|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Amniocenteza?
18.3.2010 9:10:01   
Lilly*
user posted image user posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 251
18.3.2010 9:12:06   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LILLY user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 252
18.3.2010 9:13:09   
Lilly*
Generacijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 253
18.3.2010 9:19:14   
srecca
Lilly jako mi je drago ,najbitnije je da je sve u redu,ja idem u ponedeljak na Ac pa devojke drzite mi palceve

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 254
18.3.2010 9:19:59   
Lilly*
Srecice, držimo ti palčeve user posted image Biće sve to super, veruj mi user posted image user posted image

(odgovor članu srecca)
Direktna veza do poruke: 255
18.3.2010 9:42:13   
Tara
Lilly cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 256
18.3.2010 12:37:13   
magnetic

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Evo me sa rezultatima, kaže doktorka: "Čestitam, čekate zdravu devojčicu". Juuhuuhuuhhuuu user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 257
18.3.2010 12:38:20   
magnetic

IZVORNA PORUKA: srecca

Lilly jako mi je drago ,najbitnije je da je sve u redu,ja idem u ponedeljak na Ac pa devojke drzite mi palceve
Drzimo iz sve snage.Bice sve ok.user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu srecca)
Direktna veza do poruke: 258
20.3.2010 9:00:36   
srecca
Hvala svima sto ce mi drzati palceve

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 259
20.3.2010 9:02:42   
Lilly*
user posted image

(odgovor članu srecca)
Direktna veza do poruke: 260
23.3.2010 13:38:21   
srecca
Cao devojke evo samo na brzaka pa nazad u krevet,juce sam bila na Ac i sve je za sada OKuser posted image nije nista bolno,radio mi je prof.Stojic i sve je bilo gotovo u 5 min.Nalazi ce biti za 2 nedelje

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 261
23.3.2010 13:40:23   
Lilly*
Super Srecca user posted image Jesi li videla vodicu, jel ko "piška" user posted image žućkasta i providna?

(odgovor članu srecca)
Direktna veza do poruke: 262
23.3.2010 13:50:37   
srecca
Pa uspela sam Lilly samo na brzaka dok su navlacili u spric i bas tako izgleda

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 263
23.3.2010 13:54:38   
Lilly*
Onda će biti sve super user posted image , tako je meni moj dr rekao i hb sve je bilo ok user posted image

(odgovor članu srecca)
Direktna veza do poruke: 264
7.4.2010 20:43:56   
srecca
Cao evo samo i ovde da napisem,dobila rezultate,sve je ok i imacemouser posted image user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 265
7.4.2010 21:36:24   
Lilly*
Da čestitam i ovde user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srecca)
Direktna veza do poruke: 266
8.4.2010 9:21:19   
inataly
Evo i ja da se javim, treba da idemo amnicentezu... Sada sam 14/15 nedelja a dr kaže da treba što pre da uradim da ne čekam maj kad imam zakazano.
Moji rezultati od vađenja krvi su:
fb-hCG 172 ng/ml            3.99 Corr.MoM
PAPP-A 2.76 mlU/ml         1.27 Corr.MoM
NT 1.6 mm
CRL 49 mm
Biochem risk + NT 1:577 ( below cut off )
Double test 1:288 ( below cut off )
Age risk 1:942
Trisomy 18+NT < 1:1000

Dr je jedino zaokružila 3.99 Corr.MoM i traži mišljenje genetičara i da se uradi amniocenteza.

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 267
8.4.2010 9:28:20   
gagins
Ko ti vodi trudnocu?Da li to znaci da pored zakazanog termina treba da odes privatno da uradis i da puknes brdo para?Pa to se radi u odredjenom periodu,kako mozes ranije da ga odradis?Bas mi nista nije jasno!

(odgovor članu inataly)
Direktna veza do poruke: 268
8.4.2010 9:38:09   
inataly
Ne, nije mi dr rekla da idem privatno samo da odem i da dr genetičar kaže prvo svoje mišljenje i da se ranije uradi. Pošto telefonskim putem kad sam zvala da zakažem za genetičara nisu hteli ni da me saslušaju samo su rekli datum ( maj mesec ). Sutra idem do genetičara ( preko nekih prijatelja sam došla do nekog njihovog koji će me sprovesti po bolnici ). 

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 269
8.4.2010 9:47:50   
gagins
Ok,javi sta su ti rekli!

(odgovor članu inataly)
Direktna veza do poruke: 270
8.4.2010 17:40:28   
srecca
Cao moram da se umesam u ovu vasu raspravu ali meni su rekli kada sam otisla na AC na GAK da mi nece raditi zato sto sam kao 15+6,ali posto sam objasnila da je po UZ beba veca za nedelju dana ipak su me primili da Dr Stojic pogleda na UZ i posto je i on to isto utvrdio tek onda su mi radili jel kazu da se Ac neradi pre 16te nedelje zato sto je velik procenat mogucih pobacaja i da je najbolje raditi u 17 ili 18oj nedelji,tako da se dobro raspitas i posavetujes jos sa nekim Dr user posted image .Ako neuspes u decijoj kod geneticara imas privatno u onoj ulici kod izgorelog radnickog univerziteta i konsultacija je 2500 ali Prof.nalaz priznaju svugde posto je ona bila do penzije nacelnik na decijoj

(odgovor članu inataly)
Direktna veza do poruke: 271
8.4.2010 17:47:31   
srecca
Lilly hvala ti mnogo na podrsciuser posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 272
8.4.2010 21:01:09   
Lilly*
Srecca user posted image

(odgovor članu srecca)
Direktna veza do poruke: 273
11.4.2010 0:05:33   
tuturutu
Cao svima...ja sam u 17. nedelji trudnoce, pre tri dana sam uradila amniocentezu i nisam normalna od tada, sto od lekova, sto od brige da li ce rezultatyi biti ok...Druga mi je trudnoca, imam 33 godine i dabl mi nije bio dobar. ponovila sam ga kod drugog lekara posle cetiri dana i tamo je bio odlican, kao i tripl...stvar je bila samo u tome sto me je drugi lekqr izmerio drugacije, odnosno po njemu sam trudna pet dana manje nego po onom prvom...Toliko o pouzdanosti dabl i tripl testa..Ali, ja nisam mogla da budem mirna i insistitrala sam da uradim amnio...Privatno sam radila i sad se mislim kakk ocu da izdrzim dve do tri nedelje koliko su mi rekli da ce biti potrebno za rezultate.
Pozdrav svima i nadam se da postoji neko sa slicnim iskustvom da me malo smiri 

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 274
11.4.2010 19:10:45   
Snelle
tuturutu, procitaj ovu temu od početka pa ćeš videti da je velika verovatnoća da će i tvoji rezultati biti u redu. Nemoj da paničiš, iako znam da je to gotovo nemoguće. Ja sam na temi double test pisala već o tome kako rezultati double-a znaju da variraju od laboratorije do laboratorije, što je i u kod tebe slučaj. Opusti se i pokušaj pozitivno da razmišljaš. Nemoj sebe i bebu bespotrebn0o da opterećuješ. Budi hrabra i izdrži zbog svoje bebice koje je sigurno dobro, videćeš user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu tuturutu)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here