|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
17.5.2010 17:03:27   
mickybap
ma ko zna,nije mi bilo dosad ovo,proslo me je u subotu,a navodno po trakicama plodni dani su mi odma posle mens.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1376
17.5.2010 17:04:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelena038

IZVORNA PORUKA: mickybap

jedno pitanje,da li je nekom posle odnosa,islo onako rozikasto,sta bi to znacilo,jel treba da se brinem ili ne?
ako ti je ovulacija sada, moze biti ovulacijsko krvarenje, ono je bas tako, rozikasto, tako je meni dr rekao.

Kod većine žena je ovulacijsko krvarenje - tamno braon , kao zasotaci menstruacije...

Direktna veza do poruke: 1377
17.5.2010 17:06:04   
jelena038
meni je bilo svetlo roze, dosta retko i kad sam otisla, rekao je da je ovulacijsko. ja se ponadala implantacijskom, ali ne bese user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1378
17.5.2010 17:08:38   
mickybap
xe,svakome je drugacije,ko zna sta je,svi se nadamo user posted image ,ali nista,ali bice,sve je u psihi,tako je kod mene,sve sam bacila sad,svee

Direktna veza do poruke: 1379
17.5.2010 17:10:33   
cipiripi
ja nikada nisam imala nikakvo vanmenstrualno krvarenje..
a imama redovne O...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 1380
17.5.2010 17:11:22   
janajana
IZVORNA PORUKA: cipiripi

ja nikada nisam imala nikakvo vanmenstrualno krvarenje..
a imama redovne O...

mislis imala user posted image

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1381
17.5.2010 17:13:01   
cipiripi
dobro..imala user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 1382
18.5.2010 12:21:42   
Nana*
Ovako, postavila sam slike i javila u crticama da sam ugledala svoje user posted image ...

Kod mene je sve bilo kao PMS ( grudi malo boluckale, nervoza jedan dan, bubuljica i to je to ). Samo sam imala kiselinu nedelju dana i to mi je jedino bilo sumnjivo... Koliko sam se tripovala, mislila sma da nisam nesto zaradila na zelucu a ne trudnoca user posted image

Inace, mislim da mi O nije na dan Egg-a, nego neka 4 dana posle, mozda i vise... U ovom mesecu se nisam stresala user posted image , radila i jela sve sto sam htela, popila koji Martini i vince, isla u solarijum... I kao sto je Nejti rekla, kad vam neko kaze opusti se, to znaci uzivajte. Radite ono sto vama prija i mislite na svoju bebicu...

" No Martini, No Party" :))))

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1383
18.5.2010 12:53:16   
Dudu25
Srce moje ... super bas mi je drago da si se opustila i uzivala i eto ti najljepsi poklon si dobila user posted image

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1384
18.5.2010 13:07:29   
Nana*
Hvala draga jos jednom... Nadam se i zelim vam svima od srca da sto pre ugledate user posted image . Mnooogo neki cudan osecaj user posted image  

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1385
18.5.2010 13:15:21   
Anoniman
Nana user posted image

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 1386
18.5.2010 14:27:19   
Nana*
Tasho  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1387
18.5.2010 20:25:49   
andjelak
Nana cestitam,bas mi je dragouser posted image user posted image user posted image user posted image
....kasni mi user posted image ,mozda se i kod mene pojave user posted image

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1388
18.5.2010 20:30:00   
Anoniman
andjelak navijamo za user posted image user posted image

(odgovor članu andjelak)
  Direktna veza do poruke: 1389
18.5.2010 20:37:42   
Anoniman
Nana, čestitam od user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1390
19.5.2010 13:11:33   
Nana*
Hvala Nedjo ( pomogao mi solarijum user posted image ) i Andjelak user posted image  Navijamo za tebe, ja sam radila onaj za najranije utvrdjivanje od 10mlU/ml i crtica bila je svetla dosta.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1391
19.5.2010 21:22:18   
andjelak
ja sam vec puno puta radila taj isti test i uvek je bila jedna crtica.Ali sacekacu jos koji dan pa ga opet radimuser posted image ,samo se nadam da ce ovaj put bitiuser posted image

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1392
20.5.2010 13:00:32   
jance
jutros sam isto imala slabe bolove u donjem stomaku, i od jutros mi je u zelucu ko da imam ciglu (nije mi muka) i ceo stomak ko da je nekako napet...user posted image  

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu andjelak)
Direktna veza do poruke: 1393
20.5.2010 13:03:34   
jelena038
IZVORNA PORUKA: jance

jutros sam isto imala slabe bolove u donjem stomaku, i od jutros mi je u zelucu ko da imam ciglu (nije mi muka) i ceo stomak ko da je nekako napet...user posted image  
kolko ti traje ciklus i koji ti je dc?ne znam je l tiker tacan..

< Poruku je uredio jelena038 -- 20.5.2010 13:04:01 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1394
20.5.2010 13:06:31   
jance
ciklus mi je redovan relativno, i traje 29-30 dana, danas mi je 14dc (znam, malo je prerano za simptome user posted image )
Moram samo da napomenem da mi je prekjuce bilo bas muka na poslu ( prakticno mi je pozlilo, morala sam da odem kuci)

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 1395
20.5.2010 13:08:16   
Nana*
Jance da ne mislis mozda da je 14 dpo user posted image , jel na 14 dc bi trebala tek da ti je O...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1396
20.5.2010 13:09:22   
jelena038
IZVORNA PORUKA: jance

ciklus mi je redovan relativno, i traje 29-30 dana, danas mi je 14dc (znam, malo je prerano za simptome user posted image )
Moram samo da napomenem da mi je prekjuce bilo bas muka na poslu ( prakticno mi je pozlilo, morala sam da odem kuci)

onda su ti to znaci ovulacije, draga... mislim, postoje zene koje su bile trudne, a imale menstruaciju, ali do sad bi znala, veruj mi... prema duzini tvog ciklusa, tek sad, ili za par dana treba da imas ovulaciju. iskoristi to. imas i temu o simptomima ovulacije, pa pogledaj, nalazis li se medju njima.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1397
20.5.2010 13:11:56   
jance
da, hvala, moze biti, definitivno! Mislim da sam trudna menstruacija nebi bila ni tako obilna ni tako bolna....
videcu, mozda je i neki virus. u svakom slucaju sam ja ionako danas vadila krv pa cu videti

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 1398
20.5.2010 13:14:32   
Nana*
Pa zavisi od toga kad ti je bila O. Meni je u jednom mesecu bila 10 dc. A sad kad sam ostala trudna kiselina mi je pocela nekih 5 dpo vec! I mucila me vise od nedelju dana dok nisam mogla da radim test, bilo je prerano... Ali eto sacekaj nalaz krvi.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1399
20.5.2010 14:52:12   
jance
Joj zeno Nano, sad si me stavila na male muke, jer je sva ova mucnina pocela ko jaka kiselina. ( mada se to meni i ranije desavalo a nista od bebe) zato i neznam dali da sumnjam na stomacni grip...
Nista, jos je jako rano za bilo sta, a i dala sam mm da skloni test i da mi ga neda dok mi nebude dobrano kasnila. Tako da cu videti sta krv kaze, to ce biti ranije.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here