|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
13.5.2010 10:47:19   
prase
Ne secam se da li sam ovde pre nesto pisala, ali se veoma secam koliko mi je znacilo da procitam tudje znake trudnoce i da se trazim po njima user posted image

Prva trudnoca:
Nekako u isto vreme su se pojavili pospanost i osetljivost grudi. Ta osetljivost grudi je bila u smislu da imam utisak kao da mi odjednom smetaju, nekako ih cudno zakacim kada se tusiram i sl, kao da nisu moje. Nije bolelo. Samo je bilo cudno. Konkretno sam posumnjala kada sam se spustala nekim dugackim pokretnim stepenicama sa velikim nagibom - zavrtelo mi se u glavi. Kada se na to nadovezala i mucnina (veoma blaga, nisam ni jednom povratila tokom cele trudnoce) - uradila sam test i bio je pozitivan. 2 dana kasnije na prvom UZ odredjeno je da sam u 8. nedelji trudnoce. Ciklusi neredovni, sanse nije bilo da provalim na osnovu ciklusa ni ranije...

Druga trudnoca:
U drugoj trudnoci mislim da su prvo pocele grudi da me bole. Ne da budu osetljive, nego da me bole. Obzirom na prvi put, mislila sam da to nema veze sa trudnocom. Bolele su prvo samo kada legnem na stomak, a posle sta god da radim - nisu bolele jako, ali su boluckale malte ne po ceo dan. Nije da nismo pokusavali da zatrudnimo... ali nisam htela da pozurim sa testom pa da se razocaram. Onda je pocela ona dosadna blaga mucnina. Uradila sam test i bio je i te kako pozitivan. Posto sam procenila da je to neka 6. nedelja trudnoce, zakazala sam kod ginekologa za 2 nedelje. Tada su mi potvrdili da sam u 8. nedelji... Nisam htela da odem ranije da bi verovatnoca da se otkucaji srca ne vide jer je prerano smanjila.

Eto... Jes' da sve ovo moze i na www da se pronadje, ali tek toliko da se zna da ni kod iste zene ne budu 2 puta isti simptomi, a kamo li kod dve razlicite... user posted image

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1351
14.5.2010 13:37:07   
mickybap
da li mi moze neko reci,posle intervencije histero,dva ciklusa su mi bila jako obilna,jako,sad ovaj treci je upola manji,da li to moze znaciti za trudnocu ili ne...

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 1352
14.5.2010 13:43:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mickybap

da li mi moze neko reci,posle intervencije histero,dva ciklusa su mi bila jako obilna,jako,sad ovaj treci je upola manji,da li to moze znaciti za trudnocu ili ne...

Meni se to jednom desilo, ali nisam bila trudna...Mada je moguce...Zao mi je sto ne mogu vise da ti kazemuser posted image

(odgovor članu mickybap)
  Direktna veza do poruke: 1353
15.5.2010 22:50:36   
Anoniman
jelena,jel stigla prokleta user posted image ?
nadam se da  nije,javljaj nam
user posted image
ja te neprestano vucem za nosic,da znas samouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1354
15.5.2010 23:07:52   
jelena038
ma jeste, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala ti, ljubavi, trebace meni armija trudnjaca, izgleda... dok ga skroz ne iscupate!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1355
15.5.2010 23:11:00   
Anoniman
u *ebam joj sve user posted image glupa!
a pijes li caj od virka? kazu da je on odlican kada se radi na user posted image
a neke zene stavljaju i utrogestan posle hopa cupa
probaj to,ali se ne opterecuj...bice user posted image ,samo strpljenja  user posted image

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 1356
15.5.2010 23:13:13   
cipiripi
ne sme odmah posle odnosa..tek nakon ciljanih odnosa..odnosno posle O par dana..
jer svaka vrsta vaginalete i slicnih stvari koje se aplikuju vaginalno ubija spermice user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1357
15.5.2010 23:15:30   
Anoniman
user posted image nisam znala,ja procitala u crticama da neke zene stavljaju da bi se lakse zakacilo...

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 1358
15.5.2010 23:36:25   
jelena038
IZVORNA PORUKA: lenaJe

u *ebam joj sve user posted image glupa!
a pijes li caj od virka? kazu da je on odlican kada se radi na user posted image
a neke zene stavljaju i utrogestan posle hopa cupa
probaj to,ali se ne opterecuj...bice user posted image ,samo strpljenja  user posted image

ne stavljam ja bez dr nista, niti mislim. pratim kad je ovulacija i ne pijem alkohol i lekove posle nje. idem ja na selo jedno dvadeset dana, da brojim ovce, smirim zivce i poboljsam varenje, sto reko prever, a beba ako oce da joj ovakva riba bude majka, ima fore jos par meseci, jer kad me pozorisna sezona uzme pod svoje... user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1359
15.5.2010 23:39:39   
Anoniman
user posted image bleso
uf selo je prava stvar,cist vazduh,dobra klopa,miris sena...pa kad podivljateuser posted image
za taj caj ti ne treba doktor,tako da ako te ne mrzi mozes ga poneti u selo i pijuckati,nece skoditi.

Direktna veza do poruke: 1360
15.5.2010 23:39:49   
cipiripi
ne smeta alkohol...naprotiv...casa vina...ili cega god (samo umereno) je ok, jer poboljsava prokrvljenost...user posted image

Direktna veza do poruke: 1361
16.5.2010 7:51:43   
jelena038
hvala na savetima, ponecu caj i gajbu, pa kad me uhvati jedno, da se treznim drugim... a ako zatrudnim, nazvacu ga Rumenka user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1362
16.5.2010 11:24:52   
serendipity
Jelena, bas mi je zao!
Napravi pauzu, pojedi kit-ket... pa opet ispocetka....user posted image

Kazu strpljen, spasen, pa da vidim sada... evo strpljiva sam koliko mogu.... user posted image bi trebalo da dodje od srede pa do kraja nedelje...nikad ne znam tacno...
Prosle nedelje me je boluckao stomak, a meni je to izgledalo kao i prosli put kada sam bila trudna, grudi su mi onako otezale, kao da imam balone pune vode u njima ali osim toga nista. Cak nemam ni neke simptome da cu dobiti, a u ovo vreme se vec pojavi nesto - sto je dobro, valjda. user posted image user posted image user posted image Test necu raditi pre srede, osim ako ne puknem od nestrpljenja... ali sam se tako sa mm dogovorila, rekla sam mu da mi on kaze kada da uradim... a ja sam dobra pa slusam... user posted image user posted image user posted image
Cipi, ako je tacno to sto kazes, ondak mora da sve bude dobro jer ja svakog drugog dana cugnem po jednu medovacu... user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1363
17.5.2010 0:38:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelena038

hvala na savetima, ponecu caj i gajbu, pa kad me uhvati jedno, da se treznim drugim... a ako zatrudnim, nazvacu ga Rumenka user posted image

user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1364
17.5.2010 0:41:25   
cipiripi
pa koliko je samo zeno zatrudnelo u pijanom stanju?zurke, ekskurzije, mora, planine, opustenost? user posted image user posted image user posted image
eto vam odgovor user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1365
17.5.2010 0:45:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cipiripi

pa koliko je samo zeno zatrudnelo u pijanom stanju?zurke, ekskurzije, mora, planine, opustenost? user posted image user posted image user posted image
eto vam odgovor user posted image user posted image

...da obrazlozim - dobra cirkulacija i prokrvljenost materice zbog alkohola u krvi.... prirodni aspirin... user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 1366
17.5.2010 0:47:37   
Anoniman

ne smeta alkohol...naprotiv...casa vina...ili cega god (samo umereno) je ok, jer poboljsava prokrvljenost...user posted image

user posted image user posted image user posted image  tek sad vidim sta si napisala, ja bila procitala samo poslenji post user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 1367
17.5.2010 0:53:49   
cipiripi
edukovana Nejt user posted image BRAVO SEKO BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1368
17.5.2010 0:57:22   
Anoniman

edukovana Nejt user posted image BRAVO SEKO BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nije to edukacija...to ti je zivotno iskustvo.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 1369
17.5.2010 1:34:16   
Pipi duga carapa
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Ma nije to edukacija...to ti je zivotno iskustvo.... user posted image user posted image user posted image
Znaci da batalim tablete i pojacam alkohol,mozda nesto i napravimouser posted image user posted image user posted image Sad sam vec u isskusenju da natocim pelinkovac ili nesto ljuto i da ga probudimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1370
17.5.2010 1:37:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Znaci da batalim tablete i pojacam alkohol,mozda nesto i napravimouser posted image user posted image user posted image Sad sam vec u isskusenju da natocim pelinkovac ili nesto ljuto i da ga probudimuser posted image user posted image user posted image

Pa jos i ako uspes da se posvadjas... user posted image user posted image
I tako odosmo mi u OFF sa temom user posted image

(odgovor članu Pipi duga carapa)
  Direktna veza do poruke: 1371
17.5.2010 1:41:26   
Pipi duga carapa
Samo prikupljam korisne savete da bih,posle izvesnog vremena vratila se sa simptomima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1372
17.5.2010 16:39:19   
mickybap
jedno pitanje,da li je nekom posle odnosa,islo onako rozikasto,sta bi to znacilo,jel treba da se brinem ili ne?

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 1373
17.5.2010 16:58:22   
Anoniman
meni nije...a jel ti posle svakog odnosa? mozda hoce pred kraj ili pocetak user posted image pa ako tada imate odnos onda je vrlo moguce da je to..

(odgovor članu mickybap)
  Direktna veza do poruke: 1374
17.5.2010 17:01:04   
jelena038
IZVORNA PORUKA: mickybap

jedno pitanje,da li je nekom posle odnosa,islo onako rozikasto,sta bi to znacilo,jel treba da se brinem ili ne?
ako ti je ovulacija sada, moze biti ovulacijsko krvarenje, ono je bas tako, rozikasto, tako je meni dr rekao.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here