pepino
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: pepino Ti si nesto drugo,dosla si i z druge drzave,radila si to sto jesi,pa ti je bilo nezgono,razumijem te,ali ova ,,epidemija,, nije od toga,mnogi se foliraju vjeruj mi,cuju jedni od drugih pa kao nesto izvrcu,uvrcu,ja sam se znala zbog toga posvadjati sa bratom i sestrom koji zive vec godinama u B.L. ,ni oni nisu iz Bosne(izbjegli iz Hrvatske),a poceli ekavicu da govore,mislim ,jos mi je sestra takodje novinar.Jelo skontala si mozda,ali ne mogu ti sad objasniti konkretnije na sta mislim,ajd kad se vidimo jednom prilikom na RR susretu u B.L. objasnicu ti malo bolje vazi. ps, videla sam taću sinoć udaje se, al to si već sve čuuuulaaaa... i tako da ne bude OT - i ja kazem "zaspem", al kad pisem nesto ozbiljnije, napisem ispravno. ne mogu to da menjam, to mi je od kad sam prvi put zaspala, ispalo bi kao da vise ne spavam, ako jednom tek tako zaspim, umesto zaspem E to je vec komplikovano jako,o tome se moze naglabati ihahaj.... Ma nisam ni ja najpismenija,ako se tako kaze,nidje veze ,ato puno i ne pisem na ovu temu,al eto to mjesanje ekavice mi bas upalo u oko P.S.Nisam cula za nju,al ona je vec udata,tako ja to gledam kad neko zivi sa momkom,tu je sve gotovo Nek joj je sa srecom!
|