (a ne sme) nek prepusti Kali volan i ocekujemo ih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1222
26.5.2010 0:40:54   
Anoniman

Ako 2002m ne sme da vozi (a ne sme) nek prepusti Kali volan i ocekujemo ih user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 1223
26.5.2010 0:41:06   
cipiripi
Dunja.. vidim te... user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1224
26.5.2010 0:52:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

user posted image user posted image user posted image

Kahm, kahm ...user posted image
Ček* da 2002m pročita.... user posted image

Rado bih došla...ako iskombinujem nešto javiću ... user posted image
Moj stojdža i nije toliko pouzdan po brdovitom Beogradu ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here