|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
11.4.2010 11:55:25   
jelena038
ispisala na crticama, pa da ne pisem ispocetka...

ja sam ovog puta imala zbunjujce simptome. prvo, nikad nisam imala ovakav pad pre 11. dpo, a kamoli 6. dpo (eto ga na avataru), drugo, taj dan, kad je bio pad, preseklo me nekoliko puta, jaki bol u materici, ali kratak i onako, kao menstrualni, ali bas oset__no, ali sam taj dan procitana sa tog spiska i potresla se uzasno, sto ostajem bez posla i mislila sam da je sve to od toga. onda od tog dana, tacno tri noci sam se budila svakih 20 minuta, neobjasnjivi razlozi, probudim se i ne spava mi se, onda na silu nastavim da spavam jer moram do 6:30 zbog merenja bazalne i tako do budjenja, a onda se u 6:30 probudim i ustanem slomljena. tek nocas sam prespavala noc normalno. sva ta tri dana me ziguckalo i pomalo se grcilo u stomaku, ali sam toliko plakala i nervirala se sva tri dana, da vise nisam znala sta je od cega. a od juce me ubi stomak i stvarno piskim svaki cas, jer sam puna kao da cu da dobijem za pet minuta. sto se mirisa i ukus tice, jedino mi je taj dan, kad je bio taj veliki pad temperature, smrdela rdja, koje nigde nije bilo, jedino metalno u mojoj blizini je bila velika mixeta za kojom radim, i ona je mirisala normalno, a meni su smrdele vlastite ruke, koje sam kao manijak sto puta prala, ali uzalud. to je, ponavljam, bilo samo tog dana. inace mi se normalno jede i pije, nemam ni mucnine, ni vrtoglavice, ni metalni ukus, ni nista, samo taj pun stomak, piskenje i jake menstrualne bolove. grudi bole normalno, kao svakog ciklusa, bradavice su normalne boje, i malo sam umornija, ali i ne bila od ovolikog zdranja i te otecenosti. inace, bas smo uboli dane... eto. to su moji simptomi za ovaj mesec  cekam  tek za nedelju dana 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1201
12.4.2010 12:20:34   
Malena29
Mene evo vec 3 dana boli stomak i to samo popodne i jos nista oduser posted image ,user posted image

Direktna veza do poruke: 1202
13.4.2010 16:31:56   
mickybap
nista devojke,stigla jutros user posted image ,mrzim je....a sto sam se tako osecala,jel moguce zbog hormona???

(odgovor članu Malena29)
Direktna veza do poruke: 1203
13.4.2010 16:43:10   
Anoniman
zao mi jeuser posted image
ne odustaj,bice user posted image

(odgovor članu mickybap)
  Direktna veza do poruke: 1204
13.4.2010 17:36:22   
mickybap
kad vise????user posted image neznam da l da uzmem ove lh trake da pratim oce mi to pomoci nesto

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1205
13.4.2010 17:50:51   
jelena038
stigla jutros user posted image ,mrzim je....a sto sam se tako osecala,jel moguce zbog hormona???
ukoliko se ispostavi da sam trudna, nikad vise test kupiti necu, jer mi nece trebati. naime, proslog meseca, citajuci o tome kako donje usne promene boju u trudnoci, nateram muza da pogleda, ko velim, on ih cesce gleda, pa zna user posted image i on pogleda i kaze: ma veze, nikakvu ti ja tu ne vidim razliku... danas, nateram ga da pogleda, jer se i meni ucinilo u ogledalu, i kaze da su mnogo tamnije. je l imao neko neka zapazanja povodom toga?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 1206
13.4.2010 17:56:40   
SlaSha
IZVORNA PORUKA: mickybap

kad vise????user posted image neznam da l da uzmem ove lh trake da pratim oce mi to pomoci nesto

nemoj biti user posted image  uzmi lh trakice,meni su L-check trip pomogle da juce saznam da cu dobiti user posted image

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 1207
13.4.2010 18:08:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelena038

stigla jutros user posted image ,mrzim je....a sto sam se tako osecala,jel moguce zbog hormona???
ukoliko se ispostavi da sam trudna, nikad vise test kupiti necu, jer mi nece trebati. naime, proslog meseca, citajuci o tome kako donje usne promene boju u trudnoci, nateram muza da pogleda, ko velim, on ih cesce gleda, pa zna user posted image i on pogleda i kaze: ma veze, nikakvu ti ja tu ne vidim razliku... danas, nateram ga da pogleda, jer se i meni ucinilo u ogledalu, i kaze da su mnogo tamnije. je l imao neko neka zapazanja povodom toga?

ja sam pisala o tome,to je bio moj jedini znak trudnoce(mada sam kasnije svatila,tek kad sam procitala da je to jedan od najstarijih znakova).
eto,nadam se da je i kod tebe user posted image user posted image
zelim ti da bude!

Direktna veza do poruke: 1208
13.4.2010 18:09:50   
Anoniman
SlaSha,cestitam! user posted image

(odgovor članu SlaSha)
  Direktna veza do poruke: 1209
13.4.2010 18:18:18   
SlaSha
IZVORNA PORUKA: lenaJe

SlaSha,cestitam! user posted image
  Hvala puno !!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1210
13.4.2010 18:28:20   
SlaSha

Hej uradila sam ovo samo za tebe user posted image  meni su jaaako tamne..Draga navijam da to bude dobar znak user posted image

Jedva cekamo bebicu!!!
..Svet je lep kada sanjamo..

Direktna veza do poruke: 1211
13.4.2010 18:30:24   
Anoniman
Jelena, pisale su žene o tome. Navodno dobiju neku modru boju. No, zaista ne znam, nisam to radila. 

(odgovor članu SlaSha)
  Direktna veza do poruke: 1212
13.4.2010 18:43:07   
mickybap
meni je sad na 24 dana....kad da pocnem da koristim,dobila danas..

(odgovor članu SlaSha)
Direktna veza do poruke: 1213
13.4.2010 18:44:41   
Anoniman
Imaš temicu o tome, možda nađeš nešto korisno: KLIKNI

(odgovor članu mickybap)
  Direktna veza do poruke: 1214
13.4.2010 19:22:00   
SlaSha
IZVORNA PORUKA: mickybap

meni je sad na 24 dana....kad da pocnem da koristim,dobila danas..

pa mozda ti je najbolje oko 9-10 dana da pocnes,meni je lekar rekao da su plodni dani 14 dana pre sl.menstruacije,tako da tebi ispada 10-ti dan ciklusa,ali svaka osoba je drugacija,pokusaj..L-check ti pokazuje dal ce se desiti ovulacija u narednih 48 sati..SRECNO!!!

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 1215
13.4.2010 21:44:28   
jelena038
joj, zene, diiiivne ste!!! user posted image user posted image user posted image bas ste m vratile nadu!
slasha, hvala ti posebno, za taj divni gest! user posted image
lenaJe, imenjakinjo, dodje mi sad da uslikam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tasha, modre su, bas modre, ali tamno modre, ne ide na smedje, nego nekako na plavicas_to...

< Poruku je uredio jelena038 -- 13.4.2010 21:45:51 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu SlaSha)
Direktna veza do poruke: 1216
13.4.2010 22:05:22   
Anoniman

joj, zene, diiiivne ste!!! user posted image user posted image user posted image bas ste m vratile nadu!
lenaJe, imenjakinjo, dodje mi sad da uslikam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tasha, modre su, bas modre, ali tamno modre, ne ide na smedje, nego nekako na plavicas_to...
Zelim da to bude ono sto i ti zelis da jeste user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1217
13.4.2010 22:40:24   
jelena038
hvala, draga user posted image  

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1218
13.4.2010 22:48:01   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da,tamno modre,a na samom kraju sedefaste(bas je cudno i drugacije,ko ima taj simptom nema sanse a da se ne uplasi jer tako ne izgledaju normalne|)
joj od sveg srca zelim da je simptom user posted image

a kada ces da radis test?

Direktna veza do poruke: 1219
14.4.2010 8:17:12   
jelena038
radila sam jutros, negativan je, al tek je 12 dpo, pa nisam u bedu.
razvukao mi se onaj egg opet!
mokre gace jutros! izmedju vodenog i egg.
nemam pojma otkud sad to!???
teperatura ni bolja, ni gora, ne mrda s mrtve tacke od onog implantacijskog.
(ako se nije plod implantirao, implantirao mi se cir na zelucu, garant!!!)

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1220
14.4.2010 8:18:49   
Anoniman

radila sam jutros, negativan je, al tek je 12 dpo, pa nisam u bedu.
razvukao mi se onaj egg opet!
teperatura ni bolja, ni gora, ne mrda s mrtve tacke od onog implantacijskog.
Ja i dalje drzim fige da je user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1221
14.4.2010 8:24:11   
zvezdica009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajooooj zeneeeeeeeeeuser posted image

< Poruku je uredio zvezdica009 -- 14.4.2010 8:25:47 >

Direktna veza do poruke: 1222
14.4.2010 8:30:12   
jelena038
user posted image user posted image user posted image pa mislim, stvarno... user posted image a pristala bih i na oba, samo da pored cira bude i beba, kad vec povracam... user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 1223
14.4.2010 13:16:42   
Nensi*

Ja sam imala taj simptom,i bile su onako modre,kao sto ti kazes plavicaste user posted image
Navijam da si user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 1224
14.4.2010 13:18:50   
Nensi*

Neke zene su pisale da im je i to bio simptom user posted image pojacan vodenkast sekret...user posted image
Navijamooooooooooooo user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here