|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Amniocenteza?
11.4.2010 20:35:40   
tuturutu
Snelle hvala ti mnogo...podrska mi mnogo znaci...ali ne moze covek da bude miran...doduse, oba lekara su mi rekla da im na ultrazvuku sve izgleda ok..ali dovoljno je da su jedni rezultati losi da covek nije miran

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 276
12.4.2010 0:00:05   
Snelle
IZVORNA PORUKA: tuturutu

doduse, oba lekara su mi rekla da im na ultrazvuku sve izgleda ok..

Ovo je najbitnije, jer ti testovi po meni uopste nisu validni i tu su samo da nas bespotrebno naplase. Javi nam obavezno dobre rezultate user posted image a u medjuvremenu nam se pridruzi i na drugim temama!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu tuturutu)
Direktna veza do poruke: 277
21.4.2010 17:23:14   
tuturutu
Snelle, stigli su rezultati...sve je ok, cekam devojcicu..
Jako mi lose ide komunikacija preko neta, nisam vicna ovim forumima, pa me uputi kako da se prikljucim ostalim temama. Hvala ti jos jednom!!!

(odgovor članu tuturutu)
Direktna veza do poruke: 278
21.4.2010 18:18:43   
Snelle
Divna vest, baš mi je drago da je sve u redu user posted image

Za početak, prijavi se na Spisak RR trudnica - KLIKNI

Da bismo svi znali u kojoj si nedelji trudnoće, postavi tiker (kad predješ mišem preko mog imena videćeš koja sam ja nedelja trudnoće) - KLIK

Pošto si trudnica, možeš da se priključiš na sledećim forumima vezano za trudnoću i porodjaj - KLIK
ili na forum U iščekivanju deteta - KLIK
U okviru ovog foruma imaš temu Trudnice II tromesečje, kojem, koliko sam ja shvatila, ti pripadaš, pa možeš da razmenjuješ iskustva sa ostalim trudnicama - KLIK

Mislim da ti je za početak dovoljno, vremenom ćeš se uhodati user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 21.4.2010 18:19:22 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu tuturutu)
Direktna veza do poruke: 279
12.5.2010 15:56:51   
simke
Imam pitanjceuser posted image Koliko treba mirovati posle ACuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 280
12.5.2010 15:58:43   
liliana
Meni su rekli par sati, ali i da je poželjno što manje se kretati tog dana.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 281
12.5.2010 16:11:07   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: simke

kad sam ja radila kordocentezu zenama koje su radile amnio rekli su tog dana lezanje a sutra kao da nista nije bilo user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 282
12.5.2010 16:21:14   
simke
Hvalauser posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 283
12.5.2010 16:26:22   
pahulja76

Hvalauser posted image

nema na cemu draga user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 284
12.5.2010 18:25:40   
New Mom

Zvanična preporuka je tri dana.
Lično, ništa posebno, mene je taj dan kasnije malo bolela rana, oteklo je, i sutradan sam imala osećaj da sam radila 1000 trbušnjaka.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 285
17.5.2010 20:57:05   
Bickalica
Pozdrav svima,
da li ima neko kome nije uspela amniosinteza,?
Uzeli su mi uzorak pre pet nedelja, u N.Frontu, i licno sam ga nosila u Palmoticevu na analizu, gde su mi rekli da je rezultat za tri nedelje. Pozvala sam za tri nedelje, rekli su mi da nije gotov da zovem za 7 dana, inace samo sredom daju informacije, ponovo nije gotov, kazu mi da to ide jako sporo. Sestra mi rece da ne treba da panicim jer to ne znaci da nesto nije u redu, ali kako moze da zna kada rezultat nije gotov.Rekla mi je da ce u sledecu sredu znati sigurno da li je uspelo ili nije, posto kaze da je bilo malo nekih celija u uzorku. Nisam do sada cula da to moze i da ne uspe.
Ako neko zna nesto, bas sam nestrpljiva...user posted image Bickalica

http://lilypie.com/myFacebook.php/d74d97093f86ddea7a320f3bf7307f03

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 286
18.5.2010 12:51:04   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: Bickalica

Pozdrav svima,
da li ima neko kome nije uspela amniosinteza,?
Uzeli su mi uzorak pre pet nedelja, u N.Frontu, i licno sam ga nosila u Palmoticevu na analizu, gde su mi rekli da je rezultat za tri nedelje. Pozvala sam za tri nedelje, rekli su mi da nije gotov da zovem za 7 dana, inace samo sredom daju informacije, ponovo nije gotov, kazu mi da to ide jako sporo. Sestra mi rece da ne treba da panicim jer to ne znaci da nesto nije u redu, ali kako moze da zna kada rezultat nije gotov.Rekla mi je da ce u sledecu sredu znati sigurno da li je uspelo ili nije, posto kaze da je bilo malo nekih celija u uzorku. Nisam do sada cula da to moze i da ne uspe.
Ako neko zna nesto, bas sam nestrpljiva...user posted image Bickalica

kada sam bila u frontu za kordo, cula sam od jedne zenice koja je takodje dosla da uradi kordo, da je pre toga radila amnio koja nije uspela jer je dr greskom prilikom uzimanja uzorka plodove vode "uzeo" malo i krvi pa celije nisu mogle da se razviju i onda su je poslali na kordo user posted image
nadam se da kod tebe to nece biti slucaj user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Bickalica)
Direktna veza do poruke: 287
18.5.2010 12:54:58   
pahulja76
zaboravih da ti napisem, zdravo bickalice!!!!

prijavi se na spisak trudnica

a ovde pogledaj kako da ubacis ticker kako bi mogla da pratis user posted image KLIK

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 288
20.5.2010 8:37:32   
Jele

Meni su rekli tri dana mirovanja, a naredne dve nedelje uzdrzavanje od tezeg fizickog posla, tj. naprezanja. Moja drugarica je dve nedelje nakon amnio dobila da pije Ginipral za svaki slucaj, izgleda da ga rutinski daju.

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 289
23.5.2010 19:16:15   
JANA S
evo i ja da vam se pridruzim. zakazana mi je amniocenteza za utorak. doble test mi nije bio dobar. doktor je posle nedelju dana na uz sve proveravao i kaze sve je u redu a kada sam otisla na 4d u privatnoj klinici dr nije hteo ni da gleda rezultate kaze sve ispod 1:250 je za amniocentezu. i eto sta onda da radis nego kada ti ubace tako sumnju moras da proveris i budes sigurna da je sve ok. ja se nadam! dali su mi neki papir gde pise da do tada pijem malo vise vode i taj dan da pocnem sa antibiotikom pentrexil 4x250 mg. posle 2-3 dana mirovanje. i eto... kad sve mora da bude malo komplikovano al prezivecemo!!! 

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 290
23.5.2010 19:19:30   
Anoniman
Pa jel te gledao na 4d bez obzira na loš Double? 

(odgovor članu JANA S)
  Direktna veza do poruke: 291
23.5.2010 19:21:52   
Anoniman
Jano šta kaže double?
Koja vrednost?
Kapiram da je školski poslati te na amnio.
Ali jel moguće da nije hteo ni da pogleda 4d user posted image

A expertni je ok ..?
Sve je mereno...?Nuhalni nabor?
Nemoj se sekirati mnoge žene urade amnio i budu mirne posle ... user posted image biće sve ok...

(odgovor članu JANA S)
  Direktna veza do poruke: 292
23.5.2010 19:30:16   
JANA S
1:114 je doble test. NT je 2,7 mm. kapiram da je malo veci ali isto tako mi je rekao da se to pogotovo u ovim nedeljama menja i smanjuje. moj dr je na uz sve merio i rekao sve je ok, organi , protok krvi... a vi ako bas hocete idite na 4d tamo ce dr bolje videti sve. i tako oaj drugi u privatnoj mi ni ne uradi 4d kaze sada im je tako propisano da moraju da rade da nema  mesta panici ali eto... pa kako onda da ne zakazem. ne znam ni sama sta da mislim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 293
23.5.2010 19:34:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: JANA S

1:114 je doble test. NT je 2,7 mm. kapiram da je malo veci ali isto tako mi je rekao da se to pogotovo u ovim nedeljama menja i smanjuje. moj dr je na uz sve merio i rekao sve je ok, organi , protok krvi... a vi ako bas hocete idite na 4d tamo ce dr bolje videti sve. i tako oaj drugi u privatnoj mi ni ne uradi 4d kaze sada im je tako propisano da moraju da rade da nema  mesta panici ali eto... pa kako onda da ne zakazem. ne znam ni sama sta da mislim.

Do 3 mm je ok.
Blizu si ... neću da pametujem laik sam zaista jer nisam radila taj double samo sam se oslanjala na dobar UZ.
Možda je o bila i greška.
Ne znam ...
Uradi kako misliš da treba, možda je odlazak na amnio nešto što će te potpuno smiriti jer ćeš onda moći fino da uživaš u trudnoći a ne da se štrecaš do kraja...

a vi ako bas hocete idite na 4d- ovo mi je pomalo neozbiljno pa nisi ti lekar ...!

Samo pozitivno i pridržavaj se mirovanja nakon intervencije.user posted image

(odgovor članu JANA S)
  Direktna veza do poruke: 294
23.5.2010 19:35:17   
Anoniman
E svašta! 

(odgovor članu JANA S)
  Direktna veza do poruke: 295
23.5.2010 19:37:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kaliopi

a vi ako bas hocete idite na 4d- ovo mi je pomalo neozbiljno pa nisi ti lekar ...!

Mene je mnogo više iznenadio privatni lekar na 4D. Mogao joj ga je uraditi, smiriti jem i reći "Iako je sve ok, sa ovakvim rezultatima Double-a, ja savetujem amno".

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 296
23.5.2010 19:39:08   
JANA S
kaliopi hvala ti punouser posted image  na odgovoru. pa i meni je to sto je rekao bezveze ali bolje i tako nego sto ti kazes da se strecam do kraja trudnoce i razmisljam da li je u redu. jos ga mi pitamo : znaci doktore po vama je sve ok i mozemo da se opustimo i ne otkazujemo more koje smo uplatili i idemo za dve nedelje a on kaze normalno idite .user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 297
23.5.2010 19:41:23   
JANA S
i ja to isto mislim a kao nije hteo bezveze da mi uzima 5500 din na 4d. pa draze mu je 35000, jer sam ja odmah tako izbezumljena zakazala kod njih. sve mislim da je novac pesudio ali necu uopste o tome da mislim samo da je bebac ok

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 298
23.5.2010 19:42:41   
Anoniman
Naravno da nećeš da razmišljaš o novcu, ali ti bi zakazala amnio kod njih svakako, i da te je pogledao na 4D. 

(odgovor članu JANA S)
  Direktna veza do poruke: 299
23.5.2010 19:45:04   
JANA S
bi svakako. ali eto... stvarno nisam pametna... rekao je on vi probajte da zakazete u drzavnoj ali znate kakva je situacija, pa mislim se covece necu da gubim vreme... ali stvarno ako je tako jadno je sto nasu brigu koriste da bi uzeli novac

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here