Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:47:11
|
|
|
|
Mari86
|
ksenija draga kod nas u Beceju nema medlab nego samo jugolab valjda oni to rade
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:48:38
|
|
|
|
diamond
|
e Mari pa to je super, tvoja doktorica ih inače preporučuje...
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:50:05
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: diamond e Mari pa to je super, tvoja doktorica ih inače preporučuje... ti si ih radila kod nje,kako znas da preporucuje???
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:52:21
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 ksenija draga kod nas u Beceju nema medlab nego samo jugolab valjda oni to rade Hvale jugolab, dobar je. Nego znam da si spominjala medlab ranije pa sam mislila da ces skoknuti do NS.
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 20:59:20
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 IZVORNA PORUKA: Mari86 ksenija draga kod nas u Beceju nema medlab nego samo jugolab valjda oni to rade Hvale jugolab, dobar je. Nego znam da si spominjala medlab ranije pa sam mislila da ces skoknuti do NS. A tu mi je jugolab pa da se ne cimam za novi sad ne znam za koliko budu rezultati???
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 21:01:39
|
|
|
|
ksenija81
|
E, a mogli smo i na kaficu Ne znam, ja cu tek da radim to sve i jos po nesto
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 21:02:30
|
|
|
|
diamond
|
ona me je poslala kod njih za hormone, kaže da su im najbolje metode...
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 21:04:32
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: diamond ona me je poslala kod njih za hormone, kaže da su im najbolje metode... bravooo za doktoricu
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 21:05:01
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 E, a mogli smo i na kaficu Ne znam, ja cu tek da radim to sve i jos po nesto jao sad kad krenem svaki dan cu dolaziti za NS videcemo se naravno
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.5.2010 21:24:17
|
|
|
|
eni26
|
Jedva cekam i ja da krenem sa tim imunoloskim ,da vidim kakvo je stanje,pa da podelim s vama!
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 10:55:52
|
|
|
|
Mari86
|
Evo ovako ja sam danas izvadila krv...ufff...sva sreca pa me zna ova teta pa je bila nezna Uradila sam antikardiolipinska antitela, lupus , d-dimer i krvnu grupu... beta2glukoprotein ne rade pa bih zamolila cipi da mi jos jednom kaze na sta se odnosi ova beta2.... moracu da je radim u novom sadu u medlabu... rezultati u utorak,kaze mozda i pre ali sigurno u utorak mnogo se dobro osecam sto sam to odradila
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:02:47
|
|
|
|
diamond
|
samo napred!!!
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:05:22
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: diamond samo napred!!!
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:31:19
|
|
|
|
bebironcic
|
Cekamo Mari rezultate i drzimo palceve
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:38:55
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Cekamo Mari rezultate i drzimo palceve Drzimo bebi moja.... A gde je Cipi
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:44:51
|
|
|
|
slackaa
|
Mari,i to sve iz krvi urade?
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:48:59
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: slackaa Mari,i to sve iz krvi urade? Da mila iz krvi 4 epruvete su izvukli... zao mi je zbog beta2...sto ne mogu da urade ali na nekom drugom mestu cu uraditi... Platila sam 7400
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:49:10
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Mari, vidim da ste krenuli sa imunoloskim pretragama, super . Drzim pesnice da sve bude dobro
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:49:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 A gde je Cipi Spava jos, garant! Meni su bili u danu gotovi rezultati u ovoj ordinaciji (a pri tom je svi hvale), a u dve druge sto sam pitala tek za nedelju dana
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:53:41
|
|
|
|
Mari86
|
Jesam Nina pre VTO hocu da uradim sve to sto Cipi kaze... nejt meni tek u utorak gotovi oni to salju za Novi Sad ali dobro bitno da je odradjeno pa sad...docekacu Hvala cure moje
< Poruku je uredio Mari86 -- 6.5.2010 11:54:28 >
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 11:54:40
|
|
|
|
bebironcic
|
Nejt,ti danas kod dr-a?
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 12:14:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Nejt,ti danas kod dr-a? Danas idem samo da pogleda ovo, vise volim da vidi nego da mu diktiram na mob, pa idem da svrnem, rece mi da je posle 15h u ordinaciji A i rekao mi je onda kad sam bila, da kako sta budemo radili da mu javljam ili ako sam u gradu da svratim, da ne bismo gubili vreme za eventualne terapije ili nove analize.
< Poruku je uredio Nejtiri -- 6.5.2010 12:15:46 >
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 12:26:09
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: bebironcic Nejt,ti danas kod dr-a? Danas idem samo da pogleda ovo, vise volim da vidi nego da mu diktiram na mob, pa idem da svrnem, rece mi da je posle 15h u ordinaciji A i rekao mi je onda kad sam bila, da kako sta budemo radili da mu javljam ili ako sam u gradu da svratim, da ne bismo gubili vreme za eventualne terapije ili nove analize. Mila cekamo izvestaj
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 12:27:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sve da nam referises
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 6.5.2010 12:30:34
|
|
|
|
Anoniman
|
LEPA MOJA KOVRDŽICA važno je IMATI plan......onda je sve lakše.....bravo MARI
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?